tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ii , hayırlı olsun genc . nası barı begendınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: -Wissy, 07 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Hic okumadan mesaj atiyor millet. said: tashmoo, 07 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki: ii , hayırlı olsun genc . nası barı begendınmı? uçmuş herkes said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 17:42 tarihinde demiş ki: Super ya.. Ben ne diyorum adamlar hala ne diyorlar. Tam olarak bahsettigim durum bu. Nefret ettigim, 4 yildir icinde oldugum komuniteden beni sogutacak kadar rahatsiz eden durum... benim belki 4 değil 3 ama gerisine aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 napıyım yanı , adam sewıstım dıye topıc acmıs, gıdıpte avataramı yorum yapıyım sızın yaptıgınız ıs sacma saptırmayın topıgı canm gıdın sewısmesıne yorum yapın... alle alleee gencler satasmak ıcın yer arıosuınuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iğrenç bi başlık...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eh be bu konu nedir boyle yahu :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @black : hangi konu? konu filan yokki bu başlıkta. birisi kendini tatmin etmiş diğerleride "aferim helal olsun yürü koçum" demiş.. ne konu var ne amaç var ne de bi seviye var bu başlıkta...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile. Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim. Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim... said: Lonely, 07 Ağustos 2005 04:19 tarihinde demiş ki: @black : hangi konu? konu filan yokki bu başlıkta. birisi kendini tatmin etmiş diğerleride "aferim helal olsun yürü koçum" demiş.. ne konu var ne amaç var ne de bi seviye var bu başlıkta... bi daha oku bence sen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benım "Bu konu nedir ya" deyisim daha cok dıger kısılerın yazdıklarıyla ılgılıydı cok sacmalama islevini yerine getirenler olmus zira.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 07 Ağustos 2005 04:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @saeros : o yazıya rağmen bu postlarmı atılmış? bişi demiorum o zaman. takılın siz bu başlıkta...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sen de o yaziya ragmen o `post`lari atandansin bu arada...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aferin :D [signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... [Bu mesaj Khazab tarafından 07 Ağustos 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 öldüm be gülmekten,herifler hala 4 sayfa ne yazılmış buraya demeden atıolar mesaj.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: TeadoR, 07 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: darisi baskalarina:D YAHU oha be[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 17:39 tarihinde demiş ki: Haha... Tepki bile dile getirilemiyor. Boylesi mesajlar o kadar cok ki bunun `satasma` oldugu, bu tur mesajlara bir kinama oldugu anlasilamiyor bile. Kisisel'in insanlarin uckur reklamlarini yaptigi, sevgililerini gosterip `Baaak benim kiz arkadasim var, naber?` seklinde akillarinca hava attiklari bir yer olmasina karsiyim. Iliskilerin forum ortaminda yasanmasina imkan verilmesine karsiyim. Sevistiklerini, sevdiklerini foruma yansitanlara karsiyim... Wissy,yani postu açan kişi,bu postuyla seviştiklerini neredeyse "Ben Seviştim" diyerek duyuran insanlara tepki olarak bildirdiğini bu postuyla gayet güzel bir biçimde bildirmiş,bunu neden mi yazıyorum?,en azından son sayfayı okurlar herhalde.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 OLeyyy Çok mutlu oldum senin adına *Yerinde Zıplamaya Başlar*[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @sinanural Yok abi millet okuma özürlü...Bir TURBOFURKAN başlığı, bir de bu başlık bize Pati de hiç kimsenin bir şeyi okumadığını veya okusa bile anlamadığını gösteriyor! Ne diyim daha... (diyecek çok şey var ama ayıp olacak.) Asıl üzücü olan adamın haklı protestosu güme gidiyor. İroniyi anlamayan nesle aşina değilim yazıcam ama uymuyo duruma. Galiba sadece "Okumaya üşenen nesle aşina değilim" demek uygun düşer...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kudurmuş millet bu ne be kişiselde ard arda ben sevistim ben yattım ben dukaladim noliyüüzz ahahahaa... paticük ne ya asdsad[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aa tepki mesajıymış morardim[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 işte bi sevinç şeysiyle açılmış topic , ne güzel. keşke biz de sevişebilsek. gerçi ben açmazdım topic. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki: işte bi sevinç şeysiyle açılmış topic , ne güzel. keşke biz de sevişebilsek. gerçi ben açmazdım topic. :B baba sende morarcan yapma bole yaaww :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: DynamicK, 06 Ağustos 2005 17:47 tarihinde demiş ki: sevişenlere avatar verilsin herkes sevişmeye kassın teşvik iyidir haha budur mutlaka yapılmalı[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkası cok gelsinn![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nüfüs patlamasına falan yol accak bu pati yakında hastaneye gidiyosun doğum belgesini doldururken isim pati 0000001 pati 000002 falan die amma olur ha :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Puahahha Dynamick ya yardi ya Puahahha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Prawler, 06 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: ben de tam 4 saat seviştim Sonra midem bulandı ehueheu, harbi eagle da olacaktı burada=))[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar