horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 niyetimiz kimseyi kırmak değildir.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şurdakini buraya koymak değildir[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Cuce, 04 Ağustos 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Ben baktım. bende gördüm..[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Ferrero, 07 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: şurdakini buraya koymak değildir ahuehauh yardın gece gece beni ferrerro :lol:[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok cocuksun horace... bu da elestiriydi neden kaldiramadin mi?[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arada bir elimiz surcer ise affola...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: UrZa, 08 Ağustos 2005 00:44 tarihinde demiş ki: cok cocuksun horace... bu da elestiriydi neden kaldiramadin mi? kaldırdım farketmedin mi :)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 es geçmem, geçmek de istemiyorum. urza'nın gösterdiği üzere es de geçilmiyor zaten. (pek bi olgunlarımız tarafından dahi) beğeni de istemiyorum, (zaten eleştiri aynı zamanda pozitif de olabilir, eleştiri istemiyorum derken, pozitif ya da negatif birşey beklemiyorum demek) bunları koyuyorum çünkü çevremde 3B görselleştirme de yardımcı olacak kimse yok, eskiden sufi vardı; bir iki söz ederdi. ben işimi severek yapıryorum, aramda güçlü bir duygusal bağ oluyor; yersiz eleştiriler istemiyorum. Böyle bir hakkım var bunu kullanıyorum. Ha, isterseniz değiştirirsiniz kuralları koymam ben de. şimdi nasıl haksız oldum onu da anlamadım.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 haksız değilsin haklısın... ben bişeyi kaçırıyorum ama neyi...[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya sen bole konusmaya devam edersen ben aklimi kaciracam. yani bolum moderatoru olarak en sakincali 2. insan sensin. 1. si benim[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar