Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şu anda NTV de war bi tane spor programi ahmet çakar glaiba adam diyoki Eyyy Beşiktaş yönetimiiii yarından tezi yook bu adamı yollaaa fln öldüm gülmekten ahaha :D edik : gereksizdi biliyorum . :([signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... [Bu mesaj Fransua tarafından 07 Ağustos 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahmet cakar turkiyenin en iyi yorumcusudur bana gore. kopacak ne var onu anlamadim, ey bjk yonetimi demis eee?[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pis galatasaraylı sewmem onu[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Galatasarayli olanlar pismi oluyor? ayrica adam yorumlarindada gayet objektif.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? [Bu mesaj uncla tarafından 07 Ağustos 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Pis fenerli olupta kardeşimden cok sewdigim kardeşim war. +1 uncla . Ayrıca Eyy fln diyo ayin yapma modlarında.[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence çok doğru söylemiş ahmet çakar.? Muhtemelen ali tandoğan hakkındadır. BEn olsam zaten almazdım. Adam 100. yılımızda deli ibrahimin en formda zamaından elmacık kemiğini kırdı. Her maçta adam kasap kesiliyor. hele ki ilk maçta yaptığı bir bjk liye yakışacak harket değil. Tahminimce inönüye çıkınca feci ıslıklanacak...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yeni takımındaki ilk macında hemde bu kadar terbiyesizlik olmaz abi hemde direk kırmızı gördü dimi o ? gereksiz bi transfer[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 frank de boer'e yaptigi bi hareket vardi unutamam nasil ayagi kirilmamisti adamin sasmistim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? [Bu mesaj uncla tarafından 08 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Islak sopaylan dövmeli onu..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahmet çakar cogu zaman dogru yorumlar yapıyor bazende sapıtıyor gaza gelip ama dinlemedim ne dedigini bilmiyorum tam o yuzden yorum yapamıycam[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar