ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dün kızılay ın arka sokakları gıbı bıyerde arkadasımla muzıkle ılgılı bı yer arıyorduk.dılencı toplulugu olur genelde oralarda.nese yıne bı kadın gordum kucagında cocuguyla dılenıyor.cocuk mukemmel bısey ama! iri mavı gozlu sarı saclı tam reklamda oynatmalık cocuk.tahmınen 1 yasında falan.bende cocugu arkadasıma gosterdım ''orcun bak bebek super.bu kadar tatlı bebek gormedım'' gıbısınden bısey dedım. ve kadın döndü baktı.yanıma gelmeye basladı.bende korktum ve yanlıs anlamasın dıye cocugu sevmeye basladım.kadın ''sevdin mi '' dedi..bende ''evet cok tatlıymıs masallh adı ne?'' dedım.kadın hemen ''tamam al senın olsun adını da ne ıstersen koyarsın'' dedı nası yanı? ne benım olsun cocuk mu? orcunla bakıstık.ben acı bı sekılde gulumsedım.cocugu sevmeye devam ettım ''canım benım ne tatlı seysın sen...'' (deli gibi korkuyorum!!)kadın ''ıstemıyor musun? begenmedın mı yoksa?'' dedı. yemek ısmarla senın olsun.... bunun ustune bız orcunla kacmaya basladık ve kadın aglamaklı bı sesle bagırdı ''yemek ısmarlamasanda olur!'' off acayıp etkılendım..dusunuyorum da bu nası bı anne? hıc tanımadıgı bırıne cocugunu verıyor.ve o annenın yetıstırdıgı cocuktan ne beklenır? ama bıde su yonu var belkıde cok zor durumda...belkı ıyı sartlar altında belkıde ayagına dolanmasın dıye verıyor oglunu! gulsem mı aglasam mı bılmıyorum.nerdeyse anne olucaktım! ıyı de anne olmak o kadar kolay mı? ya baskasına verdıyse cocugu.bı yemek karsılıgında yada karsılıksız..bır hıc ugruna vazgecıyor cocuktan! hemde kendı oglundan!![signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohannes demek istiyorum 0_o[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bu dünya nasıl bi hale geldi. :( buralarda da alakasız olcak ama 500 kontür e kendini satan kızlar var. biriyle epey bi konuşmuştum kendini avutuyor ors.pu değilim para ile yapmıyorum ki bu işi zevk için diye.sembolik olarak kontür alıyorum diye biz böyle bir toplum muyduk :([signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehuh kontor olayi iyiymis. kadinin durumuna gelince, zaten kendisi surunuyo acliktan oglum kurtulsun bari demis. anneligini sorgulaman yanlis.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tamam bakamıyorsa versın zatn ama ben daa 17 me yenı gırdım ve buyuk falan da gostermıyorum.yanı neye guvenerek verıyor oglunu? bu kadar basıt mı vazgecmek? ya hep kadın dedım ama kız 20-21 yaslarında falan dı...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Insallah cocugun gelecegı ıyı olur dıyıcem de nasıl..Ulke A.B ıle ugrascagına boyle durumları ıkı yetkılı tutsada el atsa..Nerde..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öeh peki[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Gerçekte ne hale geldik:( Bizde bu kötü duruma karşı hiçbişi yapamıoruz yada yapmıoruz pff kendimden utandım[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 öeh.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 geçmiş olsun o anda cok zor bişe ama keşke sorsaysın sen gzm :'sen benım neyıme guvenerek al diosun falangibi şeyelr veya sen nasıl annesin vicdanın nerde' o anda ne cvp verirdi acaba merak ediyom[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben nası kactıgımı bılmıyorum zatn:) ya bırakıp kacsaydı cocugu! napcaktım ben? bıde o anda dusunemedım kı ancak sımdı dusunebılıyorum durumu:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 belki cocuk kendısının deıldır nerden bılıosunuzki, belkı o da kacırılmıs ne bılıyım yada baska bırının cocugu falandır kadında kurtulmaya calısıodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o_O[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gerçekten o çocuğa bakamıyacak kadar kötüyse maddi durumu çocuk esirgeme kurumuna falan vermeye çalışsaymış bari, yoldan geçen tanımadığı birine vermesinden daha iyidir. tabi en başta o çocuğu yapmamalıydı o var bir de.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :) anlattığın kadar reklamalıksa cocuk sarışın mavi gözlü o zaten çingene cocuğu olamaz cocuk çalıntı dır ondan vermek istemiştir sana[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oyle kadınlara tekme atcan[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eskiden Japonya da istenmeyen çocukları tuz tacirlerine satarlarmış böyle üç beş kuruşa veya biraz tuza... Ayıp![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :( yazik cidden bakamıyo heralde cocuga neleri kabulenmis kadıncagiz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Alsaydın Belki anakin tipi bişidir. asfs[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Boyle insanlar var maalesef... Uzuldum gercekten kadinin haline...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tahmınen 21 yasında falan cocukta 1 yaslarında... anne olmak ıcın bıle erken... offf baya bı etkılendım ya ayrıca cocugun calıntı oldugunu zannetmıyorum cunku kadın da sarısındı.bıde cıngene tıpı vardı[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ne günlere kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: 2pac, 08 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: :) anlattığın kadar reklamalıksa cocuk sarışın mavi gözlü o zaten çingene cocuğu olamaz cocuk çalıntı dır ondan vermek istemiştir sana [signature][hline]Nan Curunir FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: 2pac, 08 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki: :) anlattığın kadar reklamalıksa cocuk sarışın mavi gözlü o zaten çingene cocuğu olamaz cocuk çalıntı dır ondan vermek istemiştir sana çalıntı çocuk nedir allah aşkına kaçırılmıştır fln de bari[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oldu bundan sonra çalıntı cocuk demem kaçırılmaş cocuk derim[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar