tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 muhtesem ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: ianTHEian, 16 Nisan 2002 22:32 tarihinde demiş ki: vay anaam vayyy okullarda artık deli yetiştirmeye başlamışlar:P:P:P[hline]War, war never changes... imzam ahaha :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 neden up?[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ahahaha iyi ki up ama ya koptum lan ahahhaha[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 denedim oldu şu adna nevada üstündeyim hatta wireless laptop kullanıyorum.. aşşağıdan bir gürültü geliyor... hass ... nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı ROKETTİR! -SBGG!Zuhuratbaba[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: BabacumMostors, 14 Ağustos 2004 03:09 tarihinde demiş ki: nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı ROKETTİR! -SBGG!Zuhuratbaba Hahahahha bu ne ya :) yarıldım gece gece.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Roketmi o ne ya nasil bi sey o ya[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Tereyağlı bir kedi ahhah lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 !?!?![signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 allahım! [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 07 Ağustos 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi ara deneyip videosunu yollucam buraya:)[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ahaeha[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu zuxxi de var dı yamulmuyorsam... Kaynak zuxxi yani :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya yere düşürceğine ye kızarmış ekmek + tereyağ ooh miss[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Murphy? Bi de niye up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :D:D:D çok güldüm ya bikere ufo da fln olsa hava sürtünmesinden dolayı kesinlikle tereyağı erir özelliklede atmosfere girerken ayrıca uzayda kedi nasıl yaşar????Ayrıca Ra_d ın dedği gibi tereyağlşı ekmek sadece tereyağı sürlünce hacmi büyüdüğü için ağırlık merkeszi yukarı doğru kaydığı için yere yağlı taraf düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bu "Hitchhiker's Guide to the galaxy" mi ne o kitapta vardı. Bir de tereyağlı ekmek konusunu bence ağırlık merkezi ve denge ile açıklamak mümkün :p Üstüne tereyağı sürdüğün bir ekmeğin ağırlık merkezi yukarı kayar. Ve ağırlık merkezinden geçen yer yüzüne dik eksen ekmek azıcık oynadığında sağa ve sola oynar. Ağırlık merkezi nekadar yukarda olursa bu eksenin oynamasıyla ekmeğin ağırlığının ekmeğe uyguladığı tork okadar fazla olur ve dolayısıyla, ekmeğin dönmesi gerçekleşir. Ekmek tam olarak ters döndüğü vakit ise bu sefer ağırlık merkezi aşağıda bulunacağı için bu sefer ekmekdeki sağa sola oynamalar ekmeğin dengesini fazla bozmayacaktır ve o konumda düşecektir. Özet olarak tereyağlı ekmeğin yüzü alt tarafa döndüğünde ekmek daha dengeli bir konumdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar