LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lanet olası viski şişesi halının üstünde patladı camları temizledim. halıyı bulaşık deterjanı ile iyicene sildim, bütün parfümümü ve deodorantlarımı boşalttım ama lanet olası viski kokusu halıdan ve evden çıkmıyor ne yapiim?[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 evi havalandırıcaksın, halı yıkama makinesi varsa temizlemeye başla yoksa halıyı yıkaman lazım viski kokusu bu kalıcıdır biraz deodarant parfümle olucak iş değil[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya halıyı bi kova su+bulaşık deterjanı kombinasyonu ile yıkadım + üstüne çamaşır suyu filan döktüm ama bana mısın demedi...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 halıyı tekrar tekrar yıka balkona çıkart halıyı kaldırdığın yeride iyi sil. belki geçer.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 balkona çıkartma işi zorda bi daha silip altınıda siliim...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hey lanet olası viski kokusu çıksana oradan diyosun çıkıyo halının o bölgesine çatır çatır birşey yapabilirsin bastırır diye:)[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi halı yıkama şampuanı+çamaşır suyu+bulaşık deterjanı karışımı yaptım cosss diye bi ses çıktı. bide halıyı bi kaldırdığımda duyduğum kokudan berbat bişey olamazdı. bu sefer dooru yere vurdum galiba...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Halıyı atmak zorunda kalabilirsin :D Ya da halıyı çıkarıp balkona as. Tabi önceden iyice temizle içinde viski kalmadığından emin ol.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Benim bildiğim o anca havalandırmayla çıkar 1-2 gün değil en az 1 hafta dırşarda kalması lazım.İyi şanslar[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 altını maltını sildim halının her yerini lök su olana kadar yıkadım koku hafifledi. artık dinlensin öyle napiim? en fazla akşam annemden biraz azar işitirim...:-)[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanGraver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güneşte bırak geçer kokusu fln. nasıl mantık ama e vitamininden yola çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 heh haliyi al balkona çikar parfüm falan sik orada kalsin bende viski değilde şarap dökerdim annem hallederdi o işi genelde anneme ulaşabilirsem yazarim bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Chemical, 01 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: hey lanet olası viski kokusu çıksana oradan diyosun çıkıyo halının o bölgesine çatır çatır birşey yapabilirsin bastırır diye:) ehehe o yöntemin aslı şuydu sanırsam fıskı dökülen yere sirke döküyorsun fıskının kokusu geçiyor ama bu seferde sirke kokusu oluyor onuda o kısmı yıkayıp kolonya döküp havalandırarak çıkartıyorsun[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 üstüne kus kusuk kokusu viskiyi bastırırsa ne ala :)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 halının o kısmını kesmekde bir çözüm olabilir aslında[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi daha öyle bo.. yemeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: khas, 01 Ağustos 2005 14:00 tarihinde demiş ki: ya halıyı bi kova su+bulaşık deterjanı kombinasyonu ile yıkadım + üstüne çamaşır suyu filan döktüm ama bana mısın demedi... haliya camasur suyu dokunce rengi kaybolmuyomuydu[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 halıdan leke çıkarmak için özel şeyler vardır,ama pahalıdır bunlar. kokuyu çıkarır mı bilmem orasını da.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 halıya kus.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bence boşver, viski iyidir. hehe[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya sildim altını üstünü zaten. 2 günde çıktı. @CIRKINKRAL; sana inat 3 şişe daha viski kırdım. biraz doğru konuşun şu forumlarda...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 malkoçoğlu nun yeri ayrıdır[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya sorma ya halıya dökülen şeyler genelde kalıcı oluyo bi kerede ben bira dökmüştüm çıkartana kadar anam ağladı.. gitbi halı yıkama jeli al sür ve yarım saat beklet daha sonra temizle aynı şeyi bir keredaha yap parfüm fln sık hiç bişi kalmaz.. bu arada biraz da havalandır..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bnm dediğim karışım acaip etki etti. 2 günde havalandırmadan olduğu yerde koku çıktı.[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 işe oraya geçer ciddiyim =) işe sonra onu temizle geçer ama biraz beklet.. yada başka bir içki dök daha güzel kokan mesela safari yada baileys biraz pahalı olur ama olsun =P[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar