elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ok peki ya şu port u nerden tam olarak kontrol edicem bi detaylı yazabilirsen sana zahmet çok uğraştırdık walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 şimdi açık kalan sphere olma ihtimaline karşı bir kez daha ctrl+alt+del yap bak bakalım çalışan sphere varmı.. varsa görevi sonlandır.. sonra serveri tekrar açmayı dene büyük ihtimal error -9 yemiyceksin bu kez.. ve (acc dosyasıda tamam görünüyo) servera girebiliceksin.. bu arada : 1- login.cfg yi ayarladınmı 2- clientin versionu en az 2.0.3 mü?[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 LoginServer=127.0.0.1,2593 aynen böle 2.0.3 clientı da ultima dosyasının içine copy paste yaptım walla hala hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ne hata verior? sphere i açarkenmi verior hatayı? -9 mu verior yani[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi bilgisayar res attım açmayı denedim galiba açıldı server ? falan command lere bakın die bi yazı çıktı ondan sonra server ı kappatım bi daha açıyım dedim gene aynı hata error-9 heralde düzgün kapanmıyo server 2. yi açıyomuşuz gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: pozitiff, 09 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki: ne hata verior? sphere i açarkenmi verior hatayı? -9 mu verior yani sence?[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 aynen öle oluo command lara bakın filan dediyse açılmıştır server.. girmeyi deneseydin keşke.. bu arada iyi post kastım bu akşam sayende :) * ayvırsın ı yanlış yönlendirerek post kasar *[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu arada tamam artıkserver açılıyo fakat oyuna giremiyorum şu acc adi şifre giriyorum couldnt connect diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o zaman yapılıcak bişey yok herşey normal gözüküyor.. sen yaptıklarını en baştan adım adım kontrol et en iyisi..[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sphere Menace Central accounts file NOTE: This file cannot be edited while the server is running. Any file changes must be made to sphereaccu.scp. This is read in at save time. [Admin] PLEVEL=Admin PRIV=0124b PASSWORD=1234 [Player] PASSWORD=1234 burdaki olayıda söylerseniz sanırım iş bitcek walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hım dur bakim server açıldığında konsolun alt taraflarında ip adresi filan yazar.. onları yazmayı dene login.cfg ye bide ole dene[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: admin olmak için oraya 7 yazmamız gerekir. 7 owner 6 admindi yanlıs hatırlamıyorsam..[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sphere Menace Central accounts file NOTE: This file cannot be edited while the server is running. Any file changes must be made to sphereaccu.scp. This is read in at save time. [Admin] PLEVEL=Admin PRIV=0124b PASSWORD=1234 [Player] PASSWORD=1234 ya server açık sorun yok ta bu admin için ac ve player için acc açma işini sphere dosyasındaki accounts yazan bölümden mi açıcaz içinde notepad le yazılmış 2 dosya var şu şekilde(yukarda) nereye ne yazıcaz bi açılayabilirseniz ilk bu forudaki ilk msj da konsol a kullanıcı adı şifre yazın falan dio bi yardım plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 söyle yap en iyisi.. konsolu aç ; serv.account add hebe hube yaz enter a bas.. kullanıcı adı hebe şifre hube girmeyi dene.. yine olmazsa başka bi yerde hata var demektir[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------ Pozitiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elinayvirsin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Millet eywallah oldu da benim şuan adsl sanırım static ip yada öbürkü sürekli değişken her girişte login.cfg yi deiştirmem gerekçek heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sen zaten girerken 127.0.0.1 kullancaksın login.cfg yede [spo1=login.cfg] LoginServer=127.0.0.1,2593 [/spo][signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Server çalısıyor ama cliente account adini ve şifreyi yazdıktan sonra girmeyi deneyince direkt olarak hata veriyor. [Bu mesaj Shaklaban tarafından 16 Şubat 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Python Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 loginlerinde sorun war bence bak en baştan login.cfg ye kendi ipni yaz , port yaz oda olmadı aç axisi launcher new yaz ip-port u göster clientini launchhh de ahanda sana 0 bir sphere sonra yap bütün bugları düzelt sonra spawnlarını yerleştir canın sıkılsın sil :P ama sıkı can iyidir kolay kolay cıkmaz[signature][hline]Fiton Farenan't :) [Bu mesaj Python tarafından 17 Şubat 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkadaşlar ben bunun tamamını yaptım ama spheresvr yi çalıştırınca "Server terminated by error -3!" hatasını veriyo ne yapıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ERROR:(sphere.ini,29)Undefined symbol '2' WARNING:(sphere.ini,464)'scripts/spherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,464)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' Sphere Version 0.56a [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Dec 8 2004 (19:13:02) Supported Ultima Online expansions: T2A=yes, LBR=yes, AOS=yes, SE=no WARNING:'scripts/spheretables.scp' not found... FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Error opening table definitions file... FATAL:Server terminated by error -3! hata olayı bu çalıştırınca spheresvr yi bu hatalar yazıyo ne yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sphereı Hangi Dizine Kurdun c:/ Kurman Gerekli[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 /c ye program files a mı sadece /c yemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sadece c[signature][hline]? bu işaretin yüzlerce anlamı var . bu işaretin bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tamam yaptım hata vermiyo ama açılmıyoda çift tıklıyorum programa açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi yeni nesili r402 den yetiştirsek de daha ii olmaz mi beah ;)[signature][hline]$leyen kod bug tutmaz // cod3r silinmiş charin davasi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar