elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bende eclipse 200-400 arası değişiyor[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Sanıyorum ki hatlar düzeldi :),şu an 200 ping veriyor eclipse :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Of of gece tam sevindim falan sabah baktım yine 450 ping.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ankara dial up ortalama 300-340 arası alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 arkadaslar neden sıkıntı yapıyorsunuz , daha once beta testerlar soylemedi mi ki ben 900 ping alıyorum ama oyunun akısını bozucak kadar buyuk bir lag olmuyor diye ben mi yanlıs hatırlıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Öyle de yani 200 ping almak insanı psikolojik olarak rahatlatıyor :).Neyse eğer 450 pingle iyi olursa sorun yok o zaman. [Bu mesaj codmaster tarafından 06 July 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben bi 3-4 saatten oyunda olucam ( geceyarısı windows hata ver,p kapanmasaydı simdi oyunda olucaktım ) o zaman buraya yazarım pingi filan , sapıkca bir sey yaptımda amerikadaki arkadasım icq dan oyunun cd lerini atıyor cuma aksamı basladık eger dun bozulmasaydı windows bitmis olucaktı 1 saat once 13 kb ile alıyorum hayret ettim kaldım .. neyse oyuna girdigimde soylerim lag durumunu filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar