Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 FATAL:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! arkadaşlar bu hata kodunu niye veriyo server??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aratmayı dene ona cevap yazan bir kisi goremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ctrl alt del yap acık olan sphere leri kapat. yoksa bi reset at. oda olmasa 2593 portunun kullanılabilir olduguna emin ol.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya şu aklı hiç anlamıyorum Ara ya şu aramada olmasa ne yapıcaz bilmiyorum onu diyeceğine biliyosan cvp ver bilmiyosan uğrama bile!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bak ne güzel kardeşim bana cvp vermiş hemde çok güzel ve doğru bi cvp oldu sphere işlemler bölümünde açıktı sonlandır dedim sonlandırdı ve yeniden açınca düzeldi çok saol kardeş vallaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venga Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ulan insanlık yapmaktamı suc oldu tcip senin dedigin sadece 9 hatası bu adamın dedigi -9 hatası farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o yüzeden mi düzeldi ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 vayy beaaa hatalar birbirine ne çok benziyomuş demekki bi hatayı düzeltirken diğer hatalarıda aradan çıkarabiliriz aynı işlemle hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Karizmaokan üste çıkmaya çalışma. Aratsan eminim 50 sonuç alacaksın çözümün yazdığı buda 51. oldu yarın 52. olacak.[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arama yap diyip post kasmak da ayıp aramadan post acmak da ayıp. arama yap bak cevap su yada surada acıklanmış diyebilirsiniz?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eski topiklerime bak çok merak ettiysen arama yapabilirsin dediğim 3-4 tane bulabilirsin belki oda. Zaten rütbe verilen bütün forumlarda çıkar bu tartışma. Ben buraya yaklaşık 1-2 senedir kayıtlıyım tam tarihi bilmiyorum post kassam emin ol kasardım.[signature][hline]İmza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sana dememiştim kusra bakma. arada mesajın varmış.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar