Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 zenginler işte bilkent :( biz ne yapalım eryaman 5. etap ? eryamanda gezilcek yer var mı ?[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Sana tavsiyem eğer araban yoksa okula yakın bir yer ayarla. Ankaranın kışı soğuk olur, sabahın köründe otobüs minibüs canından bezdirir o soğukta.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 insaf be göksu parkı ne güne duruyo :) harika bi yer ya ora bizim arkın yanında oraya gelirdik hep :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Araba fln yok valla :( Bahçeli yada beşevler seçme sebebim oraların ankaranın güzide nezih semtlerinden olduğunu duymam ve eğer olursa beraber ev tutacağım bi arkımın fakültesinin beşevlerde olucağından kaynaklanıodu... Ama mali açıdan kasarsa olmayadabilir :) Valla istediğim aktivite şöyle 7-8 kişilik bi arkadaş grubu sonra içeriz, çalarız ve daha neler neler :)[signature][hline]Bethlehem i arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İstanbul'da yaşamaktansa Ankara'da yaşamayı 1000 kez tercih ederim.Ha nasıl sebepsiz yere Ankara'dan nefret eden insanlar var ise aksine İstanbul'dan nefret etmek için bi sürü sebep gösterebilirim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 istanbuluda çok severim ankarayıda , ikiside ayrı ayrı güzeldir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 İstanbul çok kargaşa... Aldığı göçler yüzünden artık türkiyenin batısı deil doğusu haline geldi... Ne zaman ne olcağı belli deil ankara ve izmire nispeten daha pahalı...[signature][hline]Bethlehem i arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Acayip pahalı hemde bu arada Alexi gerçekten Ankara'ya mı geliyor ? :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankaramı pahalı :) istanbuldan ucuz olduğu kesin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankara.. kışları kuru ve soğuk yazları sıcak ve kurudur ankarada yapılmayacaklar; -kışın sabahın 7 sinde biriyle buluşacaksanız kapalı bir mekan olsun (bokum dondu resmen) -yazın öğlene doğru "ya hadi çıkıp biraz dolaşayım" demeyin çankayadan cinnaha gelinceye kadar bein kanamasındna öleiblirsiniz test edildi pnaylandı[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 alışmak gerek :) kışın güneşlenilir bile ankarada :) karda yürümesini öğrenirsiniz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zgrw, 03 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: ankaramı pahalı :) istanbuldan ucuz olduğu kesin :) Yok ben istanbulun izmir ve ankaraya göre daha pahalı olduğunu söyledim... Onun haricinde İzmirli bi insan olarak kartopu oynamaya zaten hasretim :D İşim gücüm yok yaz ı ankarada mı geçircem :)Dönerim izmirime paşalar gibi. Onun haricinde sabahın 7 si olayı biraz kafa karıştırıcı onada bişiler yaparız artık :)[signature][hline]Bethlehem i arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zgrw, 03 Ağustos 2005 15:50 tarihinde demiş ki: ankaramı pahalı :) istanbuldan ucuz olduğu kesin :) Hayır istanbul'a dedim ben pahalı :) Ankara çok ucuz standartların altında yaşanılabilir.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankaraya gelenler kışın ilk karaıyla ayağa kalkamazlar :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 03 Ağustos 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankara demeyin, hele sıhhiye hic demeyin.bizim fakultede de orada, etrafta bi dunya abuk tip türüyor ak$am 5ten sonra,hafta sonları da full time calı$ıolar. yapıcak pek bi $ey de yok, bikac duzgun mekan var, 1 ayda hepsine girer cıkarsın zaten sonra da bayıkla$ır monotonla$ır, 2 aydan fazla kalınması çok güç bi $ehir.her 2 ayda bir 5-10 gun flan ba$ka bir $ehirde dinlenilmesi,refreshment yapılması gerekir.ama yine de insan bi saatten sonra bu monotonluga alı$ıyor.bi ara bulu$alım istersen seni de bu monotonlugun icine sokiiim, ehehe. napalımm, yerfıstıgına gidelim icelim;napalımm tavukcuya gidelim icelimm;napalımm tavacıya gidelim yiyelimm; napalımm locus solusa gidelim rahatliyalım; falan filan. secenek pek fazla diil anlicagın; son olarak da KIZILAY denen yerden uzak dur, ba$ka da bi $ey demiorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yeterli mekan var bence ayrıcana üzümlü kek Ankara'yı adım adım dolaştığına emin misin köy değil burası kesin vardır bilmediğin görmediğin yerler :-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben kızılayı o kadar tehlikeli bulmuyorum :) ankaranın korkutucu yanı ulustur ama vazgeçilmezdir özellikle tıp öğrenciler ve mühendislik okuyanlar için :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla ulusun çinçin li mekanlarını görmedim hiç ama izmirdede benzer mekanlar var tenekeliymiş murtekeymiş kadifekaleymiş çamdibiymiş :D tahmin edebiliorum biraz.. Ev i tutucaksın 50milyona 250 milyona şööle temiz bi silah :) aylık 50 kaat mermiler... 2 aya kalmaz zaten ordan ya hapisaneye yada hastaneye taşınırsın :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ulus erkekler için güvenli ama anormal , kızlar için adının bile anılmaması gereken bir yerdir :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bide niye kızılaydan uzak duriyimki ?? Bu ankaradaki rock barlar nerde :D ama rock ta dediysem çok piyasa şeyler dinlemek istemiorum :) Şööle opeth miş inflames miş dark tranquiltymiş gibi grupları çalabilicek ortamlar lazım yoksa olmaz :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gezdim Tozdum'a bakıver şimdi uzun uzun yazmak için uğraşmayalım :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tabii ki ankara'nın her yerini gezmedim ama benim gidebilecegim,bana uygun olan her yere gittim.o yuzden diyorum ki kızılay'dan uzak dur, pek sakatlık cıkmaz ama ipini koparan 1001 türlü tip kızılaya atıyor kendini. samatya yine bi derece ama kızılay genel olarak, ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 tüm yollar kızılaya çıkar ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla tabi ilk olarak ev olayı önemli benim için :) şööle ucuz ufak tefekte olsa dandikte olsa :D güzel bi mekandan bi ev şart... Bide ankaradan arkadaş edinmek şart :D Ben seni gezdiriyim ediyim diyen arkadaşlar vardı özel msg atarlarsa sevinirim :) alpsanli@hotmail da msn im[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gezdirme işi pek olmaz :) bi buluşma ayarlarız o arada öğrenirsin ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar