Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Höh bee bi insanın bu kadarmı hızlı olur neti.. 1 saatte 400mb yarasın koçuma.. Neyse böbürlenmeyi geçelimde.. Geriye kaldı 500 mb a yakın.Oyuna girip bilgileri vericem. www.irthonline.com şıpırı yapan elemanlar yaptı diye biliyorum.Cunki www.sphereserver.net e girince irth in resimleri vardı... Şu an oyun open beta da (yani bütün herkez girebilir Test server'ı) Gelin oynayah, Allahın adamı olah :horace: Ben Archer kascam direk.Böyle birbirimizi tamamlayan classlar açarsak süper olur.Oyunun yapısı ultima online gibi sanırım.Böle Sws falan seciyorsun yine File planet dan indiriyorum 930 mb civarı bişey Setup'ı Ona göre. :P Grafiklerde fena değil.Işallah pc kaldırır :([signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bosh oyun[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hadi ya? Bende fileplanet coştu 1.200 mb a Uçtu ehue.. tekrar download edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k-Potti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sitesinde Damian Fln yazıyor sphere la alakalı olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende indiriyom oyunu güzele benziyo denicez bakalım bende oyunla düşüncelerimi yazıyım girdikten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yaws sorj indirdik oyunu üyelik forumunu doldurduk haber yok :) bide yuklemek icin Game key istiyor bunu nerden alcaz bilgin varsa boşuna 1gb indirdik :)[signature][hline]Jade demiş ki: -Bilmemek ayıp değildir,öğrenmemek ayıptır... -Bilgi Paylaştıkca Coğalır www.phantasmuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Yaw ciğerim, bendede uçtu 980mb lık şey 1.200mb indirdi koptum :D bugun tıklamadım.Emailine yolluyor biliyorum ama...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cok merak ettim ya oyunu güzele benziyor genellikle uo tarzı skilller filan aynı bi iki değişiklik var goruntuler o kdar iyi deil ama yinede güzel bide oyuna girsem bide beta kalktımı paralımı olcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bedava diye biliyorum ben.Beta şu anda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sorj sende bidene iletirsin bana :) iki tane account aldım tık yok işllah gelir emaile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 erutan ın verdiği oyuna girmiyceksin :P eheheh keşke ilk önce girip oynasaydı :D hep söylediğim bir şey oyuna girmeden önce ilk acc almayı deneyin zaten alamazsanız çekmiyorsunuz oyunu boşa ^^ BBU arada bekle biraz gelir. Herkese göndermiyorlar open beta olmasına rağmen. Gönderselerde zaman alıyor.[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 BeIlow walla dedigin cok dogru :) artık ole yapıcaz account almak icin 3-5 tane gondermek gerekli ya gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu oyunu indiremiyoruummm yardım olmuyor ? sorun ne bilmiyorum tak diye gidiyor indirirken :.([signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Betaysa betadan sonra paralı olur sanırım .. Oyunun Ss lerini gördüm Güzele benziyor .. Denesekmi acaba ^^ ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Alman Fetişstleri sizi Ne lan bu ^^ Yetmiyomu size :) allahım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 millet bizi vatan haini çıkaracak indirmiyorum bu oyunu :D[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Sorj, 01 Ağustos 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Alman Fetişstleri sizi Ne lan bu ^^ Yetmiyomu size :) allahım.. :) Oldumu ..? :D [signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 01 Ağustos 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 açıklama birazdan geliyor account maili geldi birazdan oyuna girip düşünceleri yazıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dur gaza geldim Indiriyorum Fileplanet dan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Abiler ben bu oyuna başvuru yaptım 3 gün once gelmez dedim heralde ama bi baktım gelmiş oyuna girmek için olan kod falanda var mailde clienti indirmek için iki tane link verio biri fileplanet in benim üyeliğim olmadığı için diğerini kullandım oda oyunun kendi sitesinin.oyunu 10 sn de indirdi 256kb Adsl bu kadar kucuk mu oyun anlamadım ama clienti actım crate new accounta basıorum herşeyi düzgünce dolduruyorum next e basınca *is this correct*yani düzeltin dio ama hepsini doldurdum bi kaç kez denedim olmuo dedim pati abileri bana yardım eder :-) Yalnız bide şöyle bir olay var isim yerinde 3 tane yan yana kutu war zaten onların hepsini doldurmak gerekiyo yoksa nexte basamıoruz veya ben başta file planetteki oyunun setup lı dosyasıydıda onu oncemi indirmem gerekiodu bi yardım plzzz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oyun 900 mb bişiymiş erutan yardım eder ben oyunu indirmek için upraşmadım bile :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yani bende bişi yok ama siz acc alabilionuz mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yok ben almadım bile ama alıp girenler var fireplanetten çekmen lazım sanırım senin ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tmm oradanda üyelik aldım bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya ben account aldım.. Ama ne aldığımı unuttum :-P emailime bakiyim.Hiçte zorluk çekmedim alırken? adres madres falan istyor hazdım hepsini. Siz nerede takıldınızki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar