unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 tirmalayip beni osiye sokan, account bulan, sonra da surekli "olm benim isim gucum var newbi yetistiremem hede hodo" demesine ragmen gelip beni donatan anlatan, basimda bekleyen ismini vermeyecegim degerli "uo abime" burdan tesekkur eder, tum veteran uo oyuncularin newbi oyunculari ayni sekilde besleyip gelistirmesini ve rehberlik etmesini temenni ederim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bişii deil :P lol[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: [Bu mesaj _Sir_Lancelot_ tarafından 05 July 2003 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 [/b]acilen abi aranıyor[/b] :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben cok tirmaladim, cok yalakalandim anca oldu. ama sagolsun sag gosterip sol vurdu. 3 milyona alicam dedi 900 k ya aldi sevgili biraderim benim. yuru be seni kim tutar. utanma utanma... iyilik yapan yaptigi iyiligin sahipligini de ustlenme olgunluguna sahip olmalidir. tobe tobe nerden cikti simdi bazen acaip konusuyorum.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Newbie yetistirilir :D bende eu da kasıyom istersen yardımcı olurum[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 eh yok sagol simdi bi ise girdik adam gibi icra edelim olayi. 2-3 oyuna birden dagilamam.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar