sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 begenmedim ben acıkcası.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o kız farewell'de baya bi etki yaratmış ki onun hakkında şarkı yazmış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu arada farewelli sakın kızdırmayın, iki saniyede sizin hakkınızda da şarkı besteler! beni az tehdit etmedi öle! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla dethkrüsh'ün bütün şarkıları ve şarkı sözleri var bende isteyene yollarım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 özelliklede zencilere haykırış çok hoşuma gider[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 linkler çalışmıyor :) varmı bulabileceğimiz bir yer tüm mp3leri?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ekşi sözlükte dethkrush başlığının altında başka linkler vardı sanırım, yani bunun dışında bi yere daha upload etmişlerdi. ama şu an sözlük açılmıyo linki veremiyorum, açılınca bi bakarsın. head ownz j0o[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 07 Ağustos 2005 14:37 tarihinde değiştirilmiştir]
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benzer bi procemiz de bizim vardı, www.malevolent.gen.ms diyrekten sevgili grubumuz "malevolent impressions of the nocturnal sacrifice" ne tür yapıyorduk unuttum ama, uzundu oda, neyse bırakın gençler eylensin tamam mı dostum
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://members.lycos.co.uk/hellcraft/stalin.mp3
zanmato Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yanlıslıkla mp3 leri 400 dk dinledim bea clan macı vardı o ora acık kalmıs nese gusel oldu ama sizin sayenizde canım sıkılmadı ve 21 frag yaptım ashduhasudas
Öne çıkan mesajlar