UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kızlar nıye bu kadar cok :) :=) :// :))) vs kullanıyor ..Takıldıgım 4 5 forum var hepsınde bole ..bOle mı yanstıolar duygularını anlamadım gıttı hala cevap bulamadım cevap ne?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben kızım. aslında duygularımı yansıtmak için ::uygunolanşey:: i kullanmak istiyorum ama burda baktım pek yok bide smiley resimlerini sevmedim nedense dünyanın her yerinde sarılar ne gıcık =) o yüzden senin dediğin gibi bol bol yapıyorum sence kız olmamla mı ilgili bak garipmiş.[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Puahuahu :d ...BIlmıyorum basıt bı arastırma degıl bu..:)Sımdı smıley kulllanana lafyım yok sadece :// Bole falan sureklı kızlar yapıo..Herhalde hıc bırı begenmıo dıe dusundum....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ama bak bunun gözleri daha güzel japon çizgi filmleri gibi =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kotu deıl zaten..Kotu gıdın kullanmayın bu kızlıga yakısmaz demıyorum..Sadece nedenını mrk edıodum..Senın cvbnı aldım herkes mı begenmıo smıleyı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 =) smileyinin kötü anıları var , görmek istemiyorum. :/ ben şunu kullanırım :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e bende yaparım yeri gelir ^^ bazen :P :)) =) hatta Nefr abimizin ünli smiley =] güzeldir smile hoştur cicidir.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: twistedemo, 08 Ağustos 2005 10:25 tarihinde demiş ki: ben kızım. sence kız olmamla mı ilgili bak garipmiş. +1[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehuehu msnde kizlarla fazla konusma sonucu bulasan bi hastalik bu. delikanli smiley koymaz, duygularini gerekli kufurle belirtir.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dela, 08 Ağustos 2005 12:10 tarihinde demiş ki: ehuehu msnde kizlarla fazla konusma sonucu bulasan bi hastalik bu. delikanli smiley koymaz, duygularini gerekli kufurle belirtir. Bu lafa bıttım (Gülücük) ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben genelde gülmem. ZAUHAZUHAZUHA. diye tepki veririm smiley kullanmam. kullansamda dişlek olanı seçerim bknz: :D ama kızlar direk kullanıyor. :([signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... [Bu mesaj Madcat tarafından 08 Ağustos 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :D bu dişlek mi yaw ?[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benim en fazla 10 mesajımda :D:):( benzeri smiley vardır(11 oldu) , kaparım genelde. kızlar genelde :)))))))))))))))))))))))))) kullanıyolar.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benmkı bu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eskiden kızlar :))))))))) yaparlardı şimdi iki nokta yerine eşittir kullanıyorlar. ki bence daha iyi. =)))) hatta bide diablesse gülüşü vardır ki alır götürür bizi. nasıldı o? =0) böylemiydi.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 En iyisi bu :) ....Son derece mütavazi..(Bolemı yazılıodu nese..)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 :horace: rullaz :horace: yaşam tarzı oldu benim için vahşet bi smiley :horace: en masum cümlelere bile fesatlık katıyor sanki :horace: mesela : -seni seviyorum :horace: -gözlerin hedede hödö... :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şahsen ben smiley olayının hastasıyım.(erkeğim bu arada) bazı forumlarda gezerken ii bi smiley görürsem kaydederim. kısa ve öz geliyo bana. hiç biri olmadı şu şekil takılırım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hah mesela aklıma geldi. yazı şeklini image olarak yazan kızlar vardır ki bu en boktanıdır. bi yazıyı tamamen okuyabilmen için tüm imageların yüklenmesini beklersin. bu da pcde download/upload varsa max 1-2 dakikayı bulur. sonra kız niye cevap vermiyorsun demeye başlar ama sen daha yeni okuyabiliyorsundur. kınıyorum. *! Kın kın kın*[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Madcat, 08 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki: hah mesela aklıma geldi. yazı şeklini image olarak yazan kızlar vardır ki bu en boktanıdır. bi yazıyı tamamen okuyabilmen için tüm imageların yüklenmesini beklersin. bu da pcde download/upload varsa max 1-2 dakikayı bulur. sonra kız niye cevap vermiyorsun demeye başlar ama sen daha yeni okuyabiliyorsundur. kınıyorum. *! Kın kın kın* ala ala ben ole yazdıgımı hatırlamıyorum... hangı kızlar bunlar? eheuh:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çünkü onlar kız ters mantıklılar erkeklere göre[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 okuldan arkadaşlarım :( ps: kıskanma canım. :)[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar