Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

J.P.M. World Number One

Bilge_Tonyukuk

Öne çıkan mesajlar

Anlamayanlar icin Arkadasin bahsettigi Juan Pablo Montoya olsa gerek.

valla altinda McLaren varken Valentino Rossi gelse oda birinci olur.

Benim fin pilotlara bir sempati duygum var ilk olarak
Mika Hakkinen kendisi F1'i birakti ama hala yarisiyor.
Kimi Raikkonen sizinde bildiginiz gibi.

bu adam motoru yuzunden 10 sira geriye dustugu yarista 2. oldu daha otesi var mi bilmiyorum ama bu kadarinada sans diyemeyiz artik.[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

Montoya yı hiç beğenmiyorum tam bir çingene çirkef.
Yaptığı anlamsız hareketlerle hem kendisini hem diğer yarışçıları tehlikeye atıyor. Bu aptalca hareketlerin bir çoğunda da bir sonuca ulaşamıyor ya kendisini lastik bariyerlerde buluyor yada kum havuzunda..

Bence Raikonen şu an en parlak pilot. Ayrıca Button'u da beğenirim ama pek iddalı bir stili yok.

Alonso yu hiç beğenmiyorum tamamen şansa bala götürüyor ve şampiyon olacak gibi. Tamam yetenekli olabilir ancak şampiyon olmayı hakeden Alonso'nun kendisi değil altındaki arabanın istikrarı.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 31 Temmuz 2005 23:48 tarihinde demiş ki:
Montoya yı hiç beğenmiyorum tam bir çingene çirkef.
Yaptığı anlamsız hareketlerle hem kendisini hem diğer yarışçıları tehlikeye atıyor. Bu aptalca hareketlerin bir çoğunda da bir sonuca ulaşamıyor ya kendisini lastik bariyerlerde buluyor yada kum havuzunda..
Tamamen katiliyorum, iyi kullanabilir ama bunu golgeleyecek derecede mantiksiz ve dengesiz kullaniyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Montoya'da azim, kabiliyet, cevher var bence, adamın yeni bir Hakkinen veya Schumi olamamasının tek sebebi hırsına ve öfkesine yenilmesi. Celallenip her seferinde hata yaptığı için başına işler açıyor, biraz daha sakin ve aklı başında olsa alıp götürecek oysa. İlla "Şu adamı da geçeyim, şu heriften hızlı lap time atayım" diye kastırdıkça birine çarpıyor, spin atıyor, kendini pist dışında dağılmış arabayla buluyor.

Kimi abim o bakımdan daha iyi, kaptırdı mı tıngır mıngır gidiyor ne güzel.

Hakkiken de ne kadar fin cin olsa da, odun suratlı gulyabaninin tekiydi bence, insan azıcık güler yahu :) Hiç sevmem.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben Kimi'nin Mika hakkinen'in gorevini devam ettirdigini dusunuyorum ama gariptir Kimi raikkonen de genellikle yaristan sonra gulmez.

adam hicbirseyden memnun olmuyor. dunku yaristada memnun degildi, biz takim olarak 1 ve 2. lik istiyorduk ama olmadi gibi aciklamalar yapti,

ki bu olsaydi takimlar siralamasinda renoya cok yakin olacaklardi.[signature][hline]Fcuk The Rest

Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

JPM'nin daha onceki okuz gibi milleti disari iterek gecip gectigi adama kil olan kuyruk acili taraftari arkasina toplamak, birini geceyim derken virajda yavasladiginda ona arkadan vurup dagitmak gibi olaylarinda ne bir kotu sans goruyorum, ne de tarzini begeniyorum acikcasi. Dengesiz denecek derecede kullaniyor, hirssiz olmaz ama kin guder gibi hirslanmanin sonu da JPM iste, kotu sanstan cok.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

montoya kadar çingene ve beceriksiz bir ada bilmiyorum, sanki sokakta ona buna makas atıp sıkıştıran bir adamı almışlar F1 e atmışlar bu adam INDY CAR serisindede böyle öküzdü haladaha öküz olmaya devam edecek hadi mclarenda sorun var diyelim peki soruyorum bu dangalak satbilite sorunu o kadar az olan williamsları nasıl zıbartıyodu geçen sezon hala anlamadım.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...