Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor Egzost

Owner_Diemaster

Öne çıkan mesajlar

egzost Filitresini cıkart daha sonra bırde motor kapagını cıkart oraya hava filitresi taktır o zaman sesi izle 3-4 km den sesi,n duyulur.benim araba Subaru 2-3 km den Gelirken Benim Geldigimi Anlıyorlar Tabi Her zaman Acık Degil istege gore kapatıyorum sesi aksamları falan tavsiyem budur.

iyi bagırtmalar.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥
« ZodyaG Admin »
« Scripter,Grafiker »
« ICQ=160053851 »
FRP-Tr.Net
Sosyal ağlarda paylaş

Neden cikmali?Kime neyi kanitlamaya cali$iyorsun?
Komplekslerin mi var?Amac eglence mi yoksa gosteri$ mi?

Bu boyle gider.Ve kimse bana "zoooaaarrr" diye boguren bir egzostun mantigini aciklayamaz.[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
Sosyal ağlarda paylaş

Egzost ses cikarir o kadarini bizde biliyoruz.Ama bunu minimum duzeyde tutmak, cevreyi rahatsiz etmemeye cali$mak vb. gibi ozelliklerde insancil ozelliklerdir.Bunu anlamiyorsan tarti$mam.
Sen $una acik acik "Racing motor aldim ve herkesin bunu bilmesini istedigim icin egzostumdan abartili sesler cikmasini istiyorum." desene..
Bir insanin cok ses cikaran egzostlara kar$i kompleksi olamaz.Daha anlamini bile bilmedigin kelimeleri kullanma alanindan uzak tutmani oneririm.

Neyse gereksiz gerginlik olacak o yuzden uzatmiyorum.Bence sacma bir$ey onu soyleyeyim yeter.[hline]tHe Original fi$h®

Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
(muhahaha buradada laf soktum)
Sosyal ağlarda paylaş

abı egzost devilmiş yeter sen gidiyosun sanaiye abicim benim egzost susturucusunu söküyosun diyosun.bas bas bagırır egzos ondan sonra.o da kesmezse git gene sanaiye bana abarth (nası yazılıyo bilmiom valla abart de anlarlar) egzost yap bi tane de ayarlar güzel bişeyler ucuza.Egzost'un ucu da önemli bu arada soba borusu gibi olursa daha iyi ses çıkar.Ama trafik polisi gördüğünde direk topuklaman gerekmekte 37 milyon patlar biyerlerine yoksa[hline]a.k.a Templar Saunblade
fütursuzca sevişirim mütemadiyen
Sosyal ağlarda paylaş

olm delimisin hem racing var diyosun hem daha ses diyosun.
ayrıca devil'in susturucusunu çıkartmak niye.para batıyo heralde.ha amacın performanssa oda gereksiz zaten 250 yapıyodur.3-5 beygir fazlan olsa noolacak.daha hızlansan ölürsün zaten şehir içinde.

bende remus alacam çiviyle delecem bakalım nası ses çıkıyomuş. :lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

Arabada tok ses için Remus tiz ses için Supersprint derler. Devil arada kalır her ikisi için de tatminkâr ses sağlar derler.

Bu arada egsoz filtresi olayını Chopperlarda lütfen yapmayın. Yaparsanız da dozunu kaçırmayın. Tamam Viper'ın böğürmesinden daha iyi ses çıkıyor ama kulak parçalıyor. Racinglerde de boş yere 13000 çevirmeyin yani kalkarken başka ama ara gaz, ışıklarda adamı hasta eder genelde. Kulakları mahvediyor. Biraz anlayış.
Sosyal ağlarda paylaş

devil bana yeter sağlam ses verio nese ya babamla konuştum zmn devil 400 dolar para verdim dedi alman için yani baya ses verio gerçekten daa fazla almiim dedi babam hem daa ne vercek ki dedi ztn h!z4 insanı tahriş eder fln dedi nese beni görürsenz caddede selam vermeyi unutmayın 34 uf 3406

cbr 950[hline]Dark World Uo
Dark World Uo Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Baba şimdi benim castello bisiklet var geçenlerde çamurlukla lastik arasına erikli pet su şişesi taktım , baba bir ses yapıyorum aklın durur , üstelik yazlık mekan manitalar delirio...Şimdi bide 3di hi-fi ses sistemi takıcam , sonrasında bi vites topuzlarımı değiştircem :)[hline]*!Direct Drive*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...