elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ok peki ya şu port u nerden tam olarak kontrol edicem bi detaylı yazabilirsen sana zahmet çok uğraştırdık walla :)
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şimdi açık kalan sphere olma ihtimaline karşı bir kez daha ctrl+alt+del yap bak bakalım çalışan sphere varmı.. varsa görevi sonlandır.. sonra serveri tekrar açmayı dene büyük ihtimal error -9 yemiyceksin bu kez.. ve (acc dosyasıda tamam görünüyo) servera girebiliceksin.. bu arada : 1- login.cfg yi ayarladınmı 2- clientin versionu en az 2.0.3 mü?[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 LoginServer=127.0.0.1,2593 aynen böle 2.0.3 clientı da ultima dosyasının içine copy paste yaptım walla hala hata veriyor.
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne hata verior? sphere i açarkenmi verior hatayı? -9 mu verior yani[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi bilgisayar res attım açmayı denedim galiba açıldı server ? falan command lere bakın die bi yazı çıktı ondan sonra server ı kappatım bi daha açıyım dedim gene aynı hata error-9 heralde düzgün kapanmıyo server 2. yi açıyomuşuz gibi oluyo
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: pozitiff, 09 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki: ne hata verior? sphere i açarkenmi verior hatayı? -9 mu verior yani sence?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynen öle oluo command lara bakın filan dediyse açılmıştır server.. girmeyi deneseydin keşke.. bu arada iyi post kastım bu akşam sayende :) * ayvırsın ı yanlış yönlendirerek post kasar *[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu arada tamam artıkserver açılıyo fakat oyuna giremiyorum şu acc adi şifre giriyorum couldnt connect diyo
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o zaman yapılıcak bişey yok herşey normal gözüküyor.. sen yaptıklarını en baştan adım adım kontrol et en iyisi..[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sphere Menace Central accounts file NOTE: This file cannot be edited while the server is running. Any file changes must be made to sphereaccu.scp. This is read in at save time. [Admin] PLEVEL=Admin PRIV=0124b PASSWORD=1234 [Player] PASSWORD=1234 burdaki olayıda söylerseniz sanırım iş bitcek walla :)
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hım dur bakim server açıldığında konsolun alt taraflarında ip adresi filan yazar.. onları yazmayı dene login.cfg ye bide ole dene[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: admin olmak için oraya 7 yazmamız gerekir. 7 owner 6 admindi yanlıs hatırlamıyorsam..[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sphere Menace Central accounts file NOTE: This file cannot be edited while the server is running. Any file changes must be made to sphereaccu.scp. This is read in at save time. [Admin] PLEVEL=Admin PRIV=0124b PASSWORD=1234 [Player] PASSWORD=1234 ya server açık sorun yok ta bu admin için ac ve player için acc açma işini sphere dosyasındaki accounts yazan bölümden mi açıcaz içinde notepad le yazılmış 2 dosya var şu şekilde(yukarda) nereye ne yazıcaz bi açılayabilirseniz ilk bu forudaki ilk msj da konsol a kullanıcı adı şifre yazın falan dio bi yardım plsss
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 söyle yap en iyisi.. konsolu aç ; serv.account add hebe hube yaz enter a bas.. kullanıcı adı hebe şifre hube girmeyi dene.. yine olmazsa başka bi yerde hata var demektir[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Millet eywallah oldu da benim şuan adsl sanırım static ip yada öbürkü sürekli değişken her girişte login.cfg yi deiştirmem gerekçek heralde:)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen zaten girerken 127.0.0.1 kullancaksın login.cfg yede [spo1=login.cfg] LoginServer=127.0.0.1,2593 [/spo][signature][hline]Liaren UO
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Server çalısıyor ama cliente account adini ve şifreyi yazdıktan sonra girmeyi deneyince direkt olarak hata veriyor. [Bu mesaj Shaklaban tarafından 16 Şubat 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Python Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 loginlerinde sorun war bence bak en baştan login.cfg ye kendi ipni yaz , port yaz oda olmadı aç axisi launcher new yaz ip-port u göster clientini launchhh de ahanda sana 0 bir sphere sonra yap bütün bugları düzelt sonra spawnlarını yerleştir canın sıkılsın sil :P ama sıkı can iyidir kolay kolay cıkmaz[signature][hline]Fiton Farenan't :) [Bu mesaj Python tarafından 17 Şubat 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar ben bunun tamamını yaptım ama spheresvr yi çalıştırınca "Server terminated by error -3!" hatasını veriyo ne yapıcam!
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ERROR:(sphere.ini,29)Undefined symbol '2' WARNING:(sphere.ini,464)'scripts/spherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,464)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' Sphere Version 0.56a [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Dec 8 2004 (19:13:02) Supported Ultima Online expansions: T2A=yes, LBR=yes, AOS=yes, SE=no WARNING:'scripts/spheretables.scp' not found... FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Error opening table definitions file... FATAL:Server terminated by error -3! hata olayı bu çalıştırınca spheresvr yi bu hatalar yazıyo ne yapıcam
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sphereı Hangi Dizine Kurdun c:/ Kurman Gerekli[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o=
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 /c ye program files a mı sadece /c yemi
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece c[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tamam yaptım hata vermiyo ama açılmıyoda çift tıklıyorum programa açmıyo
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi yeni nesili r402 den yetiştirsek de daha ii olmaz mi beah ;)[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz
Öne çıkan mesajlar