Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara...

Zubadam

Öne çıkan mesajlar

Ben önümüzdeki eğitim öğretim sezonu ankara üniversitesinde italyan dili ve edebiatı bölümünde okuyor olucam... Ve benim gibi ankaraya gelicek bi çok arkadaşım daha var...

Ankaralılardan ve ankarayı bilenlerden bazı merak edilen sorular hakkında yardım istiycem...

Ankara nasıl bi mekandır kültür seviyesi nasıldır ?
Bahçelievler , Beşevler nasıl mekanlardır ?
Ev kiraları ne kadardır ? (1+1 , 2+1 :) )
Üni öğrencileri ankarada ne gibi sosyal aktiviteler yapar..
ve bunun gibi :) yardımcı olursanız çok sevinirim..[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ankara da normal kültür seviyesinde hertelden insan olan bi şehirdir . üniversite öğrencileri şehir dışında gelip eve çıkmış arkadaşlarının evinde içer bara gider bazen ders çalışır :D öyl işte[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton
Sosyal ağlarda paylaş

binalar var.. binalar var... bi de binalar var...[signature][hline] harvester
İşte post kasan TW..kınıyoruz..
vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki:
1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P
lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 03 Ağustos 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ankara cok gusel bı sehırdır osellıkle Melik Gokcek sayesınde son 2 yılda trafıgımız super oldu wede cok gusel bı sehır oldu sehır duzenımız cok gusel oldu yesıl, turkıyenın en yesıl sehrı su an....
bahcelı gusel sole anatıyım ; mamak etımesgut-yanasma yaklasma; etlık kecıoren yenımahalle-tutucudur diger bolumlere gore sagcı ınsanlar cogunluktadır; gazıosmanpasa, beysukent,bilkent en elite yer;cankaya ıkıncı sırada elite likte; bahcelıde arada jonjon ama az oncekıelre gore daha az gelırlı ınsanlar olur; oran yıldız-buralar hep sonradan sehırlestı wede umıtkoy buralar baya lukstur ama hep koymus sona almıslar arazılerı yapılandırmıslar bı elıte tabaka yasıo bıde o koydekı ınsanlar yasıo ıkısı bı arada bu son saydıgım yerlerdede...
gezıcek yerler ;
kızılay
bahcelı
tunalı
arjantın
assaya dogru elıteleşıyo mekanlar.
cogu ınsan ankarayı sosyal acıdan ezer ama arayan bulur , yok yok yanı ararsan ıstedıgın aktıvıteyı bulursun ama secme sansı yok tabıkı ıstanbuldakı kadar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide kira ücretlerinden bahsedin :)

Ben kafama koydum ev kiralıycam :)
Hatta ev arkadaşı bile arıyabilirim :) 1-2 yakın arkım var ankaraya gelebilirlerse beraber ev tutucağımız ama korkuyorum onların puanlar yüzdelik dilimler pek uygun deil gibi...

Eğer olursa evi studyo ya çeviricez :D
2 gitar 1 davul :D artık zamanla araya 1 de klavye ekleriz basçı zaten bulunur :D
Ev konserlerine bekleriz sizleride eğer olursa :([signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 03 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
bide makineli bataryası lazım (sizi öldürmek isteyen insanatları taramak için)

Zaten öğrenci evi tüm yıl yiğceğimiz yumurtaları kartonlarıyla önceden alıp, o kartonları duvarlara monte ederekten bi bukle ses yalıtımı sağlayabiliriz heralde :) olmazsada sünger fln alırız :)[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

ben en son onu akustik yaratmak için kullanmıştım ama :D
said:
Zubadam, 03 Ağustos 2005 04:03 tarihinde demiş ki:
said:
Lopeth, 03 Ağustos 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
bide makineli bataryası lazım (sizi öldürmek isteyen insanatları taramak için)

Zaten öğrenci evi tüm yıl yiğceğimiz yumurtaları kartonlarıyla önceden alıp, o kartonları duvarlara monte ederekten bi bukle ses yalıtımı sağlayabiliriz heralde :) olmazsada sünger fln alırız :)
[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi şehirden geldiğine bağlı olarak biraz sıkılabilirsin, ya da çok güzel gelebilir. İstanbula göre biraz yavan bence mesela.
Bahçelievlerden ev tutacaksan kaçırma, güzel yerdir, öyle concon mekanı falan sadece 7. cadde piyasası vardır ama arka sokaklarda falan hiiç olmaz öyle şey sessiz sakindir yani güzeldir son derece.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir karşıyakadan geliorum...
Ege üniversitesinde 3-4 yere daha girebilio olmama rağmen ankara seçtim...

Biraz izmirden tanıdığım insanlardan uzaklaşmak istedim, bi o kadarda yeni insanlarla tanışmak...

bu öğrenciye kiralamaca olayı niye böyle ya ??? bi antin kuntin yapmak lazım artık aileye diye kiralatıp oturmak lazım :)[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yeni mahalle fln dionuz pek anlamıorum ...

Ankarada bildiğim 3-4 yer var zaten :)
Bi batıkent i biliorum ama okula çok uzak..
Bahçelievler beşevler biliorum...
bide sıhhıye kızılay fln :)

o mekanlara göre bildiğiniz fiyatları söyleyebilirseniz çok sevinirim...[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

sıhhiye kızılayda ev bulman çok zor ya dersane ya işyeri yada büro olur ordan vazgeç :D
batıkent desen çok emin deilim ama ucuz olabileceğini tahmin ediyorum
bahçeliyi zaten söyledik sayılır biraz pahalı....
bu arada hiç yurt düşünmedinmi bidfe hangi üni ?[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@
∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en güzeli yakın arklarla ama onlarla bile bi yere kadar :)

Ama gel görki tek başıma 1 evin komple kirasını karşılamakta ailemi kasar...

Yani ev arkadaşı şart... artık bişiler bakıcam:( kafama göre birini bulabilirsem şahane...[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yurtların belli saatte giriş ve çıkışları...
Evinde ark misafir eder gibi edememece gibi unsurları beni vazgeçirdi...

Bide artık şöyle kendi evim olsun istediğim gibi takılıyım istiyorum :)

Ankara üniversitesi italyan dili ve edebiatı olucak %99[signature][hline]Bethlehem i arıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...