Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Selamlar , sphere 99x5'in scriptlerinde bulunan LBR itemleri ve LBR NPC'leri göremiyorum. Axisde gözüken birsürü LBR NPC var ama oyunda bunları göremiyorum ve tabiki LBR itemleri de.ayrıca AOS npc scriptleri de çalışıyor ama yine aynı sorun var onları da göremiyorum.ve axisde gözüken dungeonlar da oyunda yok (blood dungeon , dungeon of rock,cyclops temple , exodus dungeon, ilshenar vs ) .UO: The second Age kullanıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. [Bu mesaj Phlox tarafından 06 July 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ayrıca ilshenar ün titlelarını serverıma eklemek için ne yapmalıyım ?
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hm.. en nefret ettiğim şeydir :) ama eğer sorun ondan kaynaklanıyorsa ediyim. ben lord blackthorne's revenge cdsini almak gerekir diye düşünüyordum
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ama ilshenar ve diğer dungeonların patchden kaynaklandığını sanmıyorum. ayrıca 99w 'nın scriptlerini kullanıyorum ve bazı yaratıklar alakasız şekillerde çıkıyor , mesela LBR NPC lerde dread spiderı kocamaan bir golem olarak görüyorum
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 LBR ve AOS ile ek verdatalar geliyor. O yüzden göremiyorsundur..
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 peki bu verdataları nerden bulabileceğimi de söyleyebilir misiniz ? googleda epey aradım ama ya link bozuk yada ftp down.
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 peki son soru :) Lord Blackthorne's Revenge mi daha sonra çıktı yoksa Age of Shadows mu ? hangisini alıyım yani :)
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ha birde bu cdyi alınca yeni dungeonlar olcak mı ? mesela blood dungeon veya ilshenar ?
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ewet 99x5 in Destekledigi Herseyi gorebileceksin dungeonlar itemlar vs...[hline]Absolute & Lonely....
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 sağolun :) hemen gidip bi aos alıım
Öne çıkan mesajlar