AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Zed'in tipi cok komik harbiden iyi iş çıkarmışsınız saygı duydum.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hepsini izlerken cok güldüm sharkyde koptum :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 fikir süpermiş cidden, beğendim baya=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Wastieeyi yapıodum biterken kahvaltıya gittim ama geldiğimde flash cok kasıodu sonra ben de bıraktım ama biter birazdan inşallah Devinki de bitmiş ama dükkana gidemiyo.[signature][hline]Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Eheh süper olmus özellikle sonda ki niahahah çok hoş gerçekten :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Müthiş olmus helal :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 *!gülmekten kırılır* eeeee nezaman gercekleştiriyoz bu pilanı??? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Cok Güzel[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evet bitane de Wastiee icin yaptım neden bilmiyorum bir yerde takılıyor flasha importlayınca normal hepsi acılıyo neden bilmiyorum.O yüzden iki bölüm halinde yapıyorum. Bölüm 1[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyoHuun demiş ki:ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bölüm 2:[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyoHuun demiş ki:ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yalnız wastiee noel baba kıyafeti giymiş bir smiley değil ki ? fury of the furries oyunundan kırmızı olanı :p bir nevi tüylü uzaylı top hehe[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 06 Ağustos 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: FallenAngeL, 05 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: falan filan..[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 son ikisini ben o kdr beğenmedim[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok kolay olmadımıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben de beğenmedim flash anlamadığım bir şekilde cok kıastı fikir de o kadar güzel deildi.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 frame rate i düşür biraz. çok hızlı. ama çok güzeller :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: bLackcha0s, 05 Ağustos 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Çok insafsızca Kedilere yapılan bu şiddeti kınıyorum ! Olum sen sendikacı falan ol. Kamu-Sen'in falan başına falan gelirsen vay devletin haline:) Safi muhalefetsin :) Not : Bu lafları kimse bi yana çekip sakız etmesin black'a biraz takılmak istedim. Bu laflardanda kavga çıkartmayın topicte.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @horace:bence bir saniye icin en fazla 8-9 frame olmalı ben 12 yaptım ama neyse[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 koptum daa!!! süper.yenisini iple çekiyorum.[signature][hline]"I smell magic in the air!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kopyaya Ve Korsana Hayır :lol: Seni kınıyorum farkocum ( okuzumtruck ) :horace: Ehe işte plan no : 2 Karanlık planlarımız kaldığı yerden devam edecek. Bu arada haftaya kadar bekleyemedim bir daha da bekleyemicem çünkü tatile gidiyorum ehe yapabildiğim kadarını yapıcam...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: kingpin, 06 Ağustos 2005 21:04 tarihinde demiş ki: yalnız wastiee noel baba kıyafeti giymiş bir smiley değil ki ? fury of the furries oyunundan kırmızı olanı :p bir nevi tüylü uzaylı top hehe yapma yaw ben onu pacman biliodum ves öle dedi :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 plan 2 de güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eline saglık süfer valla :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Süper ya insanlar sıkıntıdan neler yapıyo :D ama güzel güzel[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok sakat çoookkk sakatt!! daha fazla kan kaybetmeden yönetimin bişi yapması lazım :horace: yarıldım tek kelime :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar