Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Böyle yolda yürürken sergiledikleri tavılar ve hareketleri beni bazen uyuz ediyor.(Tabii Türk Kızları derken kastim Hepsi degil belirteyim)Yani bilmiyorum size denk geliyormu ama öyle hareketler felan sanki karşısında öcü felan görüyo burnunu kıvırmalar artistik tavirlar . Kopuyorum bende öyle olunca. Böyle laf yapıştırmak geliyo içimden ama neyse diyorum ayni ayara inme sen :D[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sende ayni tawri sergile abi sonuyo havalari 2 dk sonra :) bide arkadaslarla cok kil oldugumuz kiz felan olursa biraz yaklasip yanindan gecerek '' yok beee cirkinmis'' dioz cok güzel bozuluyolar :-p[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ben insanları türk, kız falan gibi kategorilere ayırmayı sevmem. Genel olarak insanların o tavırlarından tiksinirim ki bunun ne türklükle ne de kadınlıkla doğrudan alakası vardır. Çünkü onlar insan[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yazını okuyunca Bekir Coşkun'un geçenlerde insanlıkla ilgili yazdığı bir yazıyı hatırladım cok haklısın[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Belki adam diger milletten kizlarin davranis sekilleri gormedi ve genelleme yapamiyor olamazmi ? olur[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 sende haklisin ama öyle :D[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Çok açık ve net, yani gittim gördüm de ondan söylüyorum 1. Türk kadını kadar hem çirkin hemde buna karşın bu kadar burnu kalkık bir ırk daha görmedim. 2. Türk erkeği kadar aç, abaza bir ırkta görmedim. Özellikle ikincisi birinciye yol açıyor olmasın :-) Edit: Yazım hataları[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 19 November 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Fedaykin aynen öyle kesinlikle o ikinci şık varya nelere kadir bence. Yoksa biz tümüyle abaza bir toplummuyuz ? :D[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Yok toplumun genel yapısında hem fiziksel hem manevi bir açlık söz konusu olduundan ne ilişki, ne ticaret, ne aile doğru dürüst olabiliyor mutlaka bir yerlerde birileri birilerini "yeme" eylemine meyilli olduundan her alanda sosyal bozukluk ortaya çıkıyor. Bunların düzelmesi için önce doymak lazım. Tabi fiziksel doygunluk mümkün birşekildede manevi doygunluk ııh o karışık işte.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 19 November 2003 14:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 fedaykin ii demiş +1 Not: bu topic e atılacak her mesaj da terlik korkusu olmayacaksa ne olim ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bone yok öyle bişi bende aç gibi bakacak pozisyonum yok oyarlar gözümü :D[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: BonePART, 19 November 2003 14:36 tarihinde demiş ki: sen one her acıgında atlıcaksın izlenii veriyosan oda ole burnu 2 metre haada gider tabe benim kızlarla meela ole bi sorunum yok wqalla rahatım şu bir aralar çektigimiz tophane resimlerini koyim istersen pozisyonu tartışırız :P[hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 19 November 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Kızların hepsi sürü halinde dolaşan yaratıklardır (ne güzel söylemiş şair) zaten hava yapmaktan artislik taslamaktan hepsinin insani beyin fonksiyonları ölmüştür bu ana kadar çakmadıysanız yuh.Erkek yüzünden birbiriyle kavga edip 2 senedir hala barışmayanlar var bizim okulda.Tipler ya :D Hepsi öyle değildir ama bazen cidden melek gibilerine çıkmıyor değil ama.istisnalar kaideyi bozmaz.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bir sonraki msg.. editleyim derken quote lamişim ... [Bu mesaj hired_gun tarafından 19 November 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hayatlarinizi onlara endekşli kurduğunuızdan dolayi doğal... konuştuğum hiç bir yabanci erkekte okuyayim askere gideyim işe gireyim EV-YUVA kurayim gibi uzun vadeli bir plan , programa raslamadim, bende de olmadiği için ailem tarafindan türk standartlarina çekilmeye uğraşmaktayim ( ileri derecede anne ve babadan duygu sömürüsü "oğlum şu dunya gözü ile bir torun sevsek.... sen tüm hayatini kariyerini kazancını eğitimini evlenmek için kurarsan olacağı budur.. çünkü hatun kişi bilkmekyedir ki kendini ne kadar ağırdan satarsa , okadar iyi yaşam standartlarina sahip olacak , ALICISI daha statülü daha , iyi eğitimli , daha zengin olacak [Bu mesaj hired_gun tarafından 19 November 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 simdi hele boyle gezinti mekani olan ana caddelerde tenha kaldirimda karsilasilirsa, turk kizi bombos kaldirimda 15 metre uzaktan seni tespit eder, gerilim baslar, 10 m yakina kadar genel olarak uzay/zamana serbest bakilir, 5 m yakinsagindan itibaren erkekten hafifce obur tarafa dogru buyuk bir kasilim icinde goz tutulup erkege kesinlikle bakilmayarak 'ben bakmiycam zkimde degilsin havasi vericem ama erkeksin sen bakicaksin bana manasiz olsa da mecbursun' fenomeni uygulanir. antalya kizlari ozellikle boyledir. istisna yapiyorum, izmirde bu olay gormedim, izmir kizlari kadinlari dunya ahret saygimi sevgimi kazanmistir. hic suphesiz ki izmir kizlari turkiyenin en guzel kizlaridir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 izmir süper mekan hem kızları güzel hemde havalı-sımarık-burnu kalkık DEGİLLER erkeklerde gerçi dier sehirlerdeki gibi öheahğhh diye salya akıtarak bakmıyolar orda süper ortam valla keşke orda okusaydım uniyi :([hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Alala bu Manisaya yakın olan İzmir dimi bu konuştuğumuz. Hani benim 23 senemi geçirdiim İzmir.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: unity100, 19 November 2003 15:34 tarihinde demiş ki: simdi hele boyle gezinti mekani olan ana caddelerde tenha kaldirimda karsilasilirsa, turk kizi bombos kaldirimda 15 metre uzaktan seni tespit eder, gerilim baslar, 10 m yakina kadar genel olarak uzay/zamana serbest bakilir, 5 m yakinsagindan itibaren erkekten hafifce obur tarafa dogru buyuk bir kasilim icinde goz tutulup erkege kesinlikle bakilmayarak 'ben bakmiycam zkimde degilsin havasi vericem ama erkeksin sen bakicaksin bana manasiz olsa da mecbursun' fenomeni uygulanir. antalya kizlari ozellikle boyledir. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com ahanda kesinlikle +1[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Aşk , onun bulunmaz bir hint kumaşı olduğunu düşündüğün zamanla , hıyarın teki olduğunu farkettiği zaman arasında geçen zamandır.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Alexi Başka bişi demiş alakasi yok neyse :D[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: fedaykin, 19 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki: Çok açık ve net, yani gittim gördüm de ondan söylüyorum 1. Türk kadını kadar hem çirkin hemde buna karşın bu kadar burnu kalkık bir ırk daha görmedim. 2. Türk erkeği kadar aç, abaza bir ırkta görmedim. Özellikle ikincisi birinciye yol açıyor olmasın :-) Edit: Yazım hataları[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 19 November 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] oha süfer :) Birde Unity'e katılmamak elde değil ;] Konyanın gızlarıda böyle hehe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Hint kumaşından aklıma geldi süper bi söz =).[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ya var benimde bitane tanıdığım kendini bişey sanıo ya uyuz oluyorum. hiç güzel olmamasına rağmen tavrıları görüceksiniz. Gül-Geç yapıyorum bende gördükçe.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merovingian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: fedaykin, 19 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki: Çok açık ve net, yani gittim gördüm de ondan söylüyorum 1. Türk kadını kadar hem çirkin hemde buna karşın bu kadar burnu kalkık bir ırk daha görmedim. 2. Türk erkeği kadar aç, abaza bir ırkta görmedim. Özellikle ikincisi birinciye yol açıyor olmasın :-) Edit: Yazım hataları[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 19 November 2003 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] kesinlikle arz talep ilişkisi.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar