Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEREYAĞLI EKMEK KANUNU

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
denedim oldu şu adna nevada üstündeyim hatta wireless laptop kullanıyorum.. aşşağıdan bir gürültü geliyor... hass ...

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı ROKETTİR!
-SBGG!Zuhuratbaba[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 14 Ağustos 2004 03:09 tarihinde demiş ki:
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı ROKETTİR!
-SBGG!Zuhuratbaba
Hahahahha bu ne ya :) yarıldım gece gece.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
ya yere düşürceğine ye kızarmış ekmek + tereyağ ooh miss[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

:D:D:D çok güldüm ya bikere ufo da fln olsa hava sürtünmesinden dolayı kesinlikle tereyağı erir özelliklede atmosfere girerken ayrıca uzayda kedi nasıl yaşar????Ayrıca Ra_d ın dedği gibi tereyağlşı ekmek sadece tereyağı sürlünce hacmi büyüdüğü için ağırlık merkeszi yukarı doğru kaydığı için yere yağlı taraf düşer
Sosyal ağlarda paylaş

Bu "Hitchhiker's Guide to the galaxy" mi ne o kitapta vardı.
Bir de tereyağlı ekmek konusunu bence ağırlık merkezi ve denge ile açıklamak mümkün :p Üstüne tereyağı sürdüğün bir ekmeğin ağırlık merkezi yukarı kayar. Ve ağırlık merkezinden geçen yer yüzüne dik eksen ekmek azıcık oynadığında sağa ve sola oynar. Ağırlık merkezi nekadar yukarda olursa bu eksenin oynamasıyla ekmeğin ağırlığının ekmeğe uyguladığı tork okadar fazla olur ve dolayısıyla, ekmeğin dönmesi gerçekleşir. Ekmek tam olarak ters döndüğü vakit ise bu sefer ağırlık merkezi aşağıda bulunacağı için bu sefer ekmekdeki sağa sola oynamalar ekmeğin dengesini fazla bozmayacaktır ve o konumda düşecektir. Özet olarak tereyağlı ekmeğin yüzü alt tarafa döndüğünde ekmek daha dengeli bir konumdadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...