jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan ya da londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla şimdi senin ne istediğine bağlı kum güneş kızlar full geyik mi ? yoksa yabancı bi ülkede dil öğrenmek, terorist olabilme ihtimaline karşın beyninden vurulmak mı? zor bi karar :)[signature][hline]Everything burns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben olsam arkların olduu geyik ortamın olduu mekanı seçerdim..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eahu bende ona karar veremedim canlı bomba sanarlar filan :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 KEsinlikle londra'yı seçerdim ben olsam. Daha önce bi yaz ayında da gidip 1 ay kalmıstım hala unutamıyorum yani Denize kuma gunese ulkende gıdersın herzaman. Londraya git bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 londra. manyak manyak bagırıp trene dogru koşmassan sorun yok.Şaka maka bence yurtdısına git neresi olursa olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Londra sakat , bomba falan. :P Londra'ya git.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 otel çok daha mantıklı[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bencede yurt dışına git yane.Bizim arkadaş geçen sene 1 ay gitti şimdi yeniden gitcem diyor ve bişeyler daha diyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne kadar uzak o kadar ii her zmn için ben londra'yı tercih ederdim hem ucuzlamıştır oralar terör dolasıyla hemde farklı bir ülke gezmenin tadı bambaşka[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one [Bu mesaj paparnoz tarafından 26 Temmuz 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 2 sinide yap 1 hafta tatil yap ablanın yanında 1 hafta az kal veya kura çek ikisi arasında sonuçta 2 side güzel şey. veya londrayı salla terörr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 git otele bronzlaş abur cubur ye yüz dal çık ooooh ...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 otel daha mantıklı bencede.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bende otel fıkrıne dhaa cok ısınmaya basladım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yahu sen alanyaya gitmedin mi zaten? hala ne denizi ne güneşi? git babalar gibi londraya, ohh mis bu sıcakta şimdi orda yağmur falan da vardır serinlersin, iki gavur gör :pP, müzesidir diskosudur barıdır bi bak bakalım nasılmış[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya alanya sayılmaz bı bok yapmadım orda :) apartman katında aıleyle bıde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bence de Londra'ya git.. Kaçmaz bu fırsat..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Biz arklarla gittik antalyaya yaz sonu gibi 1 da gidicez nasi eglendigimizi her duyan gelmek istiyo tabiki antalya hersey dahil olmasi ve para harcama derdi olmamsi super oluyo zaten :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben olsam geyigi seçerim arkadaslarımla kemere giderim daha zevkli olur.. ama sen dil ögrencem fln dersen londraya git derim..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yurtdışı daha iyi gibi[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Boşver londra da naapacan. Git arkadaşlarınla kuzenlerinle daha çok eğlenirsin.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kemer[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kemer yau.ablan londradaysa hep orda, daha sonra gidersin oraya ..arkadaşlar iyidir :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sanırım londra ya gitcem neyse saolun :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: jacabo, 26 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: sımcık efenım benım 1 tatıl hakkım var bunu ya kemerde 5 yıldızlı bı otelde devremulk olaraktan hersey dahıl 10 gun bı yerde kullancam kuzenım arklarımla filan ya da londra ablamın evine gitcem 2 3 hafta gibi ne kadar ıstersem orda kalcam gezcem karar veremiyorum siz olsanız ne yapardınız ? londra derım eger takılcagın bırı warsa kesınlıkle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar