delihan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hakkaten olabilir diez 2 de butun yaratiklar olumsuz olmuş vur vur bakiolar ole iyi oldu bu ke :)[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hehe arkadasim aksam aksam güldürdün beni walla saolasin :) OoOoOo Bug Bug !!!![signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oyundaki hiç bi yaratık yerinden kıpırdamıyo demek istedi arkadaş çünkü dtslerin ordan geçerken 20,25 mage dtslere alan atmaya çalışıyo :D dtslerde tık yok :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 damage buggggggggggggg[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Oluyo öle ya bazen oyunda tek sen hareket ediorsun yaratiklar duruor hem dmg bug hem zaman :p[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ardında genellikle dc hadisesi yaşanırdı eskiden[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Bladefist guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hangi Serverda Olmus bu ozaman restart atarlar :D diez se gidek bi boss keselim[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hala kıpırdamadan duruyorlarsa AOE apos yapalım :D (bir kere denkg eldim bi paritye aoe apos yapacaz dediler. İki tur öldürler şansa. 3. turda bi saldırmayan ben yaşadım.[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne alemde duzeldımı peki giren bakan varmidir ?[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aoe apos... zumzumzumzummm. Daha neler görcez. Aoe orc bandid mage falan :D Bu arada bu ke olayı 1997 yaşanan deprem olayından sonraki gibi oldu. Yok bugün debrem olcak yok yarım. Knight ta dc oluyolar. Aha ke geldi hemen !! [signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 07 Ağustos 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 wahahah;Ke gelene kadar bir sürü sorunla karşılaşcas bana öle gelior. 2-3 gündür de aynı şeyler yaşanıyor server down Ke gelene kadar...alışırsınız yawaş yawaş.. :D:D:D server:diez (human) class:asasian (chasar) clan:LasombrA lvl:61 np:49xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar