uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 nedir bu yaz a$klarından cektigim! ama bu yılki biraz daha agır bi travma oldu. bitecegini bile bile 10 gune bir suru $ey sıgdırmaya calı$mak ne kadar zor bir $eydir.mantıgın surdurmemeni soylese de kalbin yıllardır aradıgın insanın o oldugunu soyler; sonuc, hüsran.hele arada binlerce kilometre varsa ve etrafındaki herkes a$kım dedigin insanın milliyetine onyargıyla bakıyorsa her $ey daha da zorla$ır.bu ili$kinin geleceginin olmadıgını bilirsin ama gidecegi yere kadar gitsin dersin.hele bi de 3 yıldır hayatına giren onlarca kar$ı cinsin icinde hepsinden daha ozel bir yere yerle$mi$se daha da acı verici olmaz mı? sonuç yine hüsran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 aşk die bişi yok ula sıkıldım her topicte bunu yazmaktan[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ask bıter zengınsen para bıtmez...:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 a$k diye bi $ey olmasa da a$k diye bi kavram var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 @malkavian:demekki pek doğru bi cümle değilmiş, bak herkes aşık..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 03 Ağustos 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Aşk var ama biter..Sonsuz aşk var mı..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: sir, 03 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki: @malkavian:demekki pek doğru bi cümle değilmiş, bak herkes aşık.. onlar aşık değil hoşlanma[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu, aşkın olmadığı anlamına gelmez. onların aşık olup olmadığını da bilemeyiz burdan iki satır okuyup.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ok madem öyle o zaman benim için aşk yok diyim hehe[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu daha güzel oldu, her topiğe yaz sen bunu :-)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 la o zamanda millet banane senin aşk olayından:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yaz aşkı 10 günlük yada 3 aylık en gereksiz en salakça şey yaz aşkı adı bile salakça yaa[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Malkavian, 03 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: ok madem öyle o zaman benim için aşk yok diyim hehe kız yok desene kısaca üstad :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İş adında bitiyor Yaz Aşkı. Bünyeni alıştır böyle şeylere çok acıçekersin.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Malkavian, 03 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: ok madem öyle o zaman benim için aşk yok diyim hehe +1 hele yaz aşkı hiç yok benim için düşünsene yaa sevgilini aradığında aşkım nasıl felan dersin yaa buna nedicez yaz aşkım nasıl gibisinde bişemi olucak çıkıcaksan tam çıkın yaa yaz aşkıymış kız aşkıymış geçin bunları bırakın metrixsi real'e dönün :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yok abi niye öyle diyoprsuyn. ben tatile gittimmi biliyorum oırdan gidiceğimi ama yinede bir ilişkim oluyor niye? Yaz aşklarını seviyorum.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaz aşkı diye bişe yoktur yaz abazanlığı vardır rocco gibi önüne gelenin canını yakma psikolojisi vardır hoş değildir[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaz aşklarının neredeyse hepsi geçicidir bence. yaz geldi hemen sevişmek istiyor insanlar.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yahu amma büyüttünüz, aklınız fikriniz roccoda, yaz aşkı güzeldir, platonik de olabilir, illa çıkılcak, yiyişilecek diye bişey yok, güzel hava, deniz kenarı, romantik ortam, güzel bir kız, sıkıcı bir bekar hayatı..al işte ister istemez aşık oluverir insan.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 anlam veremiyorum abi öyle bir aşka ben hoşlanmayada anlam veremiyorum gönül adamıym gerçi ben ölümüne aşk olcak abi :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sir diyosun ki Deniz, kum ve kızlar yanına aşk bedava :D Gel gel :P[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olur öyle, bekarsam bana her yaz muhakkak olur, genelde de ilişki olmaz bu çok yoğun bi melankoli havası olur onun yerine. ama okul açılınca da geçer gider :) herkes fesat değil demekki ck ck..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yalanın eşanlamlısı[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaz askları kısadır , cunku yazın ınsan kendını asık olmaya sartlar o yuzden hemen bos kaldımı bırıne asık oluverır, cok boktandır bu tıp asklar uzak durun kaptırmayın aman dıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 çok çok güçlü kişiliğine hayran olduğum bir kız süper bir kız bence dünyanın en güzelen sexy en zeki en en tapılası kızı senin bu şikayet ettiğin şeyleri bir bir yendi & iki yıl sonra aynı yerde yaşadılar ama ilişkileri yürümedi aradaki mesafe yüzünden ya da ön yargılar yüzünden değil ama denedi denemese kendinden nefret edicekti işte bence gerçekten istiyorsan yaparsın ama o kadar güçlü müsün bilmiyorum =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 03 Ağustos 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar