Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Eşlilik

Clementine

Öne çıkan mesajlar

said:
Antimodes52, 07 Ağustos 2005 04:59 tarihinde demiş ki:
Benim çok eşim olur ama eşimin çok eşi olamaz:)
Yaşasın egoizm!

egoist düşünce birliği
yaşasın egoizm :D
[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...

[Bu mesaj Khazab tarafından 07 Ağustos 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok eslılık surdan gelmıs, yaratılıs olarak erkegın we kadının deısık farklı ozellıklerı wardır.hepımızın bıldıgı gıbı erkek daha azgındır. ama kadın erkek kadar sık ıstemez bu olayı , eskı turk we de ıslam gelenegındede herkesın 4 esı yokmus 4 eslılıge kadar ızın warmıs(azgınlıga oranla) ,aslında dusununce hafif mantıklı bısıy gıdıp esını hayat kadınıyla aldatmıosun ıkı tane esın oluyo ... wede kadınların bunyesı bunu kaldırcak durumda(ymıs, eskıden sımdı femınızm falan kadınlar erkekten erkek oldu, neyse...) kadınlar erkekler kadar kıskanc dııllerdır bunu bı yerde kabullenıyolarmıs eskıden.
"hem tek cıcekle omur mu gecer":D tek baharmıydı, neydı bu ? hihi

ama bana sorcak olursanız bende karsıyım gunumuzde olcak ıs dııl, hem ben cok kıskancım ,kıskanılmakta ısterım .hıc bana gore ıs dııl ,bana 1 tane olsun öz olsun baska bısı ıstemem sımdı gel ewlen desın ıstedıgım gıbı bırı, aksama yıldırım nıkahı..

[Bu mesaj tashmoo tarafından 07 Ağustos 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öys ye giriceğim için bana göre ideal.. Tam olarak gerek olan ilişkilerden birisi( aslında ilişkide denmez ya neyse).. ama Üniversiteye girince Düzün ve uun bir ilişki isityorum...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eşlinin herbir eşinin başka bir çok eşi olması durumunda hayat kaosa sürüklenir gibi geldi bana! Yani çokeşlilikte sadece birinin çokeşi olurken diğerleri bu çokeşli merkez etrafında durmalı gibi geliyor.
Ha ben karşıyım, o ayrı![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum genel boyle mi ama bi sekilde 1-0 oldugunda mac boyle bi pozisyon cesitliligi yaratip, gol pozisyonlarina girip degerlendirme istegi doguyor icimde boyle bi 3-0lar 5-0lar olsun istiyor gonul.

ama tabii keseye zarar, klubumuz oyunculara duzenli odeme yapacak durumda olmuyor cogu zaman. bi gul 40 milyon bi orkide 120 milyon, cok eslilik keseye zarar.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

Tek eşin oluyoda noluyo önem veriyon seviyon dötüne vuruyo tekmeyi en yiisi cok eslilik ooh bi ondan bi bundan onlar öleyse bende buleyim savunuyorum ananısı satiym! :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 07 Ağustos 2005 05:44 tarihinde demiş ki:
Bu account'u 2003de açtım hala tek rütbem var sence post kasan birine mi benziyorum? Ego tatmini yapıcak olsam yazıcak olay bol merak etme. Ama dikkat edersen bu bölümde kendimi anlatan post bulamazsın hiç. İnsanları tanımadan ileri geri saçma laflar söyleme.
Ayrıca çok eşlilik demek birden fazla eşe sahip olmak demektir buna aldatma da giriyor ancak aldatılma olgusu kuyruk yarasından seni rahatsız ediyorsa yada bazı anıların varsa (ki bu beni ilgilendirmez bilmek de istemiyorum) cevap vermemen yeterlidir konu dahilinde attığım bir cevap seni ilgilendirmez kapiş?

post kasma konusunda sana bişi dememiştim ama madem üstüne alındın pek de umrumda diil..ego tatmini yapmıosan niye anlatıyosun burda kaç kızla aynı anda çıktığının deneyimlerini..benim söz ettiğim şey herkesin biribirinden haberinin olduğu ilk insanlardakine benzer bi ilişki aldatmaya kesinlikle girdiğini sanmıyorum. Sen merak ettiğin için değil KENDİM İSTEDİĞİM İÇİN söylüyorum kuyruk yaram yok.. hiç aldatılmadım şekerim hiç terkedilmedim de (ahaha ne ego tatmini ya? Ego tatmini yapıcak olsam yazıcak olay bol..!) Ayrıca sana diil postuna laf etmiştim kim olduğundan banane.. sana şahsi olarak bişi dememiştim genel anlamda söyledim bunu çünkü topicin aldatma maceraları ve grup sex gibi şeylere dönmesinden korktum.. ama bu kdr laf soktuktan sonra bırak bi cwp veriyim...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bişey bence her iki cinsiyet içinde.

yani evimde 3-4 erkeğin daha olması ve eşimi paylaşmam bana son derece komik ve anlamsız geliyor, aynı şey kadınlar içinde geçerli.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 07 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 07 Ağustos 2005 05:20 tarihinde demiş ki:
(örneğin "ben sewiştim ya da benzeri topiclerde..)

Okumadan konusmak bu olsa gerek...

başlık pek ilgimi çekmediği için içeriğinie bakamadım çok pardon..![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NightCrawler, 07 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
çokeşlilik aslıonda insnı doğasında olan bişi. o yüzden aldatmalar oluyor zaten.
günün birinde(500 yıl sonra gibi) bu işlerin bi düzene gireceğini düşünüyorum, bakalım ne olacak:)

of allahım birileri anlamış hiç değilse demek istediğimi :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde bi program izledim adam şu şekil bahsetti olaydan KINADIM...
-şimdi bacılarım göreceniz 10 yılda sonra bir erkeğe 10 garı düşecek hale gelicek.wazihat bozulacak.10 garıyı birden almassan bu garılar ortada boşta kalacak...(düşündüm ee bi çözümü bulunur hak wermek gerek die tam o sırada aklıma bi soru geldi ki bayanın biri sordu)
-ee peki 10 yıl sonra 1 bayana 10 erkek düşmüş olsaydı yine çok eşlilik der miydiniz????
-haşa.bayan dediğin kocasına tek adama bağlı olur.
(e ama ayıp)

[Bu mesaj IsAbeLLa tarafından 08 Ağustos 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu erkeklerin karımı aldatmam ama ihtiyacı olan kadınlara kol kanat gererimleri öyle salak ki bi yerlerimle güldüm

hani diyorum gerçekçi olsak kadınlar çoğu şehirde daha rahat iş buluyor kadınlar erkeklere oranla daha az sokakta yaşıyor ayrıca bunu diyenler kendilerini çok süper geçindiriyorlar mı bence bu erkeklerin kadınları korunmaya muhtaç gördüklerin kanıtı[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...