eray89 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ya Ben Guzel Bir Server Kurmustum 55 i sildim simdi aynı sekilde yukluyorum mesela nightmare cıkarıyom adam gibi oluyor ustune binince mare oluyor her yer spawn taslarıyla dolu falan ??? Yardım pls[hline]İtibar En Büyük Hazinedir... Pvp den Anlamayan Grandmaster Olacagima Pvp den Anlayan Apprantice Olurum Daha İyi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 hahah :) komik bi vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eray89 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Gulecegine Yardımcı Ol Uhuhuuuuuu Ühüüüüü :( :( :( Ya Oyun Oynancak Serverda yokki adam gibi[hline]İtibar En Büyük Hazinedir... Pvp den Anlamayan Grandmaster Olacagima Pvp den Anlayan Apprantice Olurum Daha İyi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Loginini Ver Bi Göz Atam[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 .debug yazarsan problemin cozulur bence...[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ahah harbi debug dan olacağı hiç aklıma gelmedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 :tebrikz:[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar