Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

halıdan koku çıkarmak

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

lanet olası viski şişesi halının üstünde patladı camları temizledim. halıyı bulaşık deterjanı ile iyicene sildim, bütün parfümümü ve deodorantlarımı boşalttım ama lanet olası viski kokusu halıdan ve evden çıkmıyor ne yapiim?[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Sosyal ağlarda paylaş

evi havalandırıcaksın, halı yıkama makinesi varsa temizlemeye başla yoksa halıyı yıkaman lazım viski kokusu bu kalıcıdır biraz
deodarant parfümle olucak iş değil[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

ya halıyı bi kova su+bulaşık deterjanı kombinasyonu ile yıkadım + üstüne çamaşır suyu filan döktüm ama bana mısın demedi...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

abi halı yıkama şampuanı+çamaşır suyu+bulaşık deterjanı karışımı yaptım cosss diye bi ses çıktı.
bide halıyı bi kaldırdığımda duyduğum kokudan berbat bişey olamazdı. bu sefer dooru yere vurdum galiba...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Halıyı atmak zorunda kalabilirsin :D Ya da halıyı çıkarıp balkona as. Tabi önceden iyice temizle içinde viski kalmadığından emin ol.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

altını maltını sildim halının her yerini lök su olana kadar yıkadım koku hafifledi. artık dinlensin öyle napiim? en fazla akşam annemden biraz azar işitirim...:-)[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 01 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
hey lanet olası viski kokusu çıksana oradan diyosun çıkıyo

halının o bölgesine çatır çatır birşey yapabilirsin bastırır diye:)
ehehe o yöntemin aslı şuydu sanırsam fıskı dökülen yere sirke döküyorsun fıskının kokusu geçiyor ama bu seferde sirke kokusu oluyor onuda o kısmı yıkayıp kolonya döküp havalandırarak çıkartıyorsun[signature][hline]Viva la creativa!!!
ThIs gAmE LoVeS Me
mon bloque
Sosyal ağlarda paylaş

üstüne kus
kusuk kokusu viskiyi bastırırsa ne ala
:)[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

halıya kus.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sorma ya halıya dökülen şeyler genelde kalıcı oluyo bi kerede ben bira dökmüştüm çıkartana kadar anam ağladı.. gitbi halı yıkama jeli al sür ve yarım saat beklet daha sonra temizle aynı şeyi bir keredaha yap parfüm fln sık hiç bişi kalmaz.. bu arada biraz da havalandır..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

işe oraya geçer ciddiyim =) işe sonra onu temizle geçer ama biraz beklet..

yada başka bir içki dök daha güzel kokan mesela safari yada baileys biraz pahalı olur ama olsun =P[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...