Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siz olsanız ? ( tatil ikilemi )

jacabo

Öne çıkan mesajlar

sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya
kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan

ya da

londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem

karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ?[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

londra. manyak manyak bagırıp trene dogru koşmassan sorun yok.Şaka maka bence yurtdısına git neresi olursa olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

otel çok daha mantıklı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar uzak o kadar ii her zmn için ben londra'yı tercih ederdim hem ucuzlamıştır oralar terör dolasıyla hemde farklı bir ülke gezmenin tadı bambaşka[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one

[Bu mesaj paparnoz tarafından 26 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sen alanyaya gitmedin mi zaten? hala ne denizi ne güneşi? git babalar gibi londraya, ohh mis bu sıcakta şimdi orda yağmur falan da vardır serinlersin, iki gavur gör :pP, müzesidir diskosudur barıdır bi bak bakalım nasılmış[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Biz arklarla gittik antalyaya yaz sonu gibi 1 da gidicez nasi eglendigimizi her duyan gelmek istiyo tabiki antalya hersey dahil olmasi ve para harcama derdi olmamsi super oluyo zaten :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 26 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya
kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan

ya da

londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem

karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ?

londra derım eger takılcagın bırı warsa kesınlıkle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...