echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Serverı acarken bi sorunla karsılastım en sonunda sole diyor. Fatal:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593-Error code:-1 Fatal:Server terminated by -9! Bunu nedenini soleyebilirmsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 -9 şey galiba iki tane sphere acıLınca öyle oluyor ctrl + alt + del yap orda sphere.exe gibi icinde sphere geçen herşeyi durdur.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yine olmadı butun sphere ilgli ne varsa calısan kapattım ama acınca tekrar olmuyor anlamadım bi turlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İlk defa mı kuruyorsun yoksa kurdun da bir script falan birşeyleri kurcaladın damı bu hale geldi ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya ilk deil ama su vanq item scriptleri ni ayarladım sonra oyuna girdim oynadım kapatıp bir sure sonra tekrar girdim bole oldu nedn ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Adsl mi kullanıyosun ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eet nedn onunla ilgisimi varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 2593 portu baska bişey kullanıyodur portu değiştirip yeniden dene.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sphere exe si acıktır aslan ctrl altf4 delete tusuna bas ve işlemleri tıkla orda olucak bazen kapanmıor kalıor ole[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar