Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe tecavüz (?!?!!?!?)

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

http://www.dosthaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=596&mode=thread&order=0&thold=0

Haberin doğruluğundan emin değilim. Aspragas olabilir. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Belediye çöplüğünde köpeklere tecavüz iddiası
Kısa adı Dohayko olan Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Genel Sekreterliği; Çorum, İskilip Karayolu üzerinde bulunan Belediye'ye ait çöplükte başıboş köpeklere tecavüz iddiasıyla başta başbakanlık olmak üzere TBMM Başkanlığına, tüm bakanlıklara, ulusal basın ve Genel yayın yönetmenlerine, Çorum Belediye Başkanlığına ve çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarına konuyu belgeleyici türde içerisinde tecavüze uğrayan bir köpeğin bulunduğu dosya göndermesi Çorum'u karıştırdı. Dohayko Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, imzasıyla gönderilen dosya içerisinde insanları şok eden bilgilerin yanı sıra fotoğraflarda yer alıyor. KÖPEKLERİ BELEDİYE UYUŞTURUP ÇÖPLÜĞE BIRAKIYOR Yetkili mercilere ulaştırılan dosyanın içeriğinde çarpıçı ifadelerin bulunması dikkat çekiyor. Dosya da şu...

tarafından iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüz edilip boğazına bağlanan zincir nedeniyle boğazı kurtlanmış yara olmuş halde bulunduğu ifade ediliyor. Ve bahse konu köpeğin yaralarının tedavisi için Ankara'ya yollandığı ve tedavisi sırasında yine bu köpeğin öldüğü dile getiriliyor. 5199 sayılı hayvanları koruma kanununa rağmen sokaklarda yaşayan sahipsiz köpekler ehil olmayan kişiler tarafından uyuşturulup çöplüğe araçlarla götürüldüğü, hayvanların bir kısmını uyutma sırasında örnekte olduğu ölmemiş olan köpeklerin ise şehir çöplüğünde iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüce uğradığı anlatılıyor. Dohayko yetkilisi, çöplükte tecavüz neticesi sonucu ölen hayvana tecavüz edenler hakkında soruşturma açılmasını bir yıldır yürürlükte olan 5199 sayılı hayvanları koruma kanuna rağmen kısırlaştırma ve bakım merkezi kurmaya ve kısırlaştırma işlemini yapmayan çevre ve orman bakanlığı ile iç işleri bakanlığının ilgili genelgelerine uymayan, hayvanları uyutup şehir çöplüğe bırakılan beledieye hakkında soruşturma açılması gerektiğini öne sürüyor. 5199 sayılı yasa gereği "hayvan kısırlaştırıp, aşılanıp, alındığı yere bırakılması" esas iken bunu yapmayan belediye hakkında, bu durumu denetleyip bakanlığa rapor görevini yapmayan il çevre ve orman müdürlüğü hakkında soruşturma açılmalıdır şeklinde açıklamalarda bulunuluyor. 5199 sayılı yasayı uygulamamakla tüm birimler görevi ihmal suçu işlediği açıklamalarına da yer veren Dohayko Genel Sekreteri, "Çöplüğe hayvan götürülmesine seyirci kalınmasına devam edilecek mi?" diyerek yetkilileri açık açık göreve davet ettiği gözleniyor.

------------------
Valla ben diyecek bir şey bulamadım. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum sanırım. OHA! yeterli olur mu?
Edit:Aradım mamafih bulamadım. Konu önceden açılmışsa özür dilerim
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Temmuz 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 13 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
evet köpek-insan kırması yaratmak amacları sanırım

evet böylece vatana milllete daha yararlı yaratıklar ortaya çıkacak.[signature][hline]Fire in the Darkness...

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 13 Temmuz 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 13 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar insan olduklarını unutmuşlardır çöplükte

bide şöyle bi yaklaşım, gidip insana tecavüz etseler dahamı iyi olurdu. tmm iğrencim galba

yteterince iğrençsin evet, tecavüzün herhangi bişekilde savunulacak bişeyi yok ki burdaki durum ruhsal sapıklık durumda bişey, hayvanlara, çok kötü oldum ya üff[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Türkdür ne yapsa yeridir, abaza kalmıstır.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 13 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar insan olduklarını unutmuşlardır çöplükte

bide şöyle bi yaklaşım, gidip insana tecavüz etseler dahamı iyi olurdu. tmm iğrencim galba

ne diyon sen ya . Sen insanla hayvanı ayırıon mu sonuçta oda canlı insanda canlı. İnsanda tecavüze uğrarken canı yanıyor üzülüyor hayvanda ne duygusuz bir insansın sen[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos

Sosyal ağlarda paylaş

böyle iğrenç bi olayı gerçekleştirmeyi nasıl miğdeleri kaldırıyo anlamıyorum.insanlarda ne tür bi sapıklık başgöstermeye başladı onu hiç anlamıyorum.
bunlar kesinlikle linç edilesi yaratıklar...[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...