Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu müziği ariyorum YARDİM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıkıyorum

Sarah McLachlan - Silence?? ama kendisi Nova Scotia doğumlu Kanadalı :-? [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 07 Ağustos 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
emma shaplin??spente le stelle die bi şarkısı wardı..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar..

[Bu mesaj wussy tarafından 07 Ağustos 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kızarız, izlandalı o! ama topiği açan kişi yanlış yazdıysa ona kızarız çünkü björk'ün it's oh so quiet adlı bir şarkısı var.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
sinead o'connor da olabilir bi de onu dene ama şarkı hakkında biraz daha bilgi lazım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
sesinden kadının irlandalı mı olduguna vardın ona bakarsan whitney houstonu dinlerken aklıma gayler geliyo :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Mesaj tarihi:
saçmalama kadinin irlandali olduğunu ve şarkinin sozlerinin çok sessiz olduğunu kafamdan uydurmadim herhalde
said:
Fransua, 07 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
sesinden kadının irlandalı mı olduguna vardın ona bakarsan whitney houstonu dinlerken aklıma gayler geliyo :D
  • Yeni Oluştur...