Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıntıdan taş yontmaya başladım.

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

evet o oğuz aralın kolu oluyor, evde başka gazete yoktu, penguenin üstünde yonttum taşı. :-p

Tam kolun üstünde dörtgen bi karaltı var taş o.

Taşın pek bir anlamı yok doğal hatlarını çok bozmadan kesici alet yaptım.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 08 Ağustos 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pekala, bu taş yontula yontula ne olacak? Bir de alet edevat olarak ne kullanıyorsun acaba?

Fiyatı biraz tuzludur ama bu tür aktiviteler için bir "Dremel" tavsiye ederim. El matkabı olarak da bilinen bu küçük ama hamarat alet mucizeler yaratabilir, böyle bir taşı da 2 sn içinde parlatabilir.

Kolay gelsin diyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

@cafein: dremel var ama sıkıntıdan yaptığım için kaldırım taşına sürtme metodu ile yaptım. :P[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bari dremelin taşlama ucuyla parlatsaydın? Bu kadar sıkılıyorsan derim ki bir hobi edin onunla uğraş. Maket yap, tahta yont, kemikıl gibi deneylere ver kendini. Emeğini çöpe atma, ortaya bir şeyler çıksın.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam bikaç hafta eskitip tarihi eser kaçakçılarına gagalardım. ii para yaparsın, yemezlersede " abi ben ne anlarım tarihi eserden, bulduk sana getirdik" diyerekten sıyrılırsın.[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

Cafein merak etme yaptığım herşeyi foruma yazmıyor olmam hiçbişey yapmadığımı göstermez. Sonuçta chemi dünyadaki tek manyak değil. :)[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Resimdeki gördüğüm herşeyi söyleyeyim sağdaki göbekli adam uzaylı. Sağ eliyle mızrak gibi şeyi tutuyor :) Sol eliyle demir çubuğunu kullanıyor. Sağ kolun üzerindeki Üçgen şekli taş telekinezi gücüyle havalanmışsa benziyor :) Bu göbekli uzaylı heykel gibi duruyor.. Çok yanlış yorumluyorum galiba :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...