Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zor durumdayım lütfen yardım ...

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim baya karışık bi durumum var cumartesi gecesi arkadaş ve onun arkadaşlarıyla bara gittik benim arkadaşımın arkadaşlarından biriyle yeni tanışıyordum o gece eğlendik falan herkes evlerine dağıldı.sonra bu yeni tanıştığım kız benim arkadaşımdan numaramı alıp mesaj atıyo senden hoşlandım diye benim de alkolden dolayı kabaran duygularım da aynı şeyleri düşünmüş bi süre mesajlaştıktan sonra yarın buluşalıma geldi söz bende iyi dedim ama pazar buluştuğumuzda benim içimdeki ona karşı olan elektriğin sönmüş olduğunu hissettim,onu normal bir arkadaş olarak görmeye başladım.sorunda burda şimdi ben karşımdaki kişiyi kırmadan nasıl bunları ona açıklayabilirim ?
Sosyal ağlarda paylaş

dünya ahiret bacımsın, ayda görürsem affetmem.
bugün bacım yarın ihtiyacım.

şeklinde mesaj atarsan belki aa buda malmış der üzülmeden bırakır.

ps:bence atma :D[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

Serbest çağrışım:
Its not you, its me! Routine by George Costanza.

Sorun sende değil bende, de sen ona

You're giving me the "it's not you, it's me" routine? I invented "it's not you, it's me". Nobody tells me it's them not me, if it's anybody it's me. george costanza :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

yok zatn sen bana fazla ıyısını ben olesıne yazdım...kımse yemezkı onu:)
sey de bak ımmmm
acık bır denızdın sen ben sakın bır koy ararken...

ah su erkek mılletı...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar ortam kızları.daha bi kere gördüğü adama mesaj atmış.abazan kızlar bunlar.

bunları 50 kere kırsan yine kendini bantlar uhular düzelir 1 saat içinde.
muhtemelen oda sevdiği birini unutmak için sana yakınlaşmaya çalışmıştır.[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayim de :P

abi açık açık konuşmak bence bu durumlarda en iyisi yani hiç kıvırma annarsa kıvırdığını arkadaş da kalamıyabilirsini..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_gZm_, 08 Ağustos 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
al iştee...

yazık dııl mı kıza? ha?

nesine yazık canım.. daha yazık olacak bi durum olmamış.. sanki bize yazık değil alla alla
hemen de duygu sömürüsü.. :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...