Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ewet bilgisayarım 3 gün 1 sattir açık yani 73 saat oldu.. rekora doru koşuyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 windowsmu kullanıyorsun? :D[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beni geçebilcek misin bakalım? [spo1=Spoiler Rulz][/spo][signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 benim rekor 1 hfta idi uykusuz bilgisayar başında geçen format attım makineye ama bakaım cdlerde bulursam resmi koyarım :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçtim seni koç :D asda.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok ben rekorunda diilimde makine ısınıyo bişey olur mu diye tırsıyom yoksa sorun yok..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 güzel bi şekilde soğutuyosan zor,çünki eski cafemizde kablonet varken server makine olayını bilirsiniz cafe 24 saat açık olduğu içinde günlerce kapanmadığını bilirim antalya sıcağında sadece kapağı açar bide vantilatör koyardım önüne :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 alakasız ama başkalarının desktop ına bakmaktan saçma bir zevk alıyorum. Ne dinliyorlar ne yapıyorlar, hangi programları kullanıyorlar vs.. Merak(?) Şey sanmıyorum...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 laptopla 32 gün. okulda benden daha aşmışları da vardır[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 21:48 tarihinde demiş ki: alakasız ama başkalarının desktop ına bakmaktan saçma bir zevk alıyorum. Ne dinliyorlar ne yapıyorlar, hangi programları kullanıyorlar vs.. Merak(?) Şey sanmıyorum... Bende aşırı zevk alırım milletin sslerini incelerken :D[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 http://en.uptime-project.net/page.php?page=toplist içelim.... amcam 4 senedir reboot etmemiş[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o da rekormu arkadasimin makine 2.5 aydir acik herif 80 gb dosya indirmis maueahueha dahada indiriyor.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 4 seneye ÇÜŞünüz diyorum başka birşey demiyorum. Ps:gerçekse eğer..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Caglar35, 07 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: http://en.uptime-project.net/page.php?page=toplist içelim.... amcam 4 senedir reboot etmemiş harbi çüşünüz yani..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: dasaaa, 07 Ağustos 2005 21:48 tarihinde demiş ki: alakasız ama başkalarının desktop ına bakmaktan saçma bir zevk alıyorum. Ne dinliyorlar ne yapıyorlar, hangi programları kullanıyorlar vs.. Merak(?) Şey sanmıyorum... maniac ya bu adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Caglar35, 07 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: http://en.uptime-project.net/page.php?page=toplist içelim.... amcam 4 senedir reboot etmemiş türkiyede imkansız, elektrik kesilir heh[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 baba nasil 4 sene acik o ya yalan adamin bilgisayarın ozelliklerine baksana 486 dx4 (100Mhz) 16MB ram 1G scsi hd ne yapiyo bunlan acaba jpg dosya bile onyukleme 132123 saniye surer .. gelelim listedeki 2. kişiye adam windows2000 kullanıyo ve onun da 3 yıl bilmemkac saat acik durmasi imkansız %100 eminim kullandim hic bisey yapmasan dahi 3 yıl icinde winamp bile sorun cikarir dogruysada morarırım hehe[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi 4 sene açık tutmuş tamam da bu adam ne yapmış abi ya bir insan 4 sene ne yapar dünyayı mı download etmiş :-?[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Jester, 07 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: said: Caglar35, 07 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki: http://en.uptime-project.net/page.php?page=toplist içelim.... amcam 4 senedir reboot etmemiş türkiyede imkansız, elektrik kesilir heh möaeuh harbiden hic bu yonden dusunmemistim :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Madcat, 07 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki: geçtim seni koç :D asda. heh[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain...Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 uptime sitesi ile ilgili olarak, orda insanlar kullandıkları ev bilgisayarları degil, server kiralamak gibi bişey yapıyorlar. yani sadece isimleri orda 1. hiç kulanılmayan makinalar onlar, normaldir @dory çok fazla ss olayına girmeye gerek yok, elektrik kesilmesi haricinde yıllardır kapanmadı :P( ha bide ankaraya götürüp getirirken mecburen kapandığı olmuştur, inkar etmem)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tatile gitmeler haricinde hiç kapatmam , paso bişeyler indirir durur eheh.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 4 seneyi gördükten spnra bilgisayarı kapamak geldi içimden bir de geceleri odayı hamama çevirdiği için kapatılıyor artık ss iinceleyenlere: o zaman dikkat etmişinizdir alınan her ssde kesin ya arkaplanda ya da küçültülmüş bir şekilde paticik açıktır. "hayatımız patide geçiyor" hadi leen:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 doryde edit var 3 ü 8 yapmış. bariz. hile var. Şikayetçiyim.! :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar