umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 arkadaşlar benim baya karışık bi durumum var cumartesi gecesi arkadaş ve onun arkadaşlarıyla bara gittik benim arkadaşımın arkadaşlarından biriyle yeni tanışıyordum o gece eğlendik falan herkes evlerine dağıldı.sonra bu yeni tanıştığım kız benim arkadaşımdan numaramı alıp mesaj atıyo senden hoşlandım diye benim de alkolden dolayı kabaran duygularım da aynı şeyleri düşünmüş bi süre mesajlaştıktan sonra yarın buluşalıma geldi söz bende iyi dedim ama pazar buluştuğumuzda benim içimdeki ona karşı olan elektriğin sönmüş olduğunu hissettim,onu normal bir arkadaş olarak görmeye başladım.sorunda burda şimdi ben karşımdaki kişiyi kırmadan nasıl bunları ona açıklayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mesaj at şu şekilde aşk bir havuzdur aptallar atlar.sen bana bakma beni alkol ittirdi :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 -sevdiğim var unutamıyorum kusura bakma..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 belki o da artık çok hevesli değildir ? yok o halinden memnun ise hemen söyle bence uzattıkça zorlaşır[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen mukemmel bı kızsın ve bana fazlasın ben senı tasıyamam de:) kolay gelsın valla...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o şuanda benden çok daha hevesli bir şekilde bir ilişkiye başlamak istriyor gibi bi görüntü seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sen bana fazla iyisini kızlar yemez bence =) yeni biten uzun bir ilişkim var pek hazır değilim desen[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 alkolün etkisindeydim ne yaptığımı bilmiyodum gibi bişey diyebilirsin , ama deme. ben sana arkadaş gözüyle bakıyorum , özür dilerim gibi bişey diyebilirsin.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dünya ahiret bacımsın, ayda görürsem affetmem. bugün bacım yarın ihtiyacım. şeklinde mesaj atarsan belki aa buda malmış der üzülmeden bırakır. ps:bence atma :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Serbest çağrışım: Its not you, its me! Routine by George Costanza. Sorun sende değil bende, de sen ona You're giving me the "it's not you, it's me" routine? I invented "it's not you, it's me". Nobody tells me it's them not me, if it's anybody it's me. george costanza :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 mesaj : pardon siz kimdiniz ? benim harbiden isime yaradı bu mesaj ama tokatın sınıra gelmiştim sonradan =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok zatn sen bana fazla ıyısını ben olesıne yazdım...kımse yemezkı onu:) sey de bak ımmmm acık bır denızdın sen ben sakın bır koy ararken... ah su erkek mılletı...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Khazab, 08 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: mesaj at şu şekilde aşk bir havuzdur aptallar atlar.sen bana bakma beni alkol ittirdi :D ZUHAHAHA :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ohahaha yeni gördüm onu üper :D[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 08 Ağustos 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Khazab, 08 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: mesaj at şu şekilde aşk bir havuzdur aptallar atlar.sen bana bakma beni alkol ittirdi :D rofl[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kırsan nolcakki abi? yeni tanısmadınmı :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 al iştee... yazık dııl mı kıza? ha?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya bunlar ortam kızları.daha bi kere gördüğü adama mesaj atmış.abazan kızlar bunlar. bunları 50 kere kırsan yine kendini bantlar uhular düzelir 1 saat içinde. muhtemelen oda sevdiği birini unutmak için sana yakınlaşmaya çalışmıştır.[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben gayim de :P abi açık açık konuşmak bence bu durumlarda en iyisi yani hiç kıvırma annarsa kıvırdığını arkadaş da kalamıyabilirsini..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Şöle diyebilirsin: Tasavvufa girdim..Seninle olmaz :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: _gZm_, 08 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki: al iştee... yazık dııl mı kıza? ha? nesine yazık canım.. daha yazık olacak bi durum olmamış.. sanki bize yazık değil alla alla hemen de duygu sömürüsü.. :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cık cık cık kız mılletı degıl mı? hemende duygu somurusu.... kız mılletı ıste...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kız milleti değilmiii aman ammmaaaannn söz vermişti gözleriiiiii yaman yamaaaaaan çekti gitti sonunda gönlüm aldırma benden selamlar olsun eski aşklarııımaaa euheuheu :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: circirbocugu, 08 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki: Şöle diyebilirsin: Tasavvufa girdim..Seninle olmaz :) :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar