Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1. Dün başıma geldi. Düşman başına vermesin.. SW'de koştururken klasik RAM yetmezliği takılması yaşadım ama gerçekten çok uzun sürdü. Bekle bekle.. Sonra disconnect oldum. Geri geldiğimde lvl 15 iken 14'e düştüğümü gördüm. Serer'da bir geri alınma yoktu çünkü grubumdakiler aynen devam ediyordu. Zaten lvl düşüşümü onlar farkettiler. Talent ağacını açtım. Harcayabileceğim toplam puan -1 olarak gözüküyordu! Bugün ne oldu bilmiyorum, server hala meydanda yok.. 2. Buda geçtiğimiz haftalarda oldu. Sanırım benim bağlantımla ilgili bişey ama oyuna yansıması oldukça enteresan. Düzelene kadar ne işkenceler çektim.. Shot'taki isimlere bakınız..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasiWoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 my shaman is so owerpowered that i purged a lvl15 paladin to lvl14. çok ilginç bi bugmış eheh. [Bu mesaj EarS tarafından 07 Ağustos 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 o unknown entity olayı bana da oluyo bazen servera yeni girince org.dayken falan herkes unknown ilk gördüm noluyo lan dedim sonra insan alışıyo yadırgamıyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 serverın baslarında bende daha cd yokken arkadasla berber priest kasıyoduk.ben lvl 50 olmustum.olur olmaz her kestiim mobda mobun verdii xp akdar xp geri gitmeye basladı.3 bar kadar geri gittikten sonra page attım .pagedden yarım saat sonra kdar disc oldum.yeniden girdim düzeltmişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadasina gidenler kaldimi?[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Unknown entity olayı bende baya uzun süre kaldı. İnsanlar mesaj falan atınca da unknown yazıyordu kafayı yedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 unknown entity cok klasik if de log in olursam fln cok oluyor bana[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 O 1. ss de Purge yemişsin normal bişi shaman başka bi playeri purgeledigi zaman değişik sonuçlar oluyor genelde lvl drain - disconnect veyahut Character screen delete character "delete" yes Normal bişi yani. :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben unknown entitylerin mesajlarını falanda okuyamıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 azsharadaki gruptan tanaristeki arkadaş xp alıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ungoroda öldüm , release spirite bastim alterac valley loading ekrani geldi sonra siyah ekran transfer aborted oldu sonra tekrar alterac valley ekrani tarrendeki giriste reslenmiş haldeyim :D[signature][hline]her gece Canberk bizim evde demişki; Mal gibi insanlarsınız lan siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 orgrimmardayken tanariste mob kesen partyden xp alıodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Unknow entity çözümü : Ethernet kartınız son teknolojiyse bunu yapıyor. özelliklerine girip ne var ne yok disable edin klasik kartlarda olmayan seçenekleri.... Ben ve arkadaşım böyle duzelttik...Ardından ben yinede çok eski bi kartımı taktım soora aynı şekilde sorun yaşamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Buyrun burdan yakın ^^ Ek: O parti bugunu ezberledim artık questleri arkadaşlara yaptırıyorum :-P. Nasıl mı oluyor? Partide 3 kişi olması lazım, iki kişi mobları kesiyor, quest moblarını mesela, üç kişiye de killer eklenip xp de geliyor. [hline]Konu dışı: 8 saat sonra Mısır'a gideceğim, korkuyorum :P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: carignano, 07 Ağustos 2005 18:58 tarihinde demiş ki: o unknown entity olayı bana da oluyo bazen servera yeni girince org.dayken falan herkes unknown ilk gördüm noluyo lan dedim sonra insan alışıyo yadırgamıyo :) blizz error vermezse yanarım./w unkown entity...... Many unkown entity in server.Write rank too :-P /w master sergeant unkown entity Many master sergeant unkown entity pls dont chat with whisper message :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende bugun bg de 41-50 bölümünde olmama ragmen 2 tane 51 warlock vardı bizim grupta. sanırım bir bug kullanarak girmişler oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Curse gamingden `Fetch` diye aratin cekin. Unknown entity e cozum.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [spo1=kuş][/spo] [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 08 Ağustos 2005 03:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar