zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 köpeğimi bağliim derken elimi ısırdı 4 tane delikçik böyle ufaktan. o kadar çok sevioduki beni kardeşim tekmeler atıodu ona hiç bişey yapmadı şimdie kadar ben bağliim derken ısırdı ve şuan ciddi elim uyuştu titrio yani ve köpein yanına yaklaşmaya korkuorum.Bişi yaparmı sizce?? Biranda soudum köpekten yanii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 soğuma ya bişekilde rahatsız olduysa bi nedeni vardır ısırmasının,sence onu bağlıyo olman mı?köpeğinin cinsi ne bi de? benim köpek yavruyken dişleri yeni yeni çıkmaya başladığında kaşısın diye elimi ağzına sokuyodum o da çiğniyodu sürekli hehe =)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 öncelikle geçmişimolsun.. köpekten soguma bence mutlaka bi problemi fln vardır.. belki baglamana karşıdır..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kardeşinin köpeği tekmelemesi köpeğinin size karşı daha fazla saldırgan yapacaktır. asla ve asla bir köpeği dövmeyin veya vurmayın. cinsi nedir bilmiyorum fakat yavru ise dişleri kaşınıyordur. plastik kemik veya ördek tarzı birşey alırsanız dişinin kaşınmasına karşın bir önlem olabilir. ayrıca bağlamakta hoşuna gitmiyor olabilir. acaba ne cinsti köpeğiniz?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 malesef yavru diiil 2.5 yaşında ve kangal! normalde bana hiç bişey yapmazdı zaten o şaşırttı beni ya çok soudum köpekten birden yaklaşmayada korkuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Nese ınsallah bı daha ısırmaz dıkkatlı ol...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hayvanın bir nedeni vardır köpek gibi sadık bir hayvan normalde böle bir davranış sergilemez ilginç şaşırdım dorusu.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben daa çok şaşırdım hiç beklemezdim çünkü evde en çok beni sever benim sözümü dinler..önüne yemeini koyarım ben ye demeden hayatta yemez öyle bakar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bızım arkadası ısırmıstı gecenlerde ...Fakat sonra eskısı gıbı oldular su an gayet mutlu sorun yok..Insallah kopek yaptıgı hatayı anlar..:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bir sorunu var çocuğun, bir veterinere danış bir an önce. 2,5 yaşında bir kangal durup dururken seni ısırmaz. belki canını yakmışsındır veya ani bir şekilde yaklaştıysan paniklemiştir ama sanmıyorum, daha ciddi bir sorun olsa gerek. acilen bir veterinere gitmende fayda var bence. korkmak bence çok abuk, 2,5 senedir birlikteysen şu anda korkmana gerek yok, yanına git destek ol hayvana, bir an önce de gidin bir vete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet veteriner e gotur bencede boynunda bi yara olabilir tasmayi takarken acimistir belki. Disinde bir problem olabilir elin cenesine degdiyse vb... Asilari tam degilsede bi hastaneye gidip kuduz ignesi yaptirmayi sakin ihmal etme[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 31 Temmuz 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçmiş olsun temkinli davran.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aşıları tam olmazmı hiç,hepsi tam gerçi benim 3 köpeim var ve bu çarşfım dierini çok kıskanıo kaçdefa kavga ettiler birbirlerini öldürürcesine yaralandılar hatta acaba dedim dierini sevdim diemi yaptı böyle bişey çnkü bikerde dierini sevdik die gidip onla kavga etmşti ..anlamadm gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kıskançlıktan olabilir fakat kangallar kendi sahiplerine aşırı derecede bağlı ve sadıktırlar. bir kavga durumunda onlara saldır demediğiniz sürece, ölene kadar bir köşede öylece dururlar. bence başka bir türlü sorun olabilir. hele kangallarda bu tip bir sorun ilginç, bencede bir veterinere danışırsan iyi olur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kangalin belki diger kopegin kokusunu almis olabilir yada sen diger kopegi severken gormusse kiskanmis olabilir bir iki gun daha onamaya calis ilgilen onla eger eskisi gibi davranmazsa veterinere danis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ilginç... lord aslında güzel açıklamış.. kangallar kolay kolay unutmaz olayları ve insanları. bağladıktan sonra onu döven birisi varsa kardeşin gibi, aynı durum olacak diye yapmıştır muhtemelen..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 neyseki şimdi aramız biras düzeldi ama aynı şey tekrarlancak die yaklaşmaya korkuorum ona..bakalım umarım zamanla geçer :)[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gecer hayvanlar bazen bır seyden etkılenır ondan yapmıs olabılır..Korkma gıt sev ...:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 biraz geç cevaplamış olcaz ama..Geçmiş olsun.Ne oldu bari aran düzeldimi,Yemedi demi seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne bicim kopek bu ya? herhalde terbiye veremessin, versen yapamaz boyle bi hareket.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gecmis olsun kotu bi duygu. bende alacam bi tane yemez insallah beni.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar