OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Patch 1.6.0 dan önce var mıydı bilemiyorum ama 1.6.0 dan sonra AV de "lag" yüzünden oynayamaz oldum. Sanki bağlantım veri gödermiyor. Bazen 20-30 saniye sürdüğü oluyor. Bunların dışında WSG, MC ve Orgrimmar da bir sorun yok. Aynı sorunu yaşayanlar var mı? Not: Hatta bazen kendi attığım mesajları başkaları görüyor ama ben göremiyorum... [signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 08 Ağustos 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 konuyla alakasız ama söz alterav valleyden açılmışke sorim: battlegroundlara battlemasterlar vasıtasıylamı gidilio. eğer öyleyse ben iki battlemöasterada gittim ironforgedaki ben konuşmadılar bile. lvl kaç olmak lazım?[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 konuyla alakasız ama imzana koptum.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 08 Ağustos 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 alterac valley için en az level 51,warsong gulch için en az level 21 olmak gerekiyo.battlemasterlarla konusunca bg portalına girdiginle aynı şey oluyo join deyip bekliyosun sıranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar