Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticiği Ele Geçirme Planı

Dev

Öne çıkan mesajlar

Wastieeyi yapıodum biterken kahvaltıya gittim ama geldiğimde flash cok kasıodu sonra ben de bıraktım ama biter birazdan inşallah Devinki de bitmiş ama dükkana gidemiyo.[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo
Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Sosyal ağlarda paylaş

Cok Güzel[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bitane de Wastiee icin yaptım neden bilmiyorum bir yerde takılıyor flasha importlayınca normal hepsi acılıyo neden bilmiyorum.O yüzden iki bölüm halinde yapıyorum.

Bölüm 1
[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti

Sosyal ağlarda paylaş

yalnız wastiee noel baba kıyafeti giymiş bir smiley değil ki ? fury of the furries oyunundan kırmızı olanı :p bir nevi tüylü uzaylı top hehe[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 06 Ağustos 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
Çok insafsızca

Kedilere yapılan bu şiddeti kınıyorum !

Olum sen sendikacı falan ol. Kamu-Sen'in falan başına falan gelirsen vay devletin haline:) Safi muhalefetsin :)

Not : Bu lafları kimse bi yana çekip sakız etmesin black'a biraz takılmak istedim. Bu laflardanda kavga çıkartmayın topicte.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

Kopyaya Ve Korsana Hayır :lol:
Seni kınıyorum farkocum ( okuzumtruck ) :horace:
Ehe işte plan no : 2

Karanlık planlarımız kaldığı yerden devam edecek. Bu arada haftaya kadar bekleyemedim bir daha da bekleyemicem çünkü tatile gidiyorum ehe yapabildiğim kadarını yapıcam...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 06 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
yalnız wastiee noel baba kıyafeti giymiş bir smiley değil ki ? fury of the furries oyunundan kırmızı olanı :p bir nevi tüylü uzaylı top hehe

yapma yaw ben onu pacman biliodum ves öle dedi :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...