Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Sene önce Y*njadan eklediğimle bu sene yattım

Dreamer

Öne çıkan mesajlar

@Nereid

reklam olarak algınlanmasın diye düşünmüş.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 07 Ağustos 2005 12:07 tarihinde demiş ki:
ha gayret.. yavaş yavaş hikaye.net tadını alıcaz :D ehaueha

ahahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malkavian, 07 Ağustos 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
Beyler wow u aldım bu sabah bende başlıyorum hikayelerimi yazarım bu topici açan sağolsun

yaf içkili misin? :D ne wow u neden bahsediyosun:D[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...
Sosyal ağlarda paylaş

la yok ben wow a başlıcaktım başlamamaya karar verdim burda wow u görünce gaza geldim alıyorum dedim aldım bu sabah puahaha oraya bi kelime wow yazmış harbi ya ne salağım adam başka anlamda wow demiş orda[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Wow= worlds of wonder anlamına geliyo ben açıklayayımda sonra yanlış anlaşılmasın... Tatil köyleri anlamında Kremlin ,topkapi falanda filan bodrum resortta güzelmiş diyorlar ya orayda mı gitsek[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 07 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
İmdat

üzülme rew kafana sertce vurucam hatırlamıycaksın bunların hiçbirini.

ben toplu katliam istiyorum
*!kafasını uzatır*[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...