Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Gösteren Kızlar Hakkında Ne DüsünüosunZZ??

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

said:
Ulubatli, 04 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
Xan, 04 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
archer allah bana ve tüm patilere sabıh ihsaneyleye...ne diyim...

niye böyle ağır ithamlarda bulunup ortamı geriyosun? varsa derdin özele at anlaşın ordan

bunnar gizli konular diil.[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

89lular olarak genellemek yanlış
bu 87ve gerisinden gelen nesil daha bi gelişmiş gözlemlediğim kadarıyla.
Yorum istiyorsanda zeka düzeyleri normal ve yaşıtları kadar oluyor ama sadece fiziksel yönden gelişmiş oluyorlar bi anormallik yok yani düşüncem budur. =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

ya asıl ruslar çok büyük gösteriyor. tatilde bi kız vardı arkadaş (85li) yaklaşacak tırsıyor bi taraftan çünkü kız 25-26 yaşında gösteriyor. adam bi gitti yanına kız 86lı çıktı.

ayrıca size bi arkadaş gösteririm (85li) bariz 92li gösteriyor.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
archer, 04 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz

dostum msn fln warsa atabilirmisn?:D

walla kusra bakma suan onla özel ilgileniyorum.bi kaç ay once benle cıkmak istedi kabul etmedim.sora cok pişman oldum ben kovalıyorum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 04 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
ben size 90 lı bi kız gösterim.1.85 boyu var suan.ve manken gibi.aşık olursunuz

Aynen benim var bir arkadaşım öyle. Yazın tanışmıştık. Kendi yaşını söyleyene kadar ben 85 falan sanıyordum. Meğer 90lıymış. Hatta bizim arkadaş "uff abi o kız kim" dedi. Yaşını duyunca ölüyordu kalp krizinden :D Çok zararlı insan beklemediği durularla karşılaşabilir yani :D[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 05 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
antalyada bi sürü 14 yaşında rus var maşallah hepsi 20 yaşında gibi 1.80 boy falan..

Bir bakıyoruz 2 güne kalmadan bütün pati Antalya'da toplanmış :D Sen söyledin sana geliyoruz kalmaya :D[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

şilede böyle bir kızla tanıştım bakım şöyle biraz daha kassa "çocuk ilkokula başladı mı?" diyeceğim.. ama yok işte 87 li çıktı bu[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de kardesinke gezerken hanginiz daha buyuk die sorduklarında deli oluyorum.essek herif belli deil mi(gayet yasımda gosterririm)kız universiteli! allahım bok var surekli bu muhabbet ayrıca kime ne be kimin buyuk oldugundan![signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 05 Ağustos 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
şilede böyle bir kızla tanıştım bakım şöyle biraz daha kassa "çocuk ilkokula başladı mı?" diyeceğim.. ama yok işte 87 li çıktı bu

Ya o çok kötü bişey :( tanıdığım var öyle cocuk 20 yaşında falan ama cocuksu çok kötü ya :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...