Jester Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ... ne denebilir ki... topragı bol olsun :([signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 başımız sağolsun :( allah rahmet eylesin... [signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 23 Kasım 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 sürekli bu topiği umutla açiorum windshade çıkacak mesaj atacak bunlar yalan ölmedim ben diecek ama galiba sadece kendimi kandırıyorum :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bende yalanlama var mı diye girdim ama yine yok :( haberlerde falan da heryerde araştırdım böyle bir haber bulamadım :([signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Sahsen bende bir oyun oldugunu dusundum.. Haberlere baktim ama bulamadim.. Umarim gercekten bir oyundur. off[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 evet ii fikir.. Tv'ye neden yansımadı acaba?[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 televizyonalr inatahara özendirdiği için intihar haberlerinin yayınlamamaya başladı[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirzabey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Türkiye' de işlenen her cinayet he rintihar ve intihar girişimi medyaya gelseydi peh diyorum size[signature][hline]Mirza Bey Tescilli Elan Realms Forum Manyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Şuana kadar gözümün önünde kaç kisi öldü ama hiçbiri haber olmadı, ama istanbul'da birinin kolu kırılsa haber oluyor.. Buna şaşarım ben.[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Mirzabey, 24 Kasım 2004 00:33 tarihinde demiş ki: intihar girişimi medyaya gelseydi peh diyorum size girişim değil ama bu sonucu gelmiş bir olay.. ayrıca intihara özendirmek nedir ben onu anlamadım lütfen bu bir şaka ise söyleyin kızmıcam..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Msn mi icq mu tam cozemedim ama ordaki diyolaglar gayet ilginc arkadas olecem diyor vaktim kalmadi vs diyer kisi hala isin gırgırında ne diim ceken bilir.. Allah ahfetsin umarım kurtulus olmustur[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Allah rahmet eylesin..[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 olm siz ciddi misiniz windshade benim okul arkadaşım lan hasiktir[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 okuldan bir arkadaşa sordum da , gerçekmiş arkadaşlar. boğaz köprüsünden atlamış. lise 2'deyken okula ben tanıştırmıştım sadun'u. iyi çocuktu , muhabbeti güzeldi. din hocasına ilk günden sigara var mı diyerek bir ilke imza atmıştı. velhasıl iyi çocuktu , neden böyle yaptı bilmiyorum. toprağın bol olsun saduncum. seni unutmayacağım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ah be sadun be. ilk başta ümitsizlikten sandım intaharını. her cuma okula keyfi gelmediğini sanıyordum ama diyaliz makinasına bağlanıyormuşsun , sonradan öğrendim. seni okulda ilk tanıştırdığım zaman insanlarla , direk sigara istemiştin. hem hastaydın , hem de üzerine gidiyordun , oldu mu be saduncum. ama sana kızdım , nevgül yüzünden intahar ettiğini söylüyorlar. sen ki kanada'da 1 sene kalmış ama gele gele bizim kıytırık okulumuza gelmiştin. üstelik kendine çevre de yapmıştın çok güzel . NEDEN sadun. niye gittin. deliye döndüm gece gece. of sadun , ellerim ayaklarım titriyor.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Allah rahmet eylesin , mekani cennet olsunn =( Cok kotu bir olay insallah istedigi gibi bir yer bulmu$tur diger tarafta yakinlarina ve sevenlerine ba$ sagligi dilerim...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 allah rahmet eylesin, geride kalanların başı sağolsun, eğer gazeteye bir ilan verilecekse bende katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Head, 24 Kasım 2004 01:40 tarihinde demiş ki: okuldan bir arkadaşa sordum da , gerçekmiş arkadaşlar. boğaz köprüsünden atlamış. $u mesajı görene kadar bunun saçma bi $aka olmasını diledim hep,inanmak gelmedi içimden..ama bu mesajı görünce yıkıldım yemin ederim.. erhanlar,sadunlar..daha sırada kim var ya?daha ne kadar sürücek bu böyle?daha çok genç diilmiyiz ya offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tanri ailesine sabir versin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: BonePART, 23 Kasım 2004 21:49 tarihinde demiş ki: eğer saka felansa cidden hepiniz bannanıcak yane bu kadar basit delirdim su an evde sakaya dahil herkes bannansın diye herkese basvurcam sakaysa bu ne be ya olamaz yua keşke şaka olsa.. keşke banlansak![signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Banlanmayi hic bu kadar istememistim.[signature][hline]...and shepherds we shall be, for thee, my lord, for thee. power hath descendth forth from thy hand that our feet may swiftly carry out thy command. so we shall fall river forth to thee. and teeming with souls shall it ever be.. in nomine patri, et felie, et spiritus scanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 böbrek başlığı ile dikkatimi çekmişti, bu kadar kolay vazgeçmesine mi üzülsem gençliğinin baharında öldüğüne m i bilemiyorum ki...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 çok üzüldüm. tanımamama ragmen... off saka olsa keske...[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hepimize geçmiş olsun[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 .. :([signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar