Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bi seerver ve tuzak bu yaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz oyuna nasıl girices die kıvarnıyos uğraş uğraş girios aktarım yapıos Çiçek Böcek üstüne bi dc yiyosun itemler gitmiş şimdi afedernsiniz ama ne Çiçek Böcek yemeli?

[Bu mesaj KaKsi tarafından 07 Ağustos 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Doğru yolu bulup Uninstal etmeli,
Parayla rezil olmamalı,
40m verip tertemiz gw oynamalı,
Para yoksa Unoffical serverda Lineage oynamalı,
Dupe-hack-lamer-Türk düşmanlıgı-saçma oyun düzeni olmadan adam gibi,rahat kafayla oyun oynamalı.
Yaniiii.
Takayımmı flame resistleri =)

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 07 Ağustos 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buz kirpisi bence yaptıgın kokakolacıya pepsi satmaya calışmak gibi oldu...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side.
Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy,
Race : Karus.........a shadow of grief that is.
Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force.
Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not...

Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Mesaj tarihi:
zevkler ve renkler tabii ki bu olay...[signature][hline]Server: Deimos......Fear of loss is a path to the dark side.
Nick : Izual...........Attachment leads to jeaolusy,
Race : Karus.........a shadow of grief that is.
Class : Mage.........Rejoice for the ones who transform to the force.
Clan : nOObz.........Miss them do not, mourn them do not...

Train yourself to let go of everything you fear to lose!
Mesaj tarihi:
Bence KO 'nun B... çıktı bende Lineage II'ye başladım indirmesi biraz zahmetlide olsa bence KO dan kurtulumya değer hapinize bol küfürlü bol stersli oyunlar dilerim cehennemin dibine git KO[signature][hline]mmorpg verin bana uleyn kaliteli olsun nerede benim mmorpgler
Mesaj tarihi:
ben oyunun bi - sine rastlamadım belki sizin kadar oynamayıp deneyim yaşamayaşımdandır lag den ölmek dışında gerisi güzel oyunun . belkide şuanki halimle kalmalıyım çok zewk alıyorum

P.S: Uo ya ilk başladığımdada bu zevki alıodum keşfedicek çok şey vardı yavaş yavaş keşfediodum sonunda herşeyi öğrendim her geçen gün oyun baydı .. K.o da öle keşfedicek çok şey var ve hepsini keşfedene kadar bırakmam ben =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
Bu oyunda keşfedicek bişey yok abicim,belli bi lvlden sonra günlerce aynı şeyi kesecen durucan.
Evlenip ölene dek aynı kadınla yatmak gibi dicem öhöö fazlamı oldu :D
Neyse.Biohazard gülüm.Gel bakim sen,durma orda :)
Mesaj tarihi:
Keşfedilecek tek zevki arkadaşlaralr beraber Boss benzeri yaratıklar kesmek ve czde koşuşturmak. Onun dışında sıkıcı bir oyun. (ben oynamıyorum şahsen. Arkadaşlar çağırırsa gidip iki tur cz atıyoruz neşeli oluyor :D) Ama cz olayıda editler yüzünden bozdu biraz.[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Mesaj tarihi:
ne oldu sımdı ya ben gıremiyorum bana bi ozet gecin bari line agede adam yuzu goremiyordum ondan bsarmadi oynayan olursa bende gelim tekrar :) demi buzcum darkelf magemi yoksa elfmi yada orc magemi sole bakim simdiden :)[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi
Mesaj tarihi:
lineage oynayacaksanız dark elf assasin sora abyys walker olun
:Dben oynuyom gayet güsel deadly blowuda açtınmı[signature][hline]Nick:yok
Server:Ares
Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım
NP:no problem çok vardı bende
Mesaj tarihi:
biohazard sana pm attıydım account için.[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
  • Yeni Oluştur...