Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Alıyorum!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

yok be evcil kurt iste

bizim komsunun vardı 2 tane, bi disi bi erkek, cok tatlılarıd, evet uluyolar bazen, gidip severdim uysal hayvanlar iste sevilmeyi fln cok seviyolar.

bisiklete baglayıp kosturmaya calsırısan yuvarlanırsın deneme yani, depar atar ters cevirir bisikletini ole filmlerdeki gbii tos pembe senin istegin dogrultusunda kosturmaya alıstırman cok zmn alır.
sen alıstıktan sora sana biraz geah yavrum geah karabaş fln diye kosturursun arkandan[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eh biraz ama dost hayvan falan diyor neyse allah sonumu hayır etsin :)

-----
Sibirya Kurdu Dinlemedi!
Kuşadası'nda genç olan bir çocuk sibirya kurdu ile oynarken sibirya kurtunu kızdırması kurtun ise inatçı olması durumu iyice kötüleştirdi.Kurt ile oyun oynayayım derken biranca çeketini kapan ve 1-2 saniyede kapan ufak 10 günlük husky daha sonra sahibine saldırıyordu ancak sahibi bu durumu görünce kaçtı.. :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

oo sen daha kopek isirir mi diye soruyosan sictin demektir...

O isirinca sende isiracaksin, denendi test edildi... Yalniz tuyleri tukurmek yarim saat kadar aliyo[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 02 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki:
husky alma soğuk yerde yaşamıyorsan.
cocker, beagel felan alma, küçücük hayvanlar. Git kedi al daha zevkli.

Köpek alcaksan alman çoban köpeği, golden retriever gibi birşey al.

Benim ve birçok tanıdığımın golden'ı var. Çok da memnunlar. Köpek dediğin hayvanın, hep senin yanında olacak, sana arkadaşlık edecek bir hayvan olması lazım. Uysal ve iri köpeklerden seç.

pek okumadım mesajları ama bone iyi demiş
bi de köpek dediğin illaki ısırıyo. bizim alman kurdu da ısırıyo (şimdi bi sazan çıkar kurt diil o çoban köpee der :-p ...) ama kanatmıyo. yani oyun amaçlı hafifçe dişler. sonra ısırmadan bırakır. küçük köpekler anlamaz o işten. dişleri de sivri olduğu için direk kanatırlar.

bide yazık huskye. hergün gezdirmek falan lazım onu bi-iki saat. sıcağa adapte olur ama hayvanda yazın bisürü saçma sapan alerji çıkar üzülürsünüz.

diğer hayvanların gibi olmaz inşallah orc-lord...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 03 July 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 03 July 2003 12:03 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 02 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki:
husky alma soğuk yerde yaşamıyorsan.
cocker, beagel felan alma, küçücük hayvanlar. Git kedi al daha zevkli.

Köpek alcaksan alman çoban köpeği, golden retriever gibi birşey al.

Benim ve birçok tanıdığımın golden'ı var. Çok da memnunlar. Köpek dediğin hayvanın, hep senin yanında olacak, sana arkadaşlık edecek bir hayvan olması lazım. Uysal ve iri köpeklerden seç.

pek okumadım mesajları ama bone iyi demiş
bi de köpek dediğin illaki ısırıyo. bizim alman kurdu da ısırıyo (şimdi bi sazan çıkar kurt diil o çoban köpee der :-p ...) ama kanatmıyo. yani oyun amaçlı hafifçe dişler. sonra ısırmadan bırakır. küçük köpekler anlamaz o işten. dişleri de sivri olduğu için direk kanatırlar.

bide yazık huskye. hergün gezdirmek falan lazım onu bi-iki saat. sıcağa adapte olur ama hayvanda yazın bisürü saçma sapan alerji çıkar üzülürsünüz.

diğer hayvanların gibi olmaz inşallah orc-lord...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 03 July 2003 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]

beagle ile cocker'ı aynı sınıfa koyarak köpeklerden pek anlamadığını belirtmiş adam. sen de "iyi yazmış" diyosun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
evet beagleler süper :)
husky geliyormuş sanırım yani siparişi verilmiş artık geri dönme şansım yok gibi..
ısırırmı cidden bu husky? :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
husky için kısa bir film yapmışlar;
Tıklayın

bayagı soguğa karşı dayanıklıymış 40derece sıcaklıga dayanıyormuş -60 dereceyede kadar dayanabiliyormuş..
filmdede görüyoruzki dana gibi güçlü :)
sahiplerinin sözünüde dinliyorlardı :)

başka bir kaynak ise;
Husky hoş görünüşlü bir köpektir. Bu görüntüsünün altında ağır işlerin üstesinden gelen bir köpek vardır. Kızak çeken köpeklerin genel adı husky olsa da sibirya husky'si resmen bilinen tek ırktır. Kurt görünümündeki husky çok uysal şefkatli, insanlara çok yakın bir hayvandır. Ama bekçilik görevine pek yatkın değildir. Havlamaz daha çok kurt gibi ulur.

Husky'nin diğer köpeklerden ayıran özelliklerden birisi de kedi gibi yalanarak kendini temizlemesidir. Husky'ler kendi kendini temizleme özelliklerinden dolayı pek sık yıkanma ihtiyacı duymazlar.

demiş oo iyi banyo yaptırmaya ihtiyaç yok ama olmaz tabi banyosuz ;)
uysalmış dostmuş yani pek ısırmaz snrm :)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 03 July 2003 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tabiki bizimkiler eve almak istemiyor aslında ancak onlar o kdr alışacak seveceklerki snrm mecbur kalacaklar gibi :)
1 ay bakmam en az 2 ay :)[hline]===> orc_lord <===
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...