Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı kaybımız Windshade!!!

Xanthe

Öne çıkan mesajlar

said:
Mirzabey, 24 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki:
intihar girişimi medyaya gelseydi peh diyorum size

girişim değil ama bu sonucu gelmiş bir olay..

ayrıca intihara özendirmek nedir ben onu anlamadım
lütfen bu bir şaka ise söyleyin kızmıcam..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

Msn mi icq mu tam cozemedim ama ordaki diyolaglar gayet ilginc arkadas olecem diyor vaktim kalmadi vs diyer kisi hala isin gırgırında ne diim ceken bilir..

Allah ahfetsin umarım kurtulus olmustur[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

okuldan bir arkadaşa sordum da , gerçekmiş arkadaşlar. boğaz köprüsünden atlamış.

lise 2'deyken okula ben tanıştırmıştım sadun'u.

iyi çocuktu , muhabbeti güzeldi. din hocasına ilk günden sigara var mı diyerek bir ilke imza atmıştı.

velhasıl iyi çocuktu , neden böyle yaptı bilmiyorum.
toprağın bol olsun saduncum.
seni unutmayacağım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

ah be sadun be.

ilk başta ümitsizlikten sandım intaharını. her cuma okula keyfi gelmediğini sanıyordum ama diyaliz makinasına bağlanıyormuşsun , sonradan öğrendim. seni okulda ilk tanıştırdığım zaman insanlarla , direk sigara istemiştin. hem hastaydın , hem de üzerine gidiyordun , oldu mu be saduncum.

ama sana kızdım , nevgül yüzünden intahar ettiğini söylüyorlar.
sen ki kanada'da 1 sene kalmış ama gele gele bizim kıytırık okulumuza gelmiştin. üstelik kendine çevre de yapmıştın çok güzel . NEDEN sadun.

niye gittin.

deliye döndüm gece gece.

of sadun , ellerim ayaklarım titriyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 24 Kasım 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
okuldan bir arkadaşa sordum da , gerçekmiş arkadaşlar. boğaz köprüsünden atlamış.

$u mesajı görene kadar bunun saçma bi $aka olmasını diledim hep,inanmak gelmedi içimden..ama bu mesajı görünce yıkıldım yemin ederim..
erhanlar,sadunlar..daha sırada kim var ya?daha ne kadar sürücek bu böyle?daha çok genç diilmiyiz ya
offf
:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
eğer saka felansa cidden hepiniz bannanıcak yane bu kadar basit delirdim su an evde sakaya dahil herkes bannansın diye herkese basvurcam sakaysa
bu ne be
ya olamaz yua

keşke şaka olsa.. keşke banlansak![signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy
not everyone who gets you out of shit is your friend
and when you are in deep shit, keep your
mouth shut.
Sosyal ağlarda paylaş

Banlanmayi hic bu kadar istememistim.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...