Ati Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Abi var ya Pk ya bir kal vas kaldirdim Bir kafasina Crop Por yazdim adam yerleri optu serefsizim!!!![hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 abı bu sdowda bux var deılmı delucya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 freddy, osi'de aradığını bulamayıp düş kırıklığına uğrayabilirsin. account almadan önce biraz daha araştır istersen.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 abı nasıl pk lar varsa nebulada kı gıbı dedıelr bana delucya falan yokmu ben pvp yı coks everım pk lıgı t2a gıbı dıelmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 freddy sen nbl ya devam[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bab geçen gün ark ile brit mezarı bastık birsürü apriç(apprentice demeye çalışıyor) vardı ezi@ue lerin bi kaçışı var sonrada bi jornimen mage (Journeyman demeye çalışıyor) bana saldırdı çektim kalvası yatırdım hipneyi. (Abartısız)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 02:10 tarihinde demiş ki: freddy sen nbl ya devam[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- +1[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 abi geçen buks gate deyim adam işte blah blah blah blah sonra adam MARE den bir indi bir saldırttı MARE MARE nası yazılırki işte yaw MARE :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 mare fransızca bi kelimedir La Mare die yazılır.okunuşu lamer dir.[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bi de mareyi tamelemek diye bişey var ki hastasıyım.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 02 July 2003 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Ati, 01 July 2003 22:56 tarihinde demiş ki: Abi var ya Pk ya bir kal vas kaldirdim Bir kafasina Crop Por yazdim adam yerleri optu serefsizim!!!![hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... kal vas kaldırıp corp por yazmanın ötesi yok ama sonra yerleri öpüyo işte bitiren olay o[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 02:10 tarihinde demiş ki: freddy sen nbl ya devam[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- +1 bu arada ahuauha :lol:[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Oyle bir havaya soktunuz ki sanki NBL'de oynayanlar lamer OSI'de oynayanlar ise asla lamerlik yapmayan super pro. playerlar..Yok boyle bir$ey.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 yok osi de oynayan turk sayisi 50-100'u gecmez. NBL de ise cok daha fazla turk oldugu icin boyle olaylarin orda olmasi normal, OSI dede yabanci lamer var mesela 1337lar , w00tcular, pwned j00 lar var. Ama buraya yazsan komik olmaz simdi, turk lamerlar daha komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Yinede buyuk bir topluluga "lamer" damgasi basmakta dogru degil. Sayi olarak hesaplarsak bence OSI'deki lamer(aslinda bu laf UO'ya pek uymaz ya neyse..) sayisi NBL'dekinden fazladir(Player sayisi fazla oldugundan dolayi..).[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Yani kafanizda neden karsilastiriyorsunuz ki bu 2sini, OSIciler NBLciler falan diye, NBL SNN gibi serverlar OSIyi taklit etmeye calisan serverlar zaten. Turkiyede free serverlar acilmasinin ana sebebi laglerimizin OSI serverlarina kotu olusuydu. Artik bu duzeldigine gore neden hala free serverlardasiniz anlamiyorum. Hicbir ulkede Uo free serverlari bu kadar unlu degil ve bu kadar oyuncu toplamiyor. Bunun sebebi biraz da belesci toplum olmamiz. Beles olan serverda da her turde oyuncuyu ozellikle de lamerlari bulman daha kolay, adam banlense ne olur tekrar account acip geliyor. O yuzden hic OSI ile NBL veya diger free serverlari karsilastirmayalim. Sonuc: Parali serverdaki oyuncu kalitesi parasiz serverdakine gore cok daha yuksek olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Iyide konumuz bu degilki. Mesele insanlarin NBL'de oynayanlarin hepsini "lamer" olarak lanse etmeleri.Ya da "lamer" olarak gorduklerinin NBL'de oynamasini istemeleri.Boyle birsey yok.NBL'deki kadar "lamer" OSI'de de var.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 oside oynayan birisi lamer olsa bile gelip seni rahatsız edemez bi takım kurallar var ama free shardlarda yeterli yaptırım yok nasılsa ücretsiz olduğu için adam bi acc daha açar devam eder ama oside banlendikten sonra yeni account açabilmek için yine para vermen falan gerekiyor yani nebuladaki gibi değil orda olay o yüzden "oyuncu sayısı/lamer" denklemi nebula ve oside eşit değil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Foxx, 06 July 2003 03:29 tarihinde demiş ki: Yani kafanizda neden karsilastiriyorsunuz ki bu 2sini, OSIciler NBLciler falan diye, NBL SNN gibi serverlar OSIyi taklit etmeye calisan serverlar zaten. Turkiyede free serverlar acilmasinin ana sebebi laglerimizin OSI serverlarina kotu olusuydu. Artik bu duzeldigine gore neden hala free serverlardasiniz anlamiyorum. Hicbir ulkede Uo free serverlari bu kadar unlu degil ve bu kadar oyuncu toplamiyor. Bunun sebebi biraz da belesci toplum olmamiz. Beles olan serverda da her turde oyuncuyu ozellikle de lamerlari bulman daha kolay, adam banlense ne olur tekrar account acip geliyor. O yuzden hic OSI ile NBL veya diger free serverlari karsilastirmayalim. Sonuc: Parali serverdaki oyuncu kalitesi parasiz serverdakine gore cok daha yuksek olucaktir. cok haklisin foxx[hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tabıkıde lamer oside daha fazla,cunku oyuncu sayısı nbl dan oldukca fazla.Ama yuzdeye vurursan ıs degısır.Nbl'nın %60'ı lamer :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ya sonucta bos bir tartisma uzatmayalim, ayrica ben lamerlari severim komik oluyor izlemesi. Bada$$ Foxx Pwned j00 yani...[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 - Brit runesi (Ayşe'nin kedisi gibi) olan var mı? Böyle de bir şey vardır. Bir de reel hayatta görüşürsünüz insanlarla. Bazı terimlerin ne denli komik telaffuz edildiğine şahit olursunuz. - Heal (aynen yazdığım gibi okunuyor) yaptım. - Galvas attım. uzar gider...[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Abi meys şop u marklarmısın Abi bi must teymlemişim varyaa Yağla aslanım kal vas ı 100 gp pls bab[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konu dagilmasin..En buyuk lamer muhabbeti; "B@b tH3 k3nk l0r+um p1l1z 1oo cipi"[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Simofle, 02 July 2003 02:10 tarihinde demiş ki: freddy sen nbl ya devam[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- lolllll kesinlikle +1[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar