Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irth Online

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Höh bee bi insanın bu kadarmı hızlı olur neti.. 1 saatte 400mb yarasın koçuma.. Neyse böbürlenmeyi geçelimde.. Geriye kaldı 500 mb a yakın.Oyuna girip bilgileri vericem.

www.irthonline.com

şıpırı yapan elemanlar yaptı diye biliyorum.Cunki www.sphereserver.net e girince irth in resimleri vardı... Şu an oyun open beta da (yani bütün herkez girebilir Test server'ı) Gelin oynayah, Allahın adamı olah :horace: Ben Archer kascam direk.Böyle birbirimizi tamamlayan classlar açarsak süper olur.Oyunun yapısı ultima online gibi sanırım.Böle Sws falan seciyorsun yine
File planet dan indiriyorum 930 mb civarı bişey Setup'ı Ona göre. :P Grafiklerde fena değil.Işallah pc kaldırır :([signature][hline]Pff bune ya..
Sosyal ağlarda paylaş

yaws sorj indirdik oyunu üyelik forumunu doldurduk haber yok :) bide yuklemek icin Game key istiyor bunu nerden alcaz bilgin varsa boşuna 1gb indirdik :)[signature][hline]Jade demiş ki:
-Bilmemek ayıp değildir,öğrenmemek ayıptır...
-Bilgi Paylaştıkca Coğalır

www.phantasmuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

erutan ın verdiği oyuna girmiyceksin :P eheheh keşke ilk önce girip oynasaydı :D hep söylediğim bir şey oyuna girmeden önce ilk acc almayı deneyin zaten alamazsanız çekmiyorsunuz oyunu boşa ^^ BBU arada bekle biraz gelir. Herkese göndermiyorlar open beta olmasına rağmen. Gönderselerde zaman alıyor.[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 01 Ağustos 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
Alman Fetişstleri sizi

Ne lan bu ^^ Yetmiyomu size :) allahım..

:) Oldumu ..? :D [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..

[Bu mesaj RaVena tarafından 01 Ağustos 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler ben bu oyuna başvuru yaptım 3 gün once gelmez dedim heralde ama bi baktım gelmiş oyuna girmek için olan kod falanda var mailde clienti indirmek için iki tane link verio biri fileplanet in benim üyeliğim olmadığı için diğerini kullandım oda oyunun kendi sitesinin.oyunu 10 sn de indirdi 256kb Adsl bu kadar kucuk mu oyun anlamadım ama clienti actım crate new accounta basıorum herşeyi düzgünce dolduruyorum next e basınca *is this correct*yani düzeltin dio ama hepsini doldurdum bi kaç kez denedim olmuo dedim pati abileri bana yardım eder :-) Yalnız bide şöyle bir olay var isim yerinde 3 tane yan yana kutu war zaten onların hepsini doldurmak gerekiyo yoksa nexte basamıoruz veya ben başta file planetteki oyunun setup lı dosyasıydıda onu oncemi indirmem gerekiodu bi yardım plzzz :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...