Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız ? ( tatil ikilemi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya
kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan

ya da

londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem

karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ?[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
valla şimdi senin ne istediğine bağlı kum güneş kızlar full geyik mi ?
yoksa yabancı bi ülkede dil öğrenmek, terorist olabilme ihtimaline karşın beyninden vurulmak mı?

zor bi karar :)[signature][hline]Everything burns...
Mesaj tarihi:
Ben olsam arkların olduu geyik ortamın olduu mekanı seçerdim..[signature][hline]... LeviathaN ...

For once upon a time
From the binds of your holiness
I could always find
The right slot for your sacred key
Mesaj tarihi:
KEsinlikle londra'yı seçerdim ben olsam.

Daha önce bi yaz ayında da gidip 1 ay kalmıstım hala unutamıyorum yani Denize kuma gunese ulkende gıdersın herzaman.

Londraya git bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
londra. manyak manyak bagırıp trene dogru koşmassan sorun yok.Şaka maka bence yurtdısına git neresi olursa olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
otel çok daha mantıklı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
ne kadar uzak o kadar ii her zmn için ben londra'yı tercih ederdim hem ucuzlamıştır oralar terör dolasıyla hemde farklı bir ülke gezmenin tadı bambaşka[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one

[Bu mesaj paparnoz tarafından 26 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2 sinide yap
1 hafta tatil yap ablanın yanında 1 hafta az kal

veya kura çek ikisi arasında
sonuçta 2 side güzel şey.

veya londrayı salla terörr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
yahu sen alanyaya gitmedin mi zaten? hala ne denizi ne güneşi? git babalar gibi londraya, ohh mis bu sıcakta şimdi orda yağmur falan da vardır serinlersin, iki gavur gör :pP, müzesidir diskosudur barıdır bi bak bakalım nasılmış[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
Biz arklarla gittik antalyaya yaz sonu gibi 1 da gidicez nasi eglendigimizi her duyan gelmek istiyo tabiki antalya hersey dahil olmasi ve para harcama derdi olmamsi super oluyo zaten :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
ben olsam geyigi seçerim arkadaslarımla kemere giderim daha zevkli olur.. ama sen dil ögrencem fln dersen londraya git derim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Boşver londra da naapacan. Git arkadaşlarınla kuzenlerinle daha çok eğlenirsin.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Deactivated...
Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 26 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya
kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan

ya da

londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem

karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ?

londra derım eger takılcagın bırı warsa kesınlıkle
  • Yeni Oluştur...