Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Ram eyvah yandık sanırım

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

Adamı korkutma head :)
Bende fx 5200 var ekran kartıyla ilgili hiçbir sorunum yok yağ gibi çalışıyor wow
p4 2.4 ghz,512 ram... Dediğim gibi,kalabalık mekanlarda biraz sorun yaşıyorum ramden dolayı. Kasma demeyeyim de,donma oluyor.
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 07 Ağustos 2005 05:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ati x600 64mb ekran karti ve 1gb ram var centrino 2.0 789mhz cillop gibi oynuorum laptop kendisi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

İşletim sistemi ve kullanılan programlarla ilgili.
Eğer ki xp kullanıp bir de norton veya kaspersky gibi virus programları kullanıyorsan asla 512 yetmez.Flightlardan orgrimmara girince 1 dk kendine gelemez makine.Avde 35-35 hill savaslarında saten sadece resurrection seslerini gorursun 1 framelemi oynarsin 2 mi bilemem.Ben şahsen 512 kullaniyordum 1 gb a cikarttim.Cok fark var portaldan geciyoruz ben orgrimmarin bi ucuna variyorum daha 512 olan arkadas gelicek loading bitecekte yanimiza gelecek oyle dusun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Şart değil alman ben 512 yle bi ay oynadıktan sonra neredeyse wowdan soguyordum ondan aldım.Sende bi dene ondan sonra karar ver.
Çünkü her yerde takılmıyor sadece kalabalık ve detayın cok oldugu yerlerde takılıyor orgrimmar vs gibi.

[Bu mesaj Excane tarafından 07 Ağustos 2005 06:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en önemlisi ram bence.512 Ddr ile if de her zaman 10 sn yaklasık bi algılama sureci takılması oluyodu.1024 e yukselttim misler gibi hiç bi sorun yaşanmadı.64 mb ekran kartırla lvl 42 ye fln gelmiştim.256 mb fln aldım sonra iyi oldu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

512 ile canavarlar gibi oynayanlar arasındayım ama yinede "öf" dediğim anlar var. IF yada Orgrimmar'a girmek için 10 kere düşünüyorum, ek rotalar ayarlıyorum kendime. Bildiğim 256ram'liler ise skill almak için bile girmiyor.

Yakında ben de 1024'e geçip rahatlayacağım inşallah..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...