aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Orglar ve insanlar arasinda bir sinir var sanirim orglarda olan itemler insanlarda yoq burada belirli haksizliklar var bence itemler insanlara kisitlamali shekilde veriliyor sanirim sabaktan aksama ghost warioRda kessek bossta kessek coin cikar yaa.. orglar ise itemleri tavana vurmus resim cekip yolluyorlar.. bir an dusunduruor insani acaßa orgmu olsak die.. ama yinede insanlik olmedi bence :) [Bu mesaj aSIcOoL tarafından 08 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 su resımlerı duzgun koyun ya bızde gorelım[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 org pek tercih etme modası geçti artık piyanis jantörlerin. şimdi daha çok darbuka , perküsyon fln gidiyo. biraz daha etnik ayrıntılar dikkat çekiyo bunun yanı sıra bi mixer fln alıp djde olabilirsin yani öyle alternatiflerinde var allah için.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 muhuhuahuah "Ve HasMez örümcek ağlarını temizliyoooor" (doksana takma anlamında :D)
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 org nedir yaw? iki dakka önce türkye türkiye diyen arkadaslar türkcenin bu kullanımı hakkında ne düşünüyorlar acaba... org... hey allahım ya...human şehride piano zaten... gecen gün akordeon kestik... çiçek böcek lafı çok hoşuma gitmişti ilk buraya yazmak nasipmiş demek ki :D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Org un arayı kaçmış kardeş.Ondan Öyle itemler düşüyor.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 org nemi :P hani dumelerine basarsinda calarya o misali :) kestikce turuolar bunlar ama ne biliyim ben daima orglar bir dusman olarak goruyorum ruyalarimda bile gordugum yerde kesiorum :P .........your my hearth..........
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gülüyorum ağlanacak halimize... al güldüm :)[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: aSIcOoL, 08 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki: org nemi :P hani dumelerine basarsinda calarya o misali :) kestikce turuolar bunlar ama ne biliyim ben daima orglar bir dusman olarak goruyorum ruyalarimda bile gordugum yerde kesiorum :P .........your my hearth.......... müzige ve sanata bu kadar düşman bi topluma dönüşecegimiz aklıma gelmezdi.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şimdi de gülüyorum gülünecek espiriye :D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sende gulmekten baska bir sehy etmion zaten
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende böyle bir adamım huyum kurusun.[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side. Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy, Race : Karus.........a shadow of grief that is. Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force. Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not... Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Öne çıkan mesajlar