TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 "Gorosh the Dervish" Boss ismi bu..BRD'de oldugunu bılıyorum..Atlas'da ismi geçmiyor, sadece BRD'de ring of law denen arenada oldugunu bılıyorum.Bu bossla ilgili ne biliyosanız anlatın bir turlu nasıl summon olucagını bulamadım..Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Thottbot Allakhazam Ne kadar zaman aldı? 2 dakika max. Zor mu? Hayır.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Teşekkür ederim Offchu buldugun metin çok yardımcı oldu.. Lyrent verdigin linkleri çoktan alt üst ettim.Dikkat edersen yukarda "bir turlu bulamadım" yazıyo..Ukalalığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 BRD Ring of Law da rare boss kendileri. Sende galiba benim gibi epic gladiator chestini görünce farmlama ihtiyacı duydun herhalde :P. Malesef ekstra şanssız olduğum için düşmüyor pef.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar