echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Serverı acarken bi sorunla karsılastım en sonunda sole diyor. Fatal:Unable to bind listen socket 127.0.0.1 port 2593-Error code:-1 Fatal:Server terminated by -9! Bunu nedenini soleyebilirmsiniz?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 -9 şey galiba iki tane sphere acıLınca öyle oluyor ctrl + alt + del yap orda sphere.exe gibi icinde sphere geçen herşeyi durdur.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yine olmadı butun sphere ilgli ne varsa calısan kapattım ama acınca tekrar olmuyor anlamadım bi turlu?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İlk defa mı kuruyorsun yoksa kurdun da bir script falan birşeyleri kurcaladın damı bu hale geldi ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ya ilk deil ama su vanq item scriptleri ni ayarladım sonra oyuna girdim oynadım kapatıp bir sure sonra tekrar girdim bole oldu nedn ki?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Adsl mi kullanıyosun ?[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
echelon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eet nedn onunla ilgisimi varki?
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 2593 portu baska bişey kullanıyodur portu değiştirip yeniden dene.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
Kortez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sphere exe si acıktır aslan ctrl altf4 delete tusuna bas ve işlemleri tıkla orda olucak bazen kapanmıor kalıor ole[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! Scripts konusunda yardim alabilirsiniz yada yayınlayabilirsiniz
Öne çıkan mesajlar