Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW İnciler: "Buradan Yakın" Deninesi Bug'lar

Qui

Öne çıkan mesajlar

1. Dün başıma geldi. Düşman başına vermesin.. SW'de koştururken klasik RAM yetmezliği takılması yaşadım ama gerçekten çok uzun sürdü. Bekle bekle.. Sonra disconnect oldum. Geri geldiğimde lvl 15 iken 14'e düştüğümü gördüm. Serer'da bir geri alınma yoktu çünkü grubumdakiler aynen devam ediyordu. Zaten lvl düşüşümü onlar farkettiler. Talent ağacını açtım. Harcayabileceğim toplam puan -1 olarak gözüküyordu! Bugün ne oldu bilmiyorum, server hala meydanda yok..

2. Buda geçtiğimiz haftalarda oldu. Sanırım benim bağlantımla ilgili bişey ama oyuna yansıması oldukça enteresan. Düzelene kadar ne işkenceler çektim.. Shot'taki isimlere bakınız..

[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]

Sosyal ağlarda paylaş

O 1. ss de Purge yemişsin normal bişi shaman başka bi playeri purgeledigi zaman değişik sonuçlar oluyor genelde lvl drain - disconnect veyahut Character screen delete character "delete" yes
Normal bişi yani. :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Unknow entity çözümü :
Ethernet kartınız son teknolojiyse bunu yapıyor. özelliklerine girip ne var ne yok disable edin klasik kartlarda olmayan seçenekleri.... Ben ve arkadaşım böyle duzelttik...Ardından ben yinede çok eski bi kartımı taktım soora aynı şekilde sorun yaşamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun burdan yakın ^^

Ek: O parti bugunu ezberledim artık questleri arkadaşlara yaptırıyorum :-P.
Nasıl mı oluyor?
Partide 3 kişi olması lazım, iki kişi mobları kesiyor, quest moblarını mesela, üç kişiye de killer eklenip xp de geliyor.
[hline]Konu dışı: 8 saat sonra Mısır'a gideceğim, korkuyorum :P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
carignano, 07 Ağustos 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
o unknown entity olayı bana da oluyo bazen
servera yeni girince org.dayken falan herkes unknown ilk gördüm noluyo lan dedim sonra insan alışıyo yadırgamıyo :)

blizz error vermezse yanarım./w unkown entity......

Many unkown entity in server.Write rank too :-P

/w master sergeant unkown entity

Many master sergeant unkown entity pls dont chat with whisper message :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...