Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Eşlilik

Clementine

Öne çıkan mesajlar

evlenme söz konusuysa çok eşliliğe karşıyım.

misal şimdi çok alakasız bi benzetme.
ama sevgiyi bir bütün olarak düşünelim , bunun paydası ne kadar artarsa , her birime düşen pay azalır.

ne gerek var yani , nedir olayı.

cinsellik konusuna gelince olabilir belki , yeni zevkler , farklı tenler bazen eğlenceli.

ama işin içinde bir ilişki varsa ; yok.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

çok eşliliğe asla karşı değilim.
1 tane gerçekten aşık olduğum ve sevdiğim karım olur.
bakıma muhtaç, dul kalmış veya zor durumda olan 1-2 kadınıda sadece korumak amaçlı olarak nüfusuma alırım. ama duygusal-cinsel hiç bişey paylaşmam.
gerçi nerede böyle bişeyi kaldırabilecek bi kadın?[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 07 Ağustos 2005 05:05 tarihinde demiş ki:
çok eşliliğe asla karşı değilim.
1 tane gerçekten aşık olduğum ve sevdiğim karım olur.
bakıma muhtaç, dul kalmış veya zor durumda olan 1-2 kadınıda sadece korumak amaçlı olarak nüfusuma alırım. ama duygusal-cinsel hiç bişey paylaşmam.
gerçi nerede böyle bişeyi kaldırabilecek bi kadın?

Oda kukuya muhtaç zor durumda olan 1-2 zavallı erkek alıp gelirse nolucak.

-Ay sedatt vallahi zor durumdalardı
- Sus ayteenn susss uleannn[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ağustos 2005 05:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pha, 07 Ağustos 2005 04:52 tarihinde demiş ki:
Bana pek uygun deil.
Tam bir duygu insanıyım zaten, bi de kıskancım üstüne hehe hatun çok eşli olsam sorun olur mu canım dese ilginç refleksler gösterebilirim.

hahahahah :D yarıldım burda..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 07 Ağustos 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Oda kukuya muhtaç zor durumda olan 1-2 zavallı erkek alıp gelirse nolucak.

-Ay sedatt vallahi zor durumdalardı
- Sus ayteenn susss uleannn
ben penise ihtiyacı olan kadın demedimki? bakıma, korunmaya ve maddi manevi desteğe olan kadınlardan bahsettim.[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

3 eşle 2 hafta dayanmış biri olarak söyleyeyim o kadar da süper bir olay değil. Bir kere telefon faturası 3 katına çıkıyor. Çektiğiniz dırdır miktarı da 3e katlanıyor. 5. günden sonra falan da hangi kızla hangi muhabbeti ettiğinizi karıştırıyorsunuz. Her gece yatağınızda da komplo teorileri kuruyorsunuz (aysucan danonesuyu tanır mı ki? laf yetiştirilir mi ki? türü). Ayrıca tatilde falan olmanız lazım çünkü her gününüzü bir kıza ayırsanız anca yeterli oluyor. Yani değmez kısacası öyle diyeyim.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

çok eşliliği, yeni boyut bir fantazi olarak görürseniz dedikleriniz doğru.
ben başka bişiden bahsetmiştim siz başka şeylerden bahsediorsunuz..[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

Öf arkadaşlar cidden cıvkını çıkardınız söz ettiğim bence dünyanın en zawallıca en aptalca we en basit davranışı olan ALDATMAK değil... Bunu anlayacak kapasiteye sahip değilseniz hiç post kasmayın bence..
Heh şuraya bi kaç karız kız boynuzladım yazıımda EGOmu görsünlerr triplerinizi gidin başka yerde yapın (örneğin "ben sewiştim ya da benzeri topiclerde..)[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

biriyle çıkarken asla başka biriyle daha çıkmam.yani öle bişi yapcaksam ayrılırım gizlemem.cunku bana yapılmsınnı istemedigim şeyi yapmam

ama biriyle çıkarken biriyle yatabilirim hiç sorun degil.[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

ben yardıma ihtiyacı olan bir kaç kadını (eşimde izin verirse) evime alıp onlara kol kanat gererim. ama eşimden başkasıylada asla birlikte olmam.

der ve yatarım çünkü sabah oldu. herkese iyi sabahlar[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

Bu account'u 2003de açtım hala tek rütbem var sence post kasan birine mi benziyorum? Ego tatmini yapıcak olsam yazıcak olay bol merak etme. Ama dikkat edersen bu bölümde kendimi anlatan post bulamazsın hiç. İnsanları tanımadan ileri geri saçma laflar söyleme.
Ayrıca çok eşlilik demek birden fazla eşe sahip olmak demektir buna aldatma da giriyor ancak aldatılma olgusu kuyruk yarasından seni rahatsız ediyorsa yada bazı anıların varsa (ki bu beni ilgilendirmez bilmek de istemiyorum) cevap vermemen yeterlidir konu dahilinde attığım bir cevap seni ilgilendirmez kapiş?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space

[Bu mesaj Antimodes52 tarafından 07 Ağustos 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...