Smulkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: miyaw33, 06 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki: ben zaten önemsiz demedim illuvatar ama mage kadar önemli değil,magin crit atması gidişatı değiştiriyor cogunlukla.ben mage eksıkken peistın alması yanlış bence dedim.eger magein ihtiyacı yoksa priest alabilir. Birde şu açıdan bakalım MC de ha 1500damage ha 3000damage mana reg giysin iki firball fazla atsın aynı şey. Dev team uygun görmüşse burası ağlama duvarı. Bütün forumlarda dikkat ediyorum herkes priestlara hariçten gazel okuyor. Magelerde öyle gidişatı falan değiştirmiyo abartmayın. Arada alıntı yaptım ama kişisel anlamda değil genel düşünce böyle onun için alıntı yaptım cevabım böyle düşünen herkes için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim hala 1 tane %1 crit veren itemim var. :D priestler sağolsun..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Crit item priestede magede gider. Fakar priestlerin intellectine dikkat etmesi gerekir. Mesela rod of the ogre magi gibi itemları anca noob priestler ister. LBRS veya Argen staffı priestler için üstündeki +30 intellect bonusuyla daha önemlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: cashar, 06 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Crit item priestede magede gider. Fakar priestlerin intellectine dikkat etmesi gerekir. Mesela rod of the ogre magi gibi itemları anca noob priestler ister. LBRS veya Argen staffı priestler için üstündeki +30 intellect bonusuyla daha önemlidir... ogre magi Linkje tıklayıp bir daha özellikleri okursan sevinirim benim sevinmemden dahada önemlisi sen bilgi sahibi olursun. Bir örnekle anlatmaya çalışıyorum o zaman; 8 priestin ve 8 secondry healrın olduğunu varsaydımız bir Mc raidi barona gelmişler (bosun adını yanlış hatırlıyo olabilirim) taktikleri rangeden damage vermek ve sadece main tank melee. Bu taktiğin başarılı olması için 4 tane priest spam flash heal on MT buraya kadar anlaşılmayan birşey yok herhalde, bu 4 priest 26disc/25holy olsa gearları sayesinde %13-%15 holy critic var. İşte bu yüzdeler sayesinde MT Bossu tankladığı zamanın büyük bir bölümünde +%25 ar ile tanklar bencede bu ar değeri tanklar için gerçektende çok önemlidir. Bilmiyorum anlatabildim mi? bunun gibi daha bir sürü önek bulabilirim ayrıca regen in önemli olduğu durum örneklerini bulabilirim. o zaman ben nemi anlatıyorum bir yukarda ki mesajımda söylemiş olduğum şeyi hariçten gazel okumayın yoksa burası ağlama duvarına döner. Ben bi item için niye roll yaptığımı raidde size anlatmak zorunda değilim bunu unutmayın rollayanı atarım onu atarım bunu atarım demekte gerçekten ayıp.(genel anlamda herkes öyle dediği için yazdım bunu topici açan arkadaş için değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bende rod of the ogre magi kullanıyorum noobmuyum yani? :) statları cok iyi olmasada +healing ve spell crit var gayette iyi bence.belki argent crusader daha iyi ama onu almak icinde kasamam hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 büyüye crit şansı ekleyen itemları mage de kullanır, priestte, shaman'da druid'de. Bu dördü içinde büyü hayatında ciddi bir önem hazi eder. İster crite gider ister başka bir yola o onun bileceği iş ama kimse neden rolluyorsun diyemez. Tabii ki bir warrior buna rollarsa aç gözlü ayı deriz o ayrı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim priest'im, crit heal'da target'a +25% ar veriyorsa, kimse benim +crit item almama bir sey diyemez... ben 5 talent point'i sirf crit icin harcamisim, bi de gruptan atilacam ha... asil oyle bi gruba priest'in girmeyi reddetmesi lazim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 mana regen set veya int spirit set yapmak varken crit gidiyorsa priest diyecek birşey yok zaten. pve için konuşuyorum tabi. bikere mana tasarufu nasıl sağlıyor mc de belki crit heal denk gelir diye beklicek misin warriorun canının %30 lara inmesini? healing rotation + mana regen = imba healer ha priest shadowsa ve pvp yapacaksa olabilir tabi ama shadow priesti de tercih etmem açıkçası bir instanceda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 shadow icin olamaz, shadow'un critleyecegi bi MB var zaten... asil o mantiksiz olur. MC oncesi en duzgun shoulder Diabolic Mantle. ancak bunu almak icin bi warlock bulmali sonra onun epic mount quest'ini yapmali, bunun dusmesini ummaliyiz... cok zor... deger, ama cok zor. o olmazsa en duzgunu bu: Shroud of the Nathrezim. en azindan crit sansi veriyo. tabi bu da her zaman icin cepte durabilir. Devout Mantle. is ki 4 stam + 5 int - 1 spi, +1crit chance'e deger mi? bence deger.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yani shadowa da gerekmiyorsa daha iyi:P shoulder örneği vermişsin doğrudur ama diğer parçalara bakınca bir sürü mana regen item var açıkçası robe staff wand trinket ring vs mana regen tercih ederdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: cemad, 06 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki: mana regen set veya int spirit set yapmak varken crit gidiyorsa priest diyecek birşey yok zaten. pve için konuşuyorum tabi. bikere mana tasarufu nasıl sağlıyor mc de belki crit heal denk gelir diye beklicek misin warriorun canının %30 lara inmesini? healing rotation + mana regen = imba healer ha priest shadowsa ve pvp yapacaksa olabilir tabi ama shadow priesti de tercih etmem açıkçası bir instanceda Mana tasarffu sağlamak için değil o Priest olarak MC yapmadan yorum yapmayın lütfen. Ne demek %30lara inmesini beklemek spam flash heal demişiz +ar boss 3 kere critlerse tank olmesin diye. Aman neyse dev teamden iyi biliyo burda ki herkes. Arada crit set giyen biri değilim ama +heal +crit olan set mana regen set gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Smulkin, 06 Ağustos 2005 16:44 tarihinde demiş ki: said: cashar, 06 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Crit item priestede magede gider. Fakar priestlerin intellectine dikkat etmesi gerekir. Mesela rod of the ogre magi gibi itemları anca noob priestler ister. LBRS veya Argen staffı priestler için üstündeki +30 intellect bonusuyla daha önemlidir... ogre magi Linkje tıklayıp bir daha özellikleri okursan sevinirim benim sevinmemden dahada önemlisi sen bilgi sahibi olursun. Bir örnekle anlatmaya çalışıyorum o zaman; 8 priestin ve 8 secondry healrın olduğunu varsaydımız bir Mc raidi barona gelmişler (bosun adını yanlış hatırlıyo olabilirim) taktikleri rangeden damage vermek ve sadece main tank melee. Bu taktiğin başarılı olması için 4 tane priest spam flash heal on MT buraya kadar anlaşılmayan birşey yok herhalde, bu 4 priest 26disc/25holy olsa gearları sayesinde %13-%15 holy critic var. İşte bu yüzdeler sayesinde MT Bossu tankladığı zamanın büyük bir bölümünde +%25 ar ile tanklar bencede bu ar değeri tanklar için gerçektende çok önemlidir. Bilmiyorum anlatabildim mi? bunun gibi daha bir sürü önek bulabilirim ayrıca regen in önemli olduğu durum örneklerini bulabilirim. o zaman ben nemi anlatıyorum bir yukarda ki mesajımda söylemiş olduğum şeyi hariçten gazel okumayın yoksa burası ağlama duvarına döner. Ben bi item için niye roll yaptığımı raidde size anlatmak zorunda değilim bunu unutmayın rollayanı atarım onu atarım bunu atarım demekte gerçekten ayıp.(genel anlamda herkes öyle dediği için yazdım bunu topici açan arkadaş için değil) Ben bilgi sahibi olurum ? bu kadar ukela konuşma hakkını sana kim verdi yaw :) ogre magi bende var korkma delikanlı... Ben priestlere crit item iyi gitmez dedimmi ? ama bir tarafta 14 diğer tarafta 30 intel var...Yani bıdı bıdı etmeye gerek yok ki...Ogre magi yi sadece nooblar kullanır lafımı tekrarlarım çünkü bu sadece itemlara olan açlıktır. Mesela priest için bir çok +healin itemda değersizdir aslında. Bilmiyorsan +dmg calculationlara bakar 1.5 sn lik castinglerinde ne kadar komik bonus aldığını görürsün. O yüzdendir ki hide of the wild ve benediction/anethamanın üstündeki +healin bonusları çok yüksektir. Rod of the ogre magi sana +8-10 arası bonus verir ancak :) bir çok +dmg ve healin itemlarının statları gerçekten rezildir. Bu blizzardın biz casterlara olan bir garezinden kaynaklansa gerek...Crit + dmg almaya çalışırken dünya kadar spritten ve staminadan fedakarlık ederiz maalesef. Dengeyi korumak gerek :) Rod of the ogre magi butun casterlar için güzeldir ama olay şudur ki eğer sen oyundaki bütün itemlarını incelemediysen tabiiki atlarsın bu itema, çünkü bilmiosunki senin için ilerde neler var...Rod of the ogre magiden daha iyi bir item yoktur mage için ( rare ve düşmesi rahat olan) ama priest için lbrsde ki,argent,glowing brightwood gibi gerçekten çok iyi stafflar var...Mesela biz lbrs deyken meşhur +29 intelli staff çıkmıştı ben direkt priest alsın dedim ve rollamadım bile :) çünkü biliodum beni bekleyen rod of the ogre magi var... Neyse başka insanlara bişey öğretme çaban çok güzel ama tereciye tere satma çabanda çok komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Uber tereci seni. Kedidir o kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Smulkin, 07 Ağustos 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Mana tasarffu sağlamak için değil o Priest olarak MC yapmadan yorum yapmayın lütfen. Ne demek %30lara inmesini beklemek spam flash heal demişiz +ar boss 3 kere critlerse tank olmesin diye. Aman neyse dev teamden iyi biliyo burda ki herkes. Arada crit set giyen biri değilim ama +heal +crit olan set mana regen set gibi çalışıyor. iyi de benim dediğimle senin dediğin ne alaka lol. biri demişti mana tasarufu sağliyor crit diye ben de alakası yok dedim %30 olayını o yüzden yazdım. allahaşkına garrda mı ölecek golemaggda mı iyi bir mt iyi bir şekilde heal edilirken. orada vereceğin +ar ın pek bir işe yaracağını düşünmüyorum. hadi fire resist filan verse anlicam mc için örnek vermeni dev team ne alaka ahah kasıomusun bişiler bulup yazmak için anlamadım [Bu mesaj cemad tarafından 07 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar