Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 DEniz çiyanının üzerine tükürdüğünüzde (tabiki sudan çıarıp :) ) köpürerek eriyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 20:28 tarihinde demiş ki: tırstım lam deniz çiyanından ki ben dalgıç adamım her türlü deniz balığını ve bitkisini elime falan alırım böğğğğğğ iğrenç bişi ya böceklerden nefret ediyorum . kızlara hak vermeklazım ehaeh en iyisi konuya uyarı koyalım, böceklere bakıp kaşıntısı tutanlar bakmasın ve okumasın gibisinden :) çiyanlar gerçekten çok değişik yaratıklar, sanırım karıncalar gibi onlarda çok uzun zamandan beri dünyadadır.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sualtı çiyanı bu olmalı:[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet bu o 100metre öteden tanırım bu şerefsizi.ama çok güzel renk kombinasyonları var edik:abso yanlış bir çıkarım denedin mi hiç bilmiyorum ama biz bir arkadaşla denemiştik olmamıştı ama deniz çıyanımıydı o hmm evet evet öleydi en güzeli sümüklü+tuz [signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 07 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 07 Ağustos 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hımm benim deniz çıyanı diye düşündüğüm üstteki resimdeki gibi bişi değil yav. Solucanın acaip tüylüsü be biraz yassısı. Onada deniz çıyanı diyorlar ama resimdeki gibi değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 böcek böcektir bas üstüne gitsin ya ıykk[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: orc_lord, 07 Ağustos 2005 03:45 tarihinde demiş ki: said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 20:28 tarihinde demiş ki: tırstım lam deniz çiyanından ki ben dalgıç adamım her türlü deniz balığını ve bitkisini elime falan alırım böğğğğğğ iğrenç bişi ya böceklerden nefret ediyorum . kızlara hak vermeklazım ehaeh en iyisi konuya uyarı koyalım, böceklere bakıp kaşıntısı tutanlar bakmasın ve okumasın gibisinden :) çiyanlar gerçekten çok değişik yaratıklar, sanırım karıncalar gibi onlarda çok uzun zamandan beri dünyadadır. ekeke esasta resimli herşeye koyalım bkz: behçet hastalığı threadi[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Absolut, 08 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Hımm benim deniz çıyanı diye düşündüğüm üstteki resimdeki gibi bişi değil yav. Solucanın acaip tüylüsü be biraz yassısı. Onada deniz çıyanı diyorlar ama resimdeki gibi değil. evet katılıyorum. o resimdeki deniz çiyanı değil hatta pek bir alakası yok. deniz çiyanının bir resmini bulmuştum onu vereyim; [spo1=resim][/spo][signature][hline]| ===> orc_lord leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bakamiyorum bile resimleri o kadar nefret ederim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bugun bahçede gordum bende terlikle bi kaç hamle yaptım ama yakalayamadım,kosarak bahce kapısının yanına saklandı fakat orda biz taşındığımızdan beri yasayan bi örümcek var ağları kurmus beklio, takıldı hayvan oynaştıkça daha çok yapıştı.örümcek abim hemen çıktı baktı olay ne diye ama sora uzaktan kesmekle yetindi heralde onunkide yemedi saldırmaya.1 saat sora baktııdam yoktu ama çiyan miyan =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Sensible, 07 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Sualtı çiyanı bu olmalı: malesef degil yusufçuk böcegi varya (helijopter bocegi de diolar) onun metaformoz dan onceki aşamasi.su altinda avlanır bole bisey[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sende keklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar