Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Ulubatli, 04 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki: archer allah bana ve tüm patilere sabıh ihsaneyleye...ne diyim... niye böyle ağır ithamlarda bulunup ortamı geriyosun? varsa derdin özele at anlaşın ordan bunnar gizli konular diil.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bırak şimdi gökhan ben şahidim :D[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 89lular olarak genellemek yanlış bu 87ve gerisinden gelen nesil daha bi gelişmiş gözlemlediğim kadarıyla. Yorum istiyorsanda zeka düzeyleri normal ve yaşıtları kadar oluyor ama sadece fiziksel yönden gelişmiş oluyorlar bi anormallik yok yani düşüncem budur. =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Olm abartmayın lan burası okuldaki geyik gurubu diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 büyük gösteren kızlar hakkında düşünmüyorum.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ulan ettiniz topiin icine ya brakıom lan topici azad ediom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz dostum msn fln warsa atabilirmisn?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sevmiyorum onları ı ıh[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya asıl ruslar çok büyük gösteriyor. tatilde bi kız vardı arkadaş (85li) yaklaşacak tırsıyor bi taraftan çünkü kız 25-26 yaşında gösteriyor. adam bi gitti yanına kız 86lı çıktı. ayrıca size bi arkadaş gösteririm (85li) bariz 92li gösteriyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya sevmiyorum ole kizlari.kiz 15 yasinda 20 yasinda cocukla cikiyor kendini bi bok saniyor farklinda deiller ama bence cocuklar bunlari kullaniyor... ben hoslanmiyorum elimden geldigince uzak durmaya calisiorum bolelerinden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: archer, 04 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz dostum msn fln warsa atabilirmisn?:D walla kusra bakma suan onla özel ilgileniyorum.bi kaç ay once benle cıkmak istedi kabul etmedim.sora cok pişman oldum ben kovalıyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Diablo, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz Aynen benim var bir arkadaşım öyle. Yazın tanışmıştık. Kendi yaşını söyleyene kadar ben 85 falan sanıyordum. Meğer 90lıymış. Hatta bizim arkadaş "uff abi o kız kim" dedi. Yaşını duyunca ölüyordu kalp krizinden :D Çok zararlı insan beklemediği durularla karşılaşabilir yani :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 cok güzel şeyler,fantazi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu konudan 89 lularda şikayetçi (kardeşim)abi ne bu diyo ben kız benden büyüktür diye ole bakmazken bi bakıyom kız 89 lu..(tabi o farkedince kız bi arkının abisiyle çıkıyo oluyo genelde..):)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 antalyada bi sürü 14 yaşında rus var maşallah hepsi 20 yaşında gibi 1.80 boy falan..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Fistan, 05 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: antalyada bi sürü 14 yaşında rus var maşallah hepsi 20 yaşında gibi 1.80 boy falan.. Bir bakıyoruz 2 güne kalmadan bütün pati Antalya'da toplanmış :D Sen söyledin sana geliyoruz kalmaya :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: khalad, 05 Ağustos 2005 00:14 tarihinde demiş ki: cok güzel şeyler,fantazi :D [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bende 90lıyım ama 88li diyenler bilem çıkıyo oluo böle heywanlıklar :)[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 şilede böyle bir kızla tanıştım bakım şöyle biraz daha kassa "çocuk ilkokula başladı mı?" diyeceğim.. ama yok işte 87 li çıktı bu[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 o değil de kızı kesiyon abi işte tanışıyon muhabbet gidiyo ha olur vaziyetlerinde sonra okulu felan soruyon yaş öğrenmek için diyor lise 1 veya hazırlık hönk??? sonra soruyon sen kaçlısın diyor 90 LI çatırt ! bence çok bo..tan bir durum :D[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya ben de kardesinke gezerken hanginiz daha buyuk die sorduklarında deli oluyorum.essek herif belli deil mi(gayet yasımda gosterririm)kız universiteli! allahım bok var surekli bu muhabbet ayrıca kime ne be kimin buyuk oldugundan![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya of şimdi onla ne yatarım bea. Muhabbeti mi yapmak lazım illa :( Yani topic zaten sonucu belli tamam sustum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 onlar çok manyak oluyolar. her yönden.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: BabacumMostors, 05 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki: şilede böyle bir kızla tanıştım bakım şöyle biraz daha kassa "çocuk ilkokula başladı mı?" diyeceğim.. ama yok işte 87 li çıktı bu Ya o çok kötü bişey :( tanıdığım var öyle cocuk 20 yaşında falan ama cocuksu çok kötü ya :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar