Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ayne yere rakı dök.... bari anadolu koksun :-)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 07 Ağustos 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :-) bi konunun açılma tarihine bakar mısınız? artık viski kokusunun atomları bile kalmadı havada :-)[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olsun nasihat =Pp[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aklında bulunsun işte bi daha böle bi şey yaparsan fikrin olur en azından..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 zaten çıkarmayı başaardddıııııııımmm... *çıplak bi halde, koşarak ve bağırarak uzaklaşır*[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dök bir daha[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 onun kokusuda baya keskindir.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ohaaa.. adam nimeti halıya dökmüşş.. yala olumm yalaaa..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1 hafta önce döktüm.bilerek olmadı zati. raftaki şişe kafamda patladı... bende istemezdim öyle olmasını ama oldu işte...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne markaydı? JD deme..:( WWJD? heaa :-P[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 üstüne bir bardak soğuk su iç :-p şaka bir yana kurutemizleme veya o tarzdaki lekeleri çıkaran şirketler olacaktı. olmadı kosli-oxa action ekibini çağır, lekeni zorlaştırsınlar sonunda yeni bir halı alırlar :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 orcun dedigi olabilir aslinda ara OXİ yi gelsinler reklamada cikarsin:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheuheueh ünlü olursun[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Psikolojik olabilir... Mesela ben bir kere viski doktugumde bir hafta kokusunu aliyorum sanmistim... Eve gelenler koku falan duymamisti, sordugum halde..[signature][hline]Bal adam...
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: taz, 01 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki: üstüne kus kusuk kokusu viskiyi bastırırsa ne ala :) AJUAHSUAHASDSA[signature][hline]Boo, are you happy now?
Öne çıkan mesajlar