BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya bu ne ya bizim pati uo'da serverlar bu kadar cokmuyodu cokse razoru arayıp ana avrat kufreden userlar vardı. Saat bası BL down. Yeni acc aldık shaman kascaz diye hayatımdan bezdim ya ki asırı yuklenmeden olsa oda deil 200 kisi queue war normal yane. Noluyo ya biri bana anatsın. Lag yok loss yok oynuyoruz sonra hoppa connection lost sonra size dreanor serverini sectim orda oynayın. Niye be ben BL de oynucam. Yok kapadık orayı biz. Olmaz ya olmaz aaaaa. P.S: Gece gece tam ritmi tutturmus shamanimi anilarim deprese deprese kasarken coken server dellendirmistir, allah MC yapmaya urasan Chrounosun yardimcisi olsun.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 custodem eyi ettin ne die başlattın bizi bl de[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Chrounosun mcsi son çömeden önce bitmiştir o yönden bir kuşkun olmasın Bonepart , bu arada ilginçttir 1 aydır ciddi bir sorun yaşamıyorduk ama 1 haftadır göçmeler başladı , server a bir bakım lazım galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şu darkmoon faire olayı birşeyleri karıştırdı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dely yeni oyuncular geldi ondan.. 1 hafta once piyasada dusuk lvl adam yoktu bugun girdim bi baktim dag tas insan olmuş böeehh[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: zebany, 08 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Şu darkmoon faire olayı birşeyleri karıştırdı galiba ilgisi olabilir,evet.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 amerikada yok böyle bir sorun.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sen misin usi birakip euya gecen, bole olur iste...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Amerika serverlarına yatırım ve ilgi hat safada da o yüzden. Avruplalılar bu işten anlamıyor...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya kardeşim nereye gitsek cenabetlik ya warsongda ping burda server coker[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 off off lvl atlamama 1 k kalmisti ey yarabbim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 windows 95 daha stabledı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi 95 dedigin ayda bir tekrar ustune kurardın calısırdı ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Migrationda bön bön baktığım için bu ızdırap geçirecektim charı kurtulacaktım bu çileden olacaktım rank 14 yalan serverda kralım dehey diye gezecektim.. Pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Windows 3.1 rulaz...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GKC Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 US serverları kraldır, çünkü amerikalılar işi biliyor.. EU serverları paso çöker, çünkü avrupalılar mal.. poff.. [Bu mesaj GKC tarafından 08 Ağustos 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: GKC, 08 Ağustos 2005 02:52 tarihinde demiş ki: US serverları kraldır, çünkü amerikalılar işi biliyor.. EU serverları paso çöker, çünkü avrupalılar mal.. Eğer EU serverlarında bir sorun varsa, bu Avrupalıların mallığından değil, yazdıkları oyuna Avrupa serverı açıp yeterli desteği sağlamayan Amerikalıların mallığıdır. [Bu mesaj zebany tarafından 08 Ağustos 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eger bu serverlar bu sekilde us te gocse 3. gun blizz millete tazminat odemekten sirketin kapisina kilit vurur olay bundan ibaret.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Because They Are From USA! God Bless Amerika FFS gazları vs vs lüzumsuz işler.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi sole diyim burda nasıl isliyo bilmiyorum ama US de 15 dakika kapalı kalsa extradan server 1 gun beles aldık benim 2 aylık oynama surwecimde 9 gun beles oyun surem oldu bu sayede EUda oynayamıyoz gunner bosa gidiyo bare geri verseler[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eu cimridir, pintidir, birseyide beceremez. ne dersen de.. nafile.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eu şöyle böyle diyorsunuzda bu blizzard'ın kurduğu server değil mi?Blizzard adam gibi Eu sunucularını faal halde tutamıyorsa bundan Eu ya ne?Bildiğim zaten bunlarda ingilteredeki onlarda kendilerini avrupalı saymaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Amerikan yasaları kullanıcıların lehine olduğu için yemez US de böyle bir şey yapmak,şu sıcak çikolatadan dili yanıp tazminat alan adamı hatırlayın[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar