Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Beyler caddede beni gören warmıdır bilmiorum plakam 34 uf 3406 cbr 950 war egzost devil sağlam ses verio ancak daa ses veren bişi istiorum nerden aliim ne aliim öneriniz warmı?[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 egzost Filitresini cıkart daha sonra bırde motor kapagını cıkart oraya hava filitresi taktır o zaman sesi izle 3-4 km den sesi,n duyulur.benim araba Subaru 2-3 km den Gelirken Benim Geldigimi Anlıyorlar Tabi Her zaman Acık Degil istege gore kapatıyorum sesi aksamları falan tavsiyem budur. iyi bagırtmalar.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » FRP-Tr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bak abimde vti wardı honda biliorum o olayı ancak bu motor racing motor çaktınmı + hava filtresinde gazı köklediin de ses gelir egzostta ise yawaş giderken de gelir[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 "motor kapagını cıkart oraya hava filitresi taktır" bu olay kaputun altındaki ses yalıtımı sağlayan nesneyi çıkartmak mı oluyo tam olarak? Ve sonra kaputu deldirip, araba giderken motorun hava almasını sağlayacak bi parça eklenmesi ? ? ?[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Etraftakileri rahatsiz etmekteki amac nedir?[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 haha komiksin racing motor dediinden ses çıkmalı gerçi devil beni idare edio ama daa ii bişi lzm caddede korlastan almıştım devili tek ellerinde devil wardı nese dur bi gidem oraya bakam warmı[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Neden cikmali?Kime neyi kanitlamaya cali$iyorsun? Komplekslerin mi var?Amac eglence mi yoksa gosteri$ mi? Bu boyle gider.Ve kimse bana "zoooaaarrr" diye boguren bir egzostun mantigini aciklayamaz.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 vallah bu senin fikrin bi tane racing motor göster egzost olmayan tabi egzost her motorda var o ayrı :P ama ses veren nese egzostları sevmiosan kompleksin warsa bu topic3 hiç msj atmasaydın keşke ayrıca bunlar gençlik göstergeleri daa yaşım 20[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Egzost ses cikarir o kadarini bizde biliyoruz.Ama bunu minimum duzeyde tutmak, cevreyi rahatsiz etmemeye cali$mak vb. gibi ozelliklerde insancil ozelliklerdir.Bunu anlamiyorsan tarti$mam. Sen $una acik acik "Racing motor aldim ve herkesin bunu bilmesini istedigim icin egzostumdan abartili sesler cikmasini istiyorum." desene.. Bir insanin cok ses cikaran egzostlara kar$i kompleksi olamaz.Daha anlamini bile bilmedigin kelimeleri kullanma alanindan uzak tutmani oneririm. Neyse gereksiz gerginlik olacak o yuzden uzatmiyorum.Bence sacma bir$ey onu soyleyeyim yeter.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 caddebostandan yavaş geç lütfen deli oluyorum sese. :) ben de anlam veremiyorum bu olaya eheh bağdat caddesinde anıra anıra koşmayacağım gibi kullandığım aracın bu sesleri çıkarmasını istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 . [Bu mesaj scheize tarafından 02 July 2003 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 egzos bitimini motor cikisina baglayan yeri cikartincada oluyo hem gurultu oluyo hemde duman arabanin altindan cikiyo boyle karasimsek e donuyo araba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Dediğin racing motor için?[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 abı egzost devilmiş yeter sen gidiyosun sanaiye abicim benim egzost susturucusunu söküyosun diyosun.bas bas bagırır egzos ondan sonra.o da kesmezse git gene sanaiye bana abarth (nası yazılıyo bilmiom valla abart de anlarlar) egzost yap bi tane de ayarlar güzel bişeyler ucuza.Egzost'un ucu da önemli bu arada soba borusu gibi olursa daha iyi ses çıkar.Ama trafik polisi gördüğünde direk topuklaman gerekmekte 37 milyon patlar biyerlerine yoksa[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ondan sordum ztn dasdasd bende yarış motoru warda[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 olm delimisin hem racing var diyosun hem daha ses diyosun. ayrıca devil'in susturucusunu çıkartmak niye.para batıyo heralde.ha amacın performanssa oda gereksiz zaten 250 yapıyodur.3-5 beygir fazlan olsa noolacak.daha hızlansan ölürsün zaten şehir içinde. bende remus alacam çiviyle delecem bakalım nası ses çıkıyomuş. :lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Arabada tok ses için Remus tiz ses için Supersprint derler. Devil arada kalır her ikisi için de tatminkâr ses sağlar derler. Bu arada egsoz filtresi olayını Chopperlarda lütfen yapmayın. Yaparsanız da dozunu kaçırmayın. Tamam Viper'ın böğürmesinden daha iyi ses çıkıyor ama kulak parçalıyor. Racinglerde de boş yere 13000 çevirmeyin yani kalkarken başka ama ara gaz, ışıklarda adamı hasta eder genelde. Kulakları mahvediyor. Biraz anlayış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 süper açıklamış mino. +1 demekten başka bişi kalmıyor bizede.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 devil bana yeter sağlam ses verio nese ya babamla konuştum zmn devil 400 dolar para verdim dedi alman için yani baya ses verio gerçekten daa fazla almiim dedi babam hem daa ne vercek ki dedi ztn h!z4 insanı tahriş eder fln dedi nese beni görürsenz caddede selam vermeyi unutmayın 34 uf 3406 cbr 950[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Egzost sesini bırak. Ses motordan gelmeli.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 said: Silthanas, 04 July 2003 02:21 tarihinde demiş ki: iyi anladik cebir 950 war =)[hline]Külliyen Yalan... ehue koptum ya buun topiclere yazıo adam racing motor racing motor[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yazıyorum bi fayda olmuyo adam hala yk git sanayiye havafitlresi vs vs dio[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Gaz istiyorsanız jet kit takın motora ama sorumluluk kabul etmem. ZX-6 ile ZX-9 pataklayabiliyorsunuz. Arkadaşın tecrübesi ile sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Baba şimdi benim castello bisiklet var geçenlerde çamurlukla lastik arasına erikli pet su şişesi taktım , baba bir ses yapıyorum aklın durur , üstelik yazlık mekan manitalar delirio...Şimdi bide 3di hi-fi ses sistemi takıcam , sonrasında bi vites topuzlarımı değiştircem :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ana adam motor için sormuş lan egzosu yohahaheah yardırmış millet de okudugunu anlamadan (bende dahil)[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar