Head Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eskiden açtığım bir forumda grubum Dethkrush'ten bahsetmiştim. ancak şimdi upload edebildik mp3leri. http://www.metalpath.net/dethkrush.html bu şekilde hakkımızda bilgi alabilir ; http://www.metalpath.net/dethkrush/Dethkr%fcsh%20-%20Duum.mp3 http://www.metalpath.net/dethkrush/Dethkr%fcsh%20-%20Sansur%20Kalksin%5bScum%20Ver.%5d.mp3 http://www.metalpath.net/dethkrush/Dethkr%fcsh%20-%20Felsefeyle%20Ugrasanlar%20Salaktir.mp3 şimdilik bu kadar mp3 upload edebildik , devam gelecek. yorum yaparsanız sevinirim. kayıtlar evde yapılmıştır.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sözler küfürlüdür , önceden uyarayım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 daha iyi bi vokalle daha iyi olur biraz vokale kas istersen.bide bi yerlerden zil bulsanız çok iyi olur sizin için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hoca naaptınız siz ya lol.böle grind olmaz bi kere.böle nü metal olur, rock olur ne bilim başka bişey olur.grind dediğin olayda müzikte grind olmalı öle küfür etmekle olmaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya mp3leri yükleyemedim sayfaya bakıyım dedim ama o da nesi? Açkçası albüm kapağınızı görünce mp3lerinizi dinlemiş kadar oldum yane. Hoş değil[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eheh slogan zaten "proudly standing against you" eheh[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 albüm kapağınız süpermiş yalnız :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya havle ve la kuvvet grindcore demiş bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pis adamlar :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyy reziller :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hey hey! sözlere dikkat! :) ben size o arkın Sithicus adlı black metal projesinin kayıtlarını yolliim ne kadar kral kayıtlar yaptıını anlarsınız .. bilerek öle rezil yapıldı o kayıtlar.. Sözler de baya ciddi gözlemler sonucu yazıldı. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oha diyecek laf bulamıyorum muhaha roflllll[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Head onunde 2 yol var 1.Ms-Dos u açıosun format c: yazıosun enter a basıosun sonra E ye basıp tekrar enter yapıosun 2.Pencereyi açıosun direk bombalama atlıosun (yuksek bi kattan olması tercih edilir.) 2 sinden birini seç valla bise bi iylik yap[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ratemypoo.com 'du o site. ikinci albümümüz "insanlardan neden nefret ediyorum?" un kapağı ayna şeklinde olacak. duyurulur.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yeni şarkilar da hazir. kayit kaldi bi tek. onu da halledicez.[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ooo borama bak be dur çekim.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bulduğunuz güzel melodileri dandik sözlerle ziyan etmişiniz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 biz o melodileri değerlendiriouz sen merak etme..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 .... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 26 Ocak 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sorun yok o zaman..devam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cicim , biz ayrı projelerle değerlendiriyoruz zaten o riffleri sen merak etme.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mortis, 25 Ocak 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Hey hey! sözlere dikkat! :) ben size o arkın Sithicus adlı black metal projesinin kayıtlarını yolliim ne kadar kral kayıtlar yaptıını anlarsınız .. bilerek öle rezil yapıldı o kayıtlar.. Sözler de baya ciddi gözlemler sonucu yazıldı. :) kapakta da acaip felsefe var yalnız dimi :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 reks'in önündeki siyah gözlüklü adam , bence çok başarılı bir gözlem. aynı şekilde seni sevmiyorum şarkısının da felsefesi güzeldir. zaten dadaist bir oluşumdan ne kadar hoşunuza giden bir şeyler bulabilirsiniz ki eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok lan ben beğendim. iğrenç adamlar desemde cidden 4-5 kere dinledim :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kalleş Damlayı tek geçerim heheh İsim tutsaydı direk yollayacağım yerler vardı :D[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar