Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 laptopumun klavyesine surekli kül toz vs şeyler dokulmekte ve son zamanlarda tuşlara basmak daha zorlaştı.bu klavyeyi nası temizleyebilrim şöyle bi tarafından bastırıp komple sokmek mumkun mu klavyey sonrada üfleyerek temizlemek falani[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 toshibaya gotur temizlet.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 laptopların klavyesi farklı oluyor, rahatlıkla tuşları tek tek çıkartıp temizleyebilirsin. ama nazik davran minicik çıkıntılar var. 1 tanesini çıkartıp incelersen çok rahat anlarsın demek istedigimi. mesela bendeki dell tuşları yukardan aşagıya dogru üst taraftan hafifce kaldırarak çıkartılabiliyor. bende geçen ay temizlemiştim. düzgün yaparsan bir zararı olmaz. kesinlikle zorlamamaya dikkat et yalnız. birde sagından veya solundan tutup çekme. üstünden veya alt kısmından kaldırıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 yok yok ugrasma sen direk gotur toshibaya. eksik tuslarini da tamamlat gel.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya valla bi tane tuşu sökük zaten ama bi turlu yerine takamıyorum o yuzden teker teker çıkarıp temizlemek korkutuyor beni.toshibaya götüriyim en iyisi halletsinler.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 deterjanlı su iyi olur aslında..toşibadada yapacakları bişi yok zaten..hem onlar herkezinkiyle birlikte yıkar pis pis ıyy ne o öyle..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bi ara PC klavyemin space tuşunun altından döner çıkmıştı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zuahha..döner ha aç seni:) valla süpürge ile tozları alabilirsin bi de bende duydum ama kırarım diye denemedim daha tuşları kaldırmayı asus var asusu olan ve bu işi yapan varsa p.m atabilir mi?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 benim arkadaasın klavyeden karınca kolonisi çıkmıstı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok gicik bi durum ya cok cabuk kirleniyor.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar