dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://www.dosthaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=596&mode=thread&order=0&thold=0 Haberin doğruluğundan emin değilim. Aspragas olabilir. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim Belediye çöplüğünde köpeklere tecavüz iddiası Kısa adı Dohayko olan Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Genel Sekreterliği; Çorum, İskilip Karayolu üzerinde bulunan Belediye'ye ait çöplükte başıboş köpeklere tecavüz iddiasıyla başta başbakanlık olmak üzere TBMM Başkanlığına, tüm bakanlıklara, ulusal basın ve Genel yayın yönetmenlerine, Çorum Belediye Başkanlığına ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarına konuyu belgeleyici türde içerisinde tecavüze uğrayan bir köpeğin bulunduğu dosya göndermesi Çorum'u karıştırdı. Dohayko Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, imzasıyla gönderilen dosya içerisinde insanları şok eden bilgilerin yanı sıra fotoğraflarda yer alıyor. KÖPEKLERİ BELEDİYE UYUŞTURUP ÇÖPLÜĞE BIRAKIYOR Yetkili mercilere ulaştırılan dosyanın içeriğinde çarpıçı ifadelerin bulunması dikkat çekiyor. Dosya da şu... tarafından iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüz edilip boğazına bağlanan zincir nedeniyle boğazı kurtlanmış yara olmuş halde bulunduğu ifade ediliyor. Ve bahse konu köpeğin yaralarının tedavisi için Ankara'ya yollandığı ve tedavisi sırasında yine bu köpeğin öldüğü dile getiriliyor. 5199 sayılı hayvanları koruma kanununa rağmen sokaklarda yaşayan sahipsiz köpekler ehil olmayan kişiler tarafından uyuşturulup çöplüğe araçlarla götürüldüğü, hayvanların bir kısmını uyutma sırasında örnekte olduğu ölmemiş olan köpeklerin ise şehir çöplüğünde iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüce uğradığı anlatılıyor. Dohayko yetkilisi, çöplükte tecavüz neticesi sonucu ölen hayvana tecavüz edenler hakkında soruşturma açılmasını bir yıldır yürürlükte olan 5199 sayılı hayvanları koruma kanuna rağmen kısırlaştırma ve bakım merkezi kurmaya ve kısırlaştırma işlemini yapmayan çevre ve orman bakanlığı ile iç işleri bakanlığının ilgili genelgelerine uymayan, hayvanları uyutup şehir çöplüğe bırakılan beledieye hakkında soruşturma açılması gerektiğini öne sürüyor. 5199 sayılı yasa gereği "hayvan kısırlaştırıp, aşılanıp, alındığı yere bırakılması" esas iken bunu yapmayan belediye hakkında, bu durumu denetleyip bakanlığa rapor görevini yapmayan il çevre ve orman müdürlüğü hakkında soruşturma açılmalıdır şeklinde açıklamalarda bulunuluyor. 5199 sayılı yasayı uygulamamakla tüm birimler görevi ihmal suçu işlediği açıklamalarına da yer veren Dohayko Genel Sekreteri, "Çöplüğe hayvan götürülmesine seyirci kalınmasına devam edilecek mi?" diyerek yetkilileri açık açık göreve davet ettiği gözleniyor. ------------------ Valla ben diyecek bir şey bulamadım. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum sanırım. OHA! yeterli olur mu? Edit:Aradım mamafih bulamadım. Konu önceden açılmışsa özür dilerim [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Temmuz 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Allah kahretsin onları köpekler kovalasın hepsinin annesini..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bir ara gazetede görmüştüm almanyada yaşıyan bir türkün midilliye tecavüz haberini. Tüm alman gazetedelrin de falanda çıkmış buda dorudur yani.[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 "ölmemiş olan köpeklerin ise şehir çöplüğünde iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüce uğradığı anlatılıyor" bu işin ardında zenciler olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çorum zaten bu konularda baya olaylı bir şehir...ama bu kadarının olacağını düşünmemiştim hiç[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohaa!![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 "alınan haberler doğrultusunda, doğudaki eşekler, katılar ve bilimum mağdur büyük/küçükbaş hayvan ile işbirliği içine giren sokak köpekleri, dostlarına tecavüz eden insanları cezalandırmak için girişimlere başladılar"[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hiç duymadım Çorumda böle şeylerin olduğunu. Genelde doğuda olduğunu duymuştum.[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 belki bilimsel çalışma yapıyorlardır.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki: belki bilimsel çalışma yapıyorlardır. evet köpek-insan kırması yaratmak amacları sanırım[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ne desek boş oldu olan..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 çorumda yapılıyo bunlar,zaten çorum diyince pek bi garipsemedim olayı başta ama yaptıkları baya ağır şeyler yuh ya...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: tAKA, 13 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki: evet köpek-insan kırması yaratmak amacları sanırım evet böylece vatana milllete daha yararlı yaratıklar ortaya çıkacak.[signature][hline]Fire in the Darkness... [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 13 Temmuz 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 insallah[signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 13 Temmuz 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 e yuh ![signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kopek insan kırmasi insan olur ,ondan daha hayvani olamayacagina gore ne olacak ki[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 arkadaşlar insan olduklarını unutmuşlardır çöplükte bide şöyle bi yaklaşım, gidip insana tecavüz etseler dahamı iyi olurdu. tmm iğrencim galba [Bu mesaj elesso tarafından 13 Temmuz 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi gün o hayvanlar toplanıp bilimum fantezileri denerler inşallah[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ulan insan mı kalmadı..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elesso, 13 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar insan olduklarını unutmuşlardır çöplükte bide şöyle bi yaklaşım, gidip insana tecavüz etseler dahamı iyi olurdu. tmm iğrencim galba yteterince iğrençsin evet, tecavüzün herhangi bişekilde savunulacak bişeyi yok ki burdaki durum ruhsal sapıklık durumda bişey, hayvanlara, çok kötü oldum ya üff[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Türkdür ne yapsa yeridir, abaza kalmıstır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: elesso, 13 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki: arkadaşlar insan olduklarını unutmuşlardır çöplükte bide şöyle bi yaklaşım, gidip insana tecavüz etseler dahamı iyi olurdu. tmm iğrencim galba ne diyon sen ya . Sen insanla hayvanı ayırıon mu sonuçta oda canlı insanda canlı. İnsanda tecavüze uğrarken canı yanıyor üzülüyor hayvanda ne duygusuz bir insansın sen[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Türkdür ne yapsa yeridir, abaza kalmıstır. yinemi türklere genelleme var? yapmayın artık sunu insan olmayan türk olamaz bir kere.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 böyle iğrenç bi olayı gerçekleştirmeyi nasıl miğdeleri kaldırıyo anlamıyorum.insanlarda ne tür bi sapıklık başgöstermeye başladı onu hiç anlamıyorum. bunlar kesinlikle linç edilesi yaratıklar...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohannes burger king,mcdonalds,kfc,arbys ve daha bir cogu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar